Prie Vokietijos ambasados Vilniuje mitingavo karo kurstytojai, profesionalūs "mitinguotojai" ir prie jų prisiplakę marginalai

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.youtube.com/channe... 2022-04-12 14:40:00, skaitė 844, komentavo 11

Prie Vokietijos ambasados Vilniuje mitingavo karo kurstytojai, profesionalūs

Pirmadienį, balandžio 11-ą dieną Vilniuje prie Vokietijos ambasados Landsberg šaikos ir Valstybės saugumo departamento pastangomis buvo suorganizuotas karo kurstytojų šabašas.

Taip vadinami "protestuotojai" reikalavo, kad Vokietija ne tik nutrauktų bet kokius ekonominius ryšius su Rusija, tačiau pati tiesiogiai įsitrauktų į karą prieš ją. Nors mitingą organizavo ir vedė "didžiausia Lietuvos interneto žvaigždė" ir "megainfliuenseris" Andrisu Tapinas, tačiau į jį pavyko surinkti vos nuo šimto iki pusantro šimto dalyvių. Mitinguotojų branduolį sudarė Baltarusijos pilietės "labai turtingos moters" Natalijos Kolegovos ganomi ir prižiūrimi profesionalūs mitinguotojai – Lietuvoje prieglobstį gavę nevykėliai Minsko "bulbomaidano" nedoperversmininkai. Taip pat itin agresyviai ir garsiai jame reiškįsi etatinis daugiaspalvės vėliavėlės nešiotojas, "visuomenininku" prisistatantis Valdas Bartkevičius, kadaise buvęs aršus putinistas, o dabar – dar aršesnis rusofobas. Šis asmuo vėliau skundėsi, kad Tapinas nesuteikė jam megafono ištarti žodį. Matyt, dar neišsitarnavo.

Tichanovskaja, Bartkevičius, Zingeris, Kolegova, Sėjonienė

Nuotrauka kairėje: S. Tichanovskaja, V. Bartkevičius, E. Zingeris ir Natalija Kolegova Lukiškių aikštėje "kovoja už Baltarusijos laisvę"
Nuotrauka dešinėje: "vakserė" Sėjonienė ir spalvingasis V. Bartkevičius "švenčia" Kovo 11-ąją

Labiausiai nustebino policijos nesugebėjimas ir neįgalumas atlikti tiesioginio savo darbo – prižiūrėti ir palaikyti viešąją tvarką. Policija mitingo metu net nesugebėjo užtikrinti elementaraus Lietuvos respublikos Susirinkimo įstatymo reikalavimo – rinktis protestuoti ir mitinguoti prie diplomatinių atstovybių galima ne arčiau nei 25 metrų atstumu. Tie kas organizavo Lietuvos visuomenės protestus prieš represines priemones ir už šeimas, puikiai žino, kaip griežtai policija reikalauja laikytis Susirinkimo įstatymo. Bet juk, karo kurstytojams ir Landsberg šaikai įstatymai Lietuvoje negalioja. Kas tądien buvo ne kartą pademonstruota ir patvirtinta.

ЖЭ: Фриц, ИДИ НА... войну!! И там сдохни • 11 апр. 18:00 ч.

https://youtu.be/znopJTHrip0

Nieko keista, kad pajutę savo "išskirtinumą" taip vadinami "mitinguotojai" pabandė užsipulti ir susidoroti su šitą šabašą filmavusiu ir rusų kalba gyvai transliavusiu į kanalą "Litovec RUBIT PRAVDU!" (orig. "Литовец РУБИТ ПРАВДУ!") Lietuvos piliečiu Laurynu Ragelskiu. Policijos pareigūnai, turėję mitingo metu užtikrinti viešąją tvarką, nieko geresnio nesugalvojo, kaip pasiūlyti Laurynui Ragelskiui "neprovokuoti". Kokiu būdu vyksta tas neva "provokavimas", vadovaujantis pareigūnas nurodyti nesugebėjo.

Galiausiai, policijos vardą viešai pažeminęs pareigūnas nusišnekėjo iki to, kad "provokuoti – tai būti". Tiesiog. Stebėti viešą "taikų" renginį – tai policininkų supratimu yra "provokacija". Filmuoti viešą "taikų" renginį – "provokacija". Apskritai, lietuviui gimti Lietuvoje, kvėpuoti Lietuvos oru, būti Lietuvos piliečiu, stovėti Lietuvos sostinės gatvėje – tai yra "provokacija". O štai karo kurstytojams ir nuo neapykantos apspangusiems užsieniečiams Lietuvoje patiestas raudonas kilimas ir nebegalioja ne tik įstatymai, bet nebereikia laikytis net elementaraus padorumo.

Нацики нападают • Полицейские симулируют

https://youtu.be/KXW94mgUYrU

Kodėl? Nes lietuvių nekenčiantiems valdžiagyvių maitvanagiams, pjudantiems Lietuvos žmones tarpusavyje, lietuviai Lietuvoje – nereikalingi. Jiems reikia, kad lietuviai emigruotų vergauti Vakarų ponams, kaip paklusni balta mėsa. Arba kaip patrankų mėsa darniomis eilėmis, pagal JAV ir NATO banditų komandą, žygiuotų į Donecko frontą ir ten susinaikintų brolžudiškoje kovoje su rusais.

Pagrindinis valdžią Lietuvoje užgrobusios Landsberg šaikos ir juos dengiančios JAV teroristinės-mafijinės valstybės tikslas – sunaikinti Rusiją ir paskandinti Europą Trečiojo pasaulinio karo liepsnose.

Lietuva šiame karo lauže – tik dar viena pliauska. O tiksliau menkas, bet gerai išdžiuvęs ir lengvai užsiliepsnojantis žagaras prakuroms.

Ir tik nuo MŪSŲ – DAUGUMOS LIETUVOS ŽMONIŲ priklauso ar Lietuva bus įvaryta į karą su Rusija ir sunaikinta jame.

Jeigu mes nesustabdysime šitų, kol kas tik Vilniaus gatvėse siautėjančių nuo grandinės paleistų maitvanagių, Lietuvių Tautos paprasčiausiai nebeliks.

Specialiai, žmonėms laikantiems save lietuvių patriotais, kad ir jie suprastų: Lietuvių Tautos NE-BE-LIKS.

Томный Вечер перестал быть томным

https://youtu.be/51MKDUgA1Sg