Kristoferis Voiška. Apie Radžvilą ir Zelenskį

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kris... 2022-06-22 18:33:00, skaitė 475, komentavo 5

Kristoferis Voiška. Apie Radžvilą ir Zelenskį

Ką gi – „už mūsų ir jūsų laisvę“ neva kovojančiosios Ukrainos prezidentas, žydų tautybės atstovas Volodomyras Zelenskis pagaliau ratifikavo Stambulo konvenciją.

Žinant, kaip pastarasis vėl ir vėl pabrėžia savąją (o kartu – ir Ukrainos) ištikimybę taip vadinamosioms „Vakarų vertybėms“, jokios nuostabos toksai sprendimas neturėtų kelti.

Tačiau juk vaivorykštinės LGBT ideologijos invaziją kritikuojantiems mūsų nacionalistams šiuo požiūriu turėtų būti šokas. Arba – mažų mažiausiai – nusivylimas…

Nes juk neretas iš jų Zelenskyje įžvelgė savotišką „didžiosios Ukrainos“ fiureriuką. Neva, tikrą Stepano Banderos reikalo tęsėją ir įpėdinį. Tad ir „stiprios nacijos“ idealų šalininką.

Antai, faktiškai fašistuojančios partijos „Nacionalinis susivienijimas“ lyderis Vyt. Radžvilas dar šį pavasarį liaupsino Zelenskį, kaip kone idealų prezidentą.

Bet štai, šiems mūsiškiams rusofobams ėmė ir suveikė gyvenimiškas „zapadlo“ dėsnis: „herojiškosios herojų Ukrainos fiureris“ ima ir priima Stambulo konvenciją, dokumentą, įteisinantį vadinamosios „socialinės lyties“ sampratą.

Tuo būdu, atsiskleidžia tikrų tikriausias kognityvinis disonansas. Ir jo priežastis aiški: kad tiek daug apie „tautą“ ir „tradicines vertybes“ rėkiantys, neva su „globalizmu kovojantys“ nacionalistai, patys ir buvo, ir yra tikriausi globalizmo įrankiai.

Tik paprastai, šis globalizmas dažosi vaivorykštės spalvomis. O, kai to prireikia, persidažo rudai arba baltai. Taip sakant, pagal situaciją…

(Arba: pagal tai, ko reikia, norint išnaudoti naudingus idiotus).

Štai kur ir visa esmė.