Liudas Skierus susinervino paklaustas kada uždarys Rusijoje savo „Viči“ gamyklą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/liud... 2022-04-11 14:40:00, skaitė 225, komentavo 3

Liudas Skierus susinervino paklaustas kada uždarys Rusijoje savo „Viči“ gamyklą

Plungės rajono savivaldybės tarybos posėdžio metu buvo viešai pasiteirauta vieno iš „Vičiūnų grupės“ savininko, Plungės rajono savivaldybės tarybos nario Liudo Skieraus, kada bus uždaryta Rusijoje veikianti jų gamykla.

Į šį klausimą Liudas Skierus sureagavo piktai, prarado savitvardą ir pradėjo posėdžio metu elgtis nepagarbiai su kitais tarybos nariais. Jis paaiškino, kad gamyklos greitai uždaryti neįmanoma dėl prasiskolinimo, nes, kaip jis teigė, kad „jis“ (o paskui pasitaisė, kad ne jis , o jo įmonė) Lietuvos tiekėjams yra skolinga apie 2 milijonus eurų. Skierus bandė kalbėti apie 1940-uosius metus, paskui apie kažkokį loptopą, ir galų galiausiai bandė įtikinti, kad jis negali gamyklos uždaryti dėl to, kad Rusijoje veikiančioje gamykloje dirba 9 lietuviai.

Kai kurių tarybos narių neįtikino Liudo Skieraus pasakojimai, bet atsirado ir jį užtarančių bei palaikančių.

Liudą Skierų palaikė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – 2, Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai – 6, Visuomeninis rinkimų komitetas „Vieninga Plungė“ – 7. Atkreipkite dėmesį, kad Plungės rajono savivaldybės taryboje „valstiečiai“ veikia išvien su „Landsbergistais“ ir Skieraus surinkta gaujele pavadinimu „Vieninga Plungė“.

Pasiklausykite ištraukos iš Plungės rajono tarybos posėdžio. Atkreipkite dėmesį į Liudo Skieraus elgesį.

Kaip matome, vis dar veikia ir reklaminis vaizdo įrašas apie Rusijoje veikiančią gamyklą «Вичюнай-русь»…

Smagaus žiūrėjimo!

E.P.