Atsakymas FB draugui Arnui, tikinčiam, kad lietuvių tauta išliks, nebus šitos valdžios pribaigta

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-04-18 20:25:00, skaitė 424, komentavo 11

Atsakymas FB draugui Arnui, tikinčiam, kad lietuvių tauta išliks, nebus šitos valdžios pribaigta

Vakar mano rašinėlio “Vietoj Lietuvos bus Ukraina, o vietoj Ukrainos - Chazarų kaganatas? 1 dalis” sulaukė gražaus ir optimistinio FB draugo Arno Visalgos komentaro:

„Nesunaikins, gerbiamas Algimantai.. Ne, ne todėl, kad aš gudresnis už kitus. Todėl , kad aš tikiu.. Lietuva buvo išnykusi iš žemėlapio, polonizuojama, sovietizuojama - ko tik nebuvo.. Neišnyko, niekada nebuvo nukariauta. Šiandien kas ŠV. Velykas švenčia, o kas Jorę.. Kiek jau šimtmečių.. Tarp karų, tarp genocido.. Jeigu ne protėviai taurieji ir jų palikimas, kurio mes nesaugome - kas mes būtume..? Ir vis tik esame ir vis tik išliksime.. Tai jie laikini - ne mes..“

Pagal Ženevos konvenciją genocidas – planuoti veiksmai, skirti tam tikros tautos arba gyventojų grupės sunaikinimui įgyvendinti, naikinant kultūrą, finansinę ir politinę bazę, sveikatos apsaugą ir t. t., siekiant, kad ta grupė žmonių ilgainiui išnyktų.

Pagal JTO 1990 metų rezoliuciją dėl Irako, kuris užpuolė Kuveitą, šis užpuolimas buvo įvardintas kaip bandymas sunaikinti Kuveito tautą kitų tautų gyventojų migracijos į šią šalį būdu. Vokietija, kaip ir kitos ES valstybės, pritarė šiai rezoliucijai.

Rezoliucijoje kalbama: JTO saugumo taryba smerkia Irako bandymą pakeisti suverenios Kuveito valstybės demografinę situaciją ir gyventojų sudėtį.

Bundestagas savo nutarimu 13/4445 nuo 23.4.1996 pasmerkė Kinijos Veiklą Tibete. Vokietija tada pareikalavo nutraukti šią Kinijos vykdomą politiką ir kiniečių perkėlimą į Tibetą.

Ar slavų vežimas į Lietuvą, vykstantis šiandien, kad ir pačiu kilniausiu pretekstu, nėra lietuvių tautos genocidas? Milžiniška JAV, finansavusi Ukrainos maidanus, pažadėjo priimti 120000 ukrainiečių. DB deklaravo panašų skaičių. O kiek ukrainiečių priims Lietuvą? Ingrida Šimonytė kalbėjo apie panašius skaičius, kaip JAV ir DB. Ukrainiečių politiko ir blogerio Anatolijaus Šarijaus nuomone, tik 10% ukrainiečių po karo sugrįš atgal į Ukrainą. O jei atvyks pusė milijono, milijonas? Juk neliks nei Lietuvos, nei jau ir šiandien praktiškai konservatorių sunaikintos Lietuvos ekonomikos. Tūkstantis eurų per mėnesį, o šia suma EK įvertino vieno ukrainiečio išlaikymą – nepakeliama našta mūsų valstybei. O kur dar užsienio kariuomenė, kurią apgyvendina ir maitina skurdi Lietuva? Nauji poligonai už šimtus skolintų milijonų? JAV generolai gyrėsi savo senatoriams, kad amerikiečių mokesčių mokėtojams kontingentai Rytų Europoje nieko jiems nekainuos!

Bet kurios tautos išgyvenimo sąlyga – 2,1 vaiko/ moteriai, esant nulinė emigracija. O koks fertilumo koeficientas Lietuvoje šiandien, kiek papildomų mirčių nuo dvejus metus trukusio kovidinio genocido, kokia jaunimo emigracija!?

