Patinka murkdytis dezinformacijos liūne, prašom, jūsų pasirininkimas...

Autorius: Mantas Bezpalovas Šaltinis: https://www.facebook.com/manta... 2022-02-24 19:30:00, skaitė 998, komentavo 39

Patinka murkdytis dezinformacijos liūne, prašom, jūsų pasirininkimas...

Neskraidymo zona virš valstybės 404

Nebenoriu daugiau rašyti Ukrainos tema, matau kad absoliuti dauguma žmonių situacijos nesuvokia ir suvokti nenori, taip pat nenori klausyti jokių faktų kurie prieštarauja Landzberginių propagandai... Kaip norite, patinka murkdytis dezinformacijos liūne, prašom, jūsų pasirininkimas...

Kas nori tiesos ir supranta rusiškai, tas ją tikrai susiras Youtubo rusiškuose kanaluose, o kas nori tiesos, bet nesupranta rusiškai, tas gali susirasti jos