Billas Gatesas išdėstė savo globalistinį planą, kaip pandemijomis valdyti žmoniją

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-05-29 20:58:00, skaitė 422, komentavo 3

Billas Gatesas išdėstė savo globalistinį planą, kaip pandemijomis valdyti žmoniją

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) bando perimti pasaulinės pandemijos stebėjimo ir reagavimo kontrolę bei, galiausiai, visus sveikatos priežiūros sprendimus. Naują knygą išleidęs Billas Gatesas ketina atlikti pagrindinį vaidmenį šiame perėmime. Jis kuria PSO reagavimo į pandemiją grupę, pavadintą „Globaliojo reagavimo į epidemiją ir mobilizaciją grupe“ arba GERM komanda, kuri turės įgaliojimus stebėti šalis ir priimti sprendimus dėl reagavimo į pandemiją, pavyzdžiui, kada sustabdyti pilietines laisves, kad būtų užkirstas kelias ligos plitimui.

Globalistai planuoja perimti kontrolę per biologinio saugumo valdymą, ir jie bando tai padaryti dviem skirtingais būdais. Jei nesugebėsime atremti abiejų išpuolių, atsidursime totalitarinio valdymo sąlygomis

Pirmoji ataka – Tarptautinių sveikatos taisyklių (angl. TAS) pataisos, dėl kurių šiuo metu balsuoja Pasaulio sveikatos asamblėja. Šios pataisos atims iš valstybių narių suverenitetą ir suteiks PSO precedento neturinčią galią apriboti jūsų medicinos laisves ir pilietines laisves vardan biologinio saugumo. Įsitraukite ir paraginkite savo šalies vadovus atmesti pataisas, jei jos bus priimtos. Jei nebus atmesti, jie taps privalomais įstatymais 2022 m. lapkričio mėnesį.

Antroji ataka įvyko dėl naujos tarptautinės pandemijos sutarties su PSO. Jie ketina panaikinti individualizuotą mediciną ir pateikti bendrus sprendimus, kaip spręsti tam tikrą grėsmę, o tai gali sukelti tik nereikalingas kančias, jau nekalbant apie asmens laisvės praradimą.

„The Corbett Report“ nepriklausomas žurnalistas Jamesas Corbettas apžvelgia Billo Gateso knygos „Kaip užkirsti kelią kitai pandemijai“ turinį: „Tai taip erzina, kelia šleikštulį, juokinga ir šlykštu, – sako jis. - Tai juokinga knyga... Čia tikrai nėra jokios medicininės ar mokslinės vertės... Tai gluminanti knyga net iš propagandinės perspektyvos... Gateso tikslas rašant knygą yra nuginkluoti visuomenę ir paruošti mus priimti darbotvarkę, kurią jis ir jo sąjungininkai norėtų primesti pasauliui. Galų gale, knyga yra apie tai, kaip sustiprinti visuomenės palaikymą arba bent jau bendrą visuomenės supratimą apie besiskleidžiančią biologinio saugumo darbotvarkę.“

Kitas B. Gateso knygos apžvalgininkas, ekonomistas Jeffrey‘is Tuckeris, pateikė panašius neigiamus atsiliepimus: „Įsivaizduok, kad atsisėdai prie baro. Šnekus vaikinas atsisėdo šalia. Jis nusprendė, kad pasaulyje yra vienas dalykas. Tai gali būti tiesiogine prasme bet kas. Nepaisant to, jis turi sprendimą. Kelias minutes įdomu ir keista. Bet pamažu supranti, kad jis iš tikrųjų yra pamišęs. Jo pagrindinė mintis yra neteisinga, todėl jo sprendimai taip pat yra neteisingi. Bet gėrimai geri, ir jis perka. Taigi jūs su tuo susitaikėte. Bet kokiu atveju ryte viską pamiršite. Tačiau ryte supranti, kad jis yra vienas turtingiausių pasaulio žmonių ir daro įtaką daugeliui įtakingiausių pasaulio žmonių. Dabar tu sunerimęs. Trumpai tariant, toks jausmas yra skaitant naują Billo Gateso knygą „Kaip užkirsti kelią kitai pandemijai“.“

Iki šiol tikriausiai girdėjote, kad Pasaulio sveikatos organizacija bando perimti pasaulinės pandemijos stebėjimo ir reagavimo, o galiausiai ir visų sveikatos priežiūros sprendimų kontrolę. Bet ar žinojote, kad Billas Gatesas, didžiausias PSO finansuotojas (jei sujungsite finansavimą iš jo fondo ir GAVI), taip pat ketina atlikti svarbų vaidmenį šiame perėmime?

B. Gatesas kuria reagavimo į pandemiją grupę PSO, pavadintą „Pasaulinis atsakas į epidemiją ir mobilizacija“ arba GERM komanda. Šią komandą sudarys tūkstančiai ligų ekspertų, priklausančių PSO, ir ji stebės šalis, priims sprendimus, kada sustabdyti pilietines laisves, kad būtų užkirstas kelias ligos plitimui.

Deja, kaip pažymėjo „Rising“ vedėjas Kimas Iversenas, jei COVID-19 ko nors išmokė, - tai, kad sustabdyti viruso plitimą yra daugiau ar mažiau neįmanoma, kad ir kokios drakoniškos būtų taisyklės. Tuo tarpu lokdauno ir verslo sustabdymo šalutinis poveikis yra įvairus.

Žmonių sveikata nukentėjo dėl sveikatos priežiūros trūkumo. Depresija ir savižudybės smarkiai išaugo. Ekonomikos patyrė nuostolių. Padaugėjo smurtinių nusikaltimų. J. Tuckeris taip pat atkreipia dėmesį į klaidingą B. Gateso pandemijos prevencijos plano prielaidą, nurodydamas: „Raupai užima unikalią vietą tarp infekcinių ligų, nes vienintelė liga, kuria serga žmonės, buvo išnaikinta. Tam yra priežasčių: stabilus patogenas, puiki vakcina ir šimtas metų sutelktas visuomenės sveikatos darbas. Taip atsitiko ne dėl lokdaunų, o dėl kruopštaus ir kantraus tradicinių visuomenės sveikatos principų taikymo.“

Šaltinis