R.Juknevičienė puolė keiktis kaip vežikas

Autorius: „Vakaro žinių" Elito naujienos Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-03-02 01:57:00, skaitė 457, komentavo 8

R.Juknevičienė puolė keiktis kaip vežikas

„Jei Ukrainos kariai nusikeikia agresorių akivaizdoje, dar nereiškia, kad keiktis turi ir Europos Parlamento politikai. Ypač kreipdamiesi ne į Rusiją, o į tautiečius lietuvius. O Rasa Juknevičienė keikiasi, ir dar kaip - viešai siunčia žmogų necenzūriniais rusiškais žodžiais. Matyt, didvyre pasijuto.“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Iškart atsiprašome visų vežikų. Nors yra posakis „keikiasi kaip vežikas", tai nereiškia, kad visi vežikai yra tokie nepraustaburniai kaip Juknevičienė. Pastaroji puolė keiktis feisbuke, kai pamatė, kad Artūras Orlauskas pasidalijo senu straipsniu, bylojančiu, kad jos brolis neva dirba su Rusijos geležinkeliais. 

Europarlamentarė pasiuntė komiką „ant trijų raidžių". Pasiuntė rusiškai ir tiesiai šviesiai, be jokių taškelių vietoj raidžių ar kitokių užglaistymų. Kad būtų dar gražiau, pridėjo kreipinį „žiurke Orlauskai". Juknevičienę, matyt, bus įkvėpę Ukrainos pasieniečiai, pasiuntę rusų karinį laivą. Ne vieną Lietuvos politiką jie įkvėpė. Atseit, jei didvyriams keiktis galima, galima ir jiems, nes juk kiekvienas mūsų politikierius jaučiasi didvyriu. 

Čia derėtų priminti, kad Juknevičienė jaukiai tūno Europos Parlamente, niekas jai pabūklais negrasina. Jei europarlamentarus ir verta su kuo palyginti, tai ne su Ukrainos didvyriais.

Šaltinis