Pergalė artėja: Rusiją pribaigsime lopetų ir branduolinio ginklo miksu

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/pergale-a... 2022-06-22 18:47:00, skaitė 331, komentavo 1

Pergalė artėja: Rusiją pribaigsime lopetų ir branduolinio ginklo miksu

Lietuvių tautodailininkės Baltramiejos Kankolytės-Spiridonovos darbas „Rusijos finišas tautinės septinspalvės fone“.

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) birželio 23 d. ekstra posėdyje turėtų pervadinti beždžionių raupus į solidesnį pavadinimą, o Izraelyje paskelbta septintoji COVID-19 banga. Lenkijoje konstatuota, kad beždžionių raupai tampa didele problema.

Tuo tarpu valstybės lyderis Gitanas Nausėda Rygoje nurodė tęsti paramą Ukrainai ir pasirašė deklaraciją. O taip pat telefonu aptarė karo reikalus Ukrainoje.

Vilniuje priešais Prezidentūra surengta paramos akcija ES kandidatės statuso siekiančiai Ukrainai, o Ukrainos Rada skubiai priima reikalingus įstatymus, siekdama integruotis į ES.

Pranešama, kad ukrainiečiai prie Krymo sėkmingai atakavo išteklių išgavimo vietas ir paskelbė apie taktinius karinius pasiekimus fronto linijoje.

Ukraina taip pat paskelbė, kad jei negaus iš sąjungininkų ginklų, ginsis lopetomis. O NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas paragino skirti karo reikmėms tiek, kiek reikia, nežiūrint į jokiu ekonominius sunkumus.

Puiki žinia: Jungtinės Karalystės sausumos pajėgų vadas pranešė, kad reikia būti pasiruošus kautis Europoje, o lenkai ragina padėti tašką santykiuose su Rusija (metas sutriuškinti).

Dar geriau: vokiečių kariuomenės vadas prabilo apie branduolinio ginklo panaudojimą.

Taip pat laidoje apie Nausėdos bankininko siūlomą mokestinę inovaciją ir apie tai, kaip Baltijos šalių lyderiai prašo papildomų pinigų pabėgėliams iš Ukrainos išlaikyti.

Kodėl naujausias maršistų renginys Vilniuje nesulaukė sėkmės? Todėl, kad prie Seimo neišvažiavo žadėtas valdančiųjų buldozeris.

Jau visi žino – Lietuva nekalta dėl Rusijos tranzito į Kaliningradą ribojimų. Tuo labiau kad, kaip teigia premjerė Ingrida Šimonytė, jokia Kaliningrado blokada nevyksta.

Klausimas: kodėl teisininkas Ignas Vėgėlė skelbia neteisingą savo biografiją?

Verta žinoti žaliųjų valstiečių lyderis Ramūnas Karbauskis jau nebesipriešina Lietuvos prezidento Vytauto Landsbergio formaliam įvaldovinimui.

Apie visa tai ir daugiau birželio 21 d. „PressJazz TV“ laidoje „2K+“: