Afrika demaskuoja globalios vakcinacijos mafijos melą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-03-27 19:08:00, skaitė 769, komentavo 2

Afrika demaskuoja globalios vakcinacijos mafijos melą

Тео-Paul Löwengrub

Išgyvenimas be skiepų Afrikoje - stebina ne tik "baltąją tradicinę mediciną" 

Iki šiol daugiau kaip penki milijardai žmonių, t. y. 65,7 proc. pasaulio gyventojų, buvo paskiepyti viena ar keliomis "Corona" vakcinomis. JAV ir Kanadoje kartą ar daugiau kartų paskiepyta 78 proc. žmonių, Lotynų Amerikoje ir Azijos-Ramiojo vandenyno regione - po 77 proc., Europoje - 68 proc., Artimuosiuose Rytuose - 55 proc. Pagal pasaulinio skiepų kartelio įtikinėjimo mantrą, tai esą yra precedento neturinti pasaulinė visuomenės sveikatos sėkmės istorija, išgelbėjusi daugybę gyvybių.

Jei taip būtų, visa Afrika turėtų būti Kovido morgas: Juodajame žemyne skiepijimų lygis yra mažiausias iš visų pasaulio žemynų, išskyrus Antarktidą: Tik 19,2 proc. visų Afrikos gyventojų (apie 1,3 mlrd. žmonių) yra gavę bent vieną vakcinos dozę, o regionuose šis skaičius yra labai žemas, pavyzdžiui, Etiopijoje iš 115 mln. gyventojų paskiepyta tik 1,6 proc., o 89 mln. gyventojų turinčiame Konge - tik 0,3 proc. Nigerijoje - daugiausiai gyventojų turinčioje Afrikos valstybėje - paskiepyta 2,7 proc. iš 206 mln. gyventojų, Čade - 0,9 proc. iš 16 mln. gyventojų, Tanzanijoje - 3 proc. iš 59 mln. gyventojų, Kenijoje - 14 proc. iš 53 mln. gyventojų.

Jei šioje šalyje ir visuose Vakaruose paplitę siaubo scenarijai bent iš dalies pasitvirtintų, Afrikoje mirtingumo rodikliai turėtų prilygti 1918-1920 m. "ispaniškojo gripo" rodikliams, jau nekalbant apie kitus sukrėtimus - karus, masinius pabėgėlių srautus, ekonomes krizes ir pan. Didelė žemyno dalis turėtų nugrimzti į chaosą. Tačiau daugumoje šalių net nebuvo lockdown, kaukių ar kontaktų apribojimų.

Beprecedentis melas ir panikos propaganda

Tiems, kurie teigia, kad nėra palyginamumo, nes vidutinis gyventojų skaičius šiose šalyse yra daug jaunesnis, reikėtų pasakyti, kad rizikos grupės dėl kitų masinių infekcijų (maliarijos, dengė karštligės, AIDS), taigi ir prieš susirgimą, yra neproporcingai didesnės. Beje, amžiaus argumentas taip pat turėtų būti argumentas prieš jaunesnių gyventojų grupių skiepijimą ir, be abejo, prieš privalomą skiepijimą.

Pažvelgus į pasaulinius "Corona" vakcinacijos rodiklius dar kartą matyti, koks beprecedentis melas ir panikos propaganda naudojama, ypač Vakarų šalyse, siekiant įvesti faktinę sveikatos apsaugos diktatūrą. Jau dvejus metus keliama nuolatinė isterija dėl beprasmių atvejų, sveikatos apsaugos sistemos perkrovos pavojaus, kurio niekada nebuvo, o pasakos ir toliau pasitelkiamos siekiant pateisinti uždarymus, draudimus kontaktuoti, atstumo taisykles, privalomas kaukes ir, svarbiausia, skiepus, kurių minimalus veiksmingumas geriausiu atveju yra nusikalstamai neproporcingas jų nesuskaičiuojamam šalutiniam poveikiui.

Ir dar: fantazijos apie masinį mirtingumą, primenantį viduramžių marą, yra nuolat patiekiamos, jei vienas atsisako skiepų, o kitas - laisvės apribojimų.

Iš tiesų čia matome "privačios ir viešosios partnerystės" iškraipymą, amžinai veikiančio verslo modelio, apie kurį net aukso amžiaus JAV monopolininkai galėjo tik pasvajoti ir prieš kurį "United Steel" ar "Standard Oil" buvo našlaičiai, sukūrimą. O tai, kad pasaulinė kairė ne kovoja su šiuo monstru, o jam pritaria, yra vienas iš fantastiškiausių masinės psichologijos istorijoje. Galbūt kai kas įtaria, kad tai yra tolesnė "valstybinio monopolistinio kapitalizmo" raida...

https://ansage.org/afrika-straft-die-globale-impf-mafia-luegen/