Nutekinti Rusijos planai Ukrainoje

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/nute... 2022-02-28 17:26:00, skaitė 570, komentavo 1

Nutekinti Rusijos planai Ukrainoje

Patikimas šaltinis pranešė, ką Rusija planuoja daryti su Ukraina. Rusija nusprendė Ukrainą „sugrąžinti“ į 2014 metus, iki Euromaidano pradžios. Kalbama, kad į šalį bus sugrąžintas neteisėtai nuverstas Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovičius.

Spaudžiamas Vakarų, Viktoras Janukovičius 2014 nesutiko pasirašyti asociacijos sutarties su Europos Sąjunga. Tuomet JAV kartu su Europa Kijeve suorganizavo Euromaidaną ir perversmą Ukrainoje. Prie perversmo ir žudynių organizavimo prisidėjo ir Lietuva.

Tuometinį Ukrainos prezidentą tuomet norėjo nužudyti, todėl jam teko bėgti į kaimyninę Rusiją, kurioje jis yra iki šiol. Su 2014 m. perversmu sutiko ne visa Ukraina, nes pagal skaičius Kijevo Maidane dalyvavo viso labo mažiau nei 2% visos šalies žmonių. O 2% žmonių negali nuspręsti visos Ukrainos likimo.

Krymas, Donecko ir Luhansko apskritys nesutiko su tokiu barbarišku perversmu ir iki paskutinės minutės kartojo, kad jie palaiko konstitucinę tvarką ir nesitaikys su JAV ir Europos suorganizuotu perversmu.

Krymas, taikydamas tokias pats taisykles – kai mažuma spendžia už daugumą – suorganizavo referendumą dėl prisijungimo prie Rusijos, o Luhansko ir Donecko žmonės įkūrė liaudies respublikas, kurias Ukraina 8 metus apšaudė ir žudė ten gyvenančius nekaltus žmones.

Pastaruoju metu Ukrainoje vyksta karinis konfliktas, kurio laimėtojas greičiausiai perims šalies valdymą. JAV ir Europai tai būtų didžiulė netektis.

Egidijus Paulauskas