Oficiali statistika skelbia:

LRT jau ėmė propaguoti stebuklingus grybus, kurie gydo nuo depresijos! Gaila, kad šitie LRT narkodileriai nepapasakojo apie kelią, kurį pasauliniai narkotikų diegėjai Rotšildai nuėjo nuo psilocybino, greitai irstančio narkotiko iš grybų, iki stabilaus ir gerai dozuojamo LSD, kurį tuojau po karo sintetino jų „Sandoz“ chemikai, kitų vėliau sintezuotų narkotikų. Tokie straipsniai ir juose propaguojami nuodai - tai ginklai, skirti lietuvių tautos genocidui.

Gerb. Arnai, Jūsų optimizmas, manau, yra gražus, mielas, bet neturi jokio materialaus pagrindo. Sėskite su kalkuliatoriumi už stalo ir paskaičiuokite, kada nebeliks lietuvių Lietuvoje.

O juk jos 19-20 amžiaus sandūroje lietuvių Lietuvoje jau praktiškai nebuvo. Ruseno židiniai tarp stiprių ūkininkų, gydytojų (V.Kudirkos, J.Basanavičiaus) tarp kelių kapitalistų inžinierių, prakiutusių iš geležinkelių tiesimo, kaip geležinkelių inžinierius Petras Vileišis.

O kur dabartinis Maximos Numas? Gal finansuoja lietuvybės gaivinimą? Iš Londono?

O kokie puikūs nūdienos daraktoriai – anūkas su žmona, žinomo ilgapirščio kupriuko ir mokėjimų agentūros veikėjo paveldėtojai, su jų globalistinėmis mokyklomis ir darželiais, statomais ant valstybės „dovanotų“ sklypų?

Ar teko jums, gerb.Arnai, iš Vakarų Europos mašina keliauti į Lietuvą? Pervažiuoji Lietuvos sieną... ir koks skurdas, kokios sunykusios bakužės. Koks kontrastas! Net ne su Vokietija, bet su Lenkija! Be karo, tik kur ne kur legendinės „kaimo sodybos“ - pilys už ES paramą. Lenkija sukūrė puikių kelių tinklą savo valstybėje už ES paramą, o vagys lietuviai tuo metu sau prie ežerų statė „kaimo sodybas“. Buvusi premjerė „Šatrija“ savo šeimai pasistatė bent kelias tokias vasarvietes už ES pinigus. Visi kiti prie valdžios lovio pripuolę ilgapirščiai darė tą patį.

Dabar palyginkime, kokie keliai buvo Lenkijoje ir Lietuvoje prieš 31 metus, o kokie dabar!?

Vakar buvome svečiuose pas draugę. Grįžo duktė iš Londono. Visam. Ten dirbs, čia gyvens, už pora gabalų iš ten. 12 metų Londone praleido, į ketvirtą dešimtmetį įžengusi, tikrai gerai nuaugusi ir graži mergina. Nei vyro, nei vaikų... Turėtų mama džiaugtis, bet nesidžiaugė: „Kaip ji tokioje baisioje valstybėje (Lietuvoje) dabar gyvens? Anglijoje bent šiokia tokia tvarką...“. Kol kalbėjomės virtuvėje, dukters iš Londono atsivežtas šuo suėdė ant stalo buvusį pyragą, ne visą, lygiai pusę. O tas šuo, medžioklinis kurtas, iš jų mažiausias, skirtas zuikiams gainioti, toks perkaręs, toks plonas, kaip dviratis, tokiom nekaltom akim...

„Džentelmenas, pusę pyrago mums paliko, pasidalino... gretimame kambaryje pasislėpė, žino, kad blogai padarė. Ne taip, kaip mūsų valdžios vagys, visą valstybės pyragą suėda ir dar ant mūsų loja!“ - pasakiau atsisveikindamas Draugei Kristinai.

Mane galima rasti VK https://vk.com/id460381786 ir Telegram  https://t.me/lebionka.