Vietoj Lietuvos bus Ukraina, o vietoj Ukrainos - Chazarų kaganatas? 2 dalis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-04-20 20:05:00, skaitė 809, komentavo 10

Vietoj Lietuvos bus Ukraina, o vietoj Ukrainos - Chazarų kaganatas? 2 dalis

Pradžia.

Rusijos invazijos į Ukrainą pradžioje pasirodė pranešimas, kad Izraelio premjeras Naftali Benetas patarė Ukrainos prezidentui Volodimirui Zelenskiui sutikti su Rusijos ultimatumu ir kapituliuoti, kad išvengti milžiniškų žmonių nuostolių. Vėliau Izraelio premjeras, po kritikos bangos, savo pozicijos išsiginė.

Šiandien, po vakar vykusio bombardavimo 3000 kg. bombomis, prasidėjo galutinis Mariupolio metalurgijos „Azovstal“ gamyklos šturmas, kur yra užblokuoti keli tūkstančiai Ukrainos kariškių. Vakar prasidėjo ir aktyvus Rusijos kariuomenės puolimas Donbase. Čia gali būti užblokuota kelios dešimtys tūkstančių Ukrainos kareivių. Manoma, kad nukautų ukrainiečių skaičius viršiją 20 tūkstančių, pabėgusių į užsienį skaičius siekia 4,3 milijono

Rusijai vasario pabaigoje pradėjus karą Ukrainoje, į Lietuvą, oficialiais duomenimis, atvyko daugiau nei 45 tūkst. pabėgėlių. Migracijos departamento BNS pateikti oficialūs duomenys rodo, kad Lietuvoje iki karo Ukrainoje buvo daugiau nei 30 tūkst. ukrainiečių. Didžiajai jų daliai buvo suteiktas leidimas gyventi šalyje. Daugelis dirbusiųjų Lietuvoje yra žemos kvalifikacijos, dažniausiai įsidarbinantys statybininkais ar krovinių vežėjais. Dabar jie ėmė lankytis centruose, kur karo pabėgėliams teikiama pagalba. Teigiama, kad „papiktnaudžiavimai greitai išaiškėja.“

Sąlygos imigrantams išstumti lietuvius iš darbo jėgos rinkos sudarytos puikios. Teigiama, kad tai „pagelbės nuo karo pabėgusiems kvalifikuotiems ukrainiečiams, norintiems įsidarbinti Lietuvoje.“

Užsienio darbuotojams bus išmokama vienkartinė 2993 Eur išmoka (4,1 MMA dydžio). Seimo nario Petro Gražulio vertinimu, tokios įstatymo pataisos kiršina Lietuvos visuomenę, pažeidžia lygių galimybių principą ir diskriminuoja Lietuvos piliečius. Atėjūnai yra finansuojami iš biudžeto, t. y. Lietuvos mokesčių mokėtojų sąskaita. 2021 m. bedarbystė Lietuvoje viršijo 15 procentų. Prognozuojama, kad masinis užsieniečių pritraukimas, sudarant jam palankias sąlygas, reikštų gausybę kultūrinių ir politinių problemų.

1571768155_vp_dan_hazaram_radzimillovskaja_letopis.jpg

Chazarija.

Nestinga publikacijų, kuriose gyventojų valymas Rytų Ukrainoje siejamas su Chazarijos projektu.

Apie chazarus yra pasisakęs Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas: „Chazarai-taip pat mūsų etnosas, kurį rusų liaudis sugėrė į save“ (Владимир Путин: "Хазары - тоже наш этнос, который русский народ впитал в себя). Nepasiginčysi, Vladimiro Putino motina - Marija Šalomova.

https://youtu.be/X4-7I_4-LmA

V.Putinas (1:32 ): Iki 9 amžiaus nebuvo jokių rusų. Jie susiformavo laipsniškai iš įvairių etninių slavų grupių, bet ne tik jų, iš ugrofinų ir kitų. Pietuose, Kaganate, visus žydais vadino. Jie etniniai žydai, ar ne? Yra nuomonė, kad žydai išplito po Europos teritoriją, visai ne žydiški žydai iš Sinajaus. Tai etniškai žmonės neturėjo ryšio su žydija. Jie tiesiog Kaganate išpažino judaizmą, kuris buvo Azovo ir Juodosios jūrų pakrantėse. Tai irgi mūsų etnosas, kurį rusų liaiudis įsiurbė į save. Tai natūralus vystymasis, kuriam negalima sutrukdyti ir nereikia...“

Prieš dešimtį metų laikraščio „Zavtra“ (Rytoj) vyriausias redaktorius Aleksandras Prochanovas pasakojo apie projektą „Chazarija“ ir apie „slaptas Rusijos politikos spyruokles“.

https://youtu.be/dodSJjCu2i4

„Naujosios Jeruzalės“ projektas.

https://www.youtube.com/watch?v=IRhOhZVJRpk

Video pasakojama apie Igorio Berkuto propaguojamą „Naujosios Jaruzalės“ projektą (3:46).

Igoris Berkutas (1964) - ukrainiečių politikas ir visuomenės veikėjas, idėjos perduoti dalį Ukrainos žydams autorius. Geriausiai žinomas dėl to, kad iškėlė "Dangaus Jeruzalės" idėją, "Naujojo Izraelio" (apimančio Odesos, Dnepropetrovsko, Zaporožės, Chersono ir Nikolajevo sritis) sukūrimą Ukrainos dalyje, kur, jo nuomone, persikeltų 6 mln. žydų iš Izraelio ir daugiau kaip 12 mln. žydų iš Rusijos Federacijos, JAV ir Europos Sąjungos.

Apie Bulgarų politiko Plameno Paskovo nuomonę Chazarijos klausimu esu rašęs anksčiau.

Paskovo nuomone, kad Ukrainos teritorijoje vykdomas Chazarijos 2.0 sukūrimo planą, apie kurį pirmasis prašneko Urainos Charkovo miesto gyventojas, buvęs Charkovo miesto liberalios žydų bendruomenės pirmininkas, žinomas publicistas, Eduardas Hodos. „Žydiškas sindromas - 3“ E.Hodos iškėlė „Trijų Chazarijų teoriją“. Autorius tvirtino, kad „skirtingu laiku ir toje pačioje, buvusios TSRS, teritorijoje buvo sukurtos trys Chazarijos.

Nėra dūmų be ugnies – skelbia daugelio tautų išmintis. Taip, manau, vyksta ir su Chazarija. Juk vienu šūviu nušaunami du zuikiai. Karo pabėgėliai išlaisvina teritorijas galimam Chazarijos projektui, o atbėgę į tokią mažą, depopuliacijos paveiktą valstybę, kokia per 31 metus tapo Lietuva, jie čia prisideda prie globalistinio projekto – sunaikinti nacionalines valstybes.

Ukrainos pabėgėliai, atvykę į Lenkiją, po metų puikiai kalbės gimininga lenkų kalba. Lietuvoje gi jie taps rusakalbiais, arba Vilnijos krašto „tuteišais“. Valdantiesiems, Lietuvos naikintojams, tokia situacija priimtina, jų to išmokė Sorošo ir Švabo „universitetuose“.

Mane galima rasti VK https://vk.com/id460381786 ir Telegram  https://t.me/lebionka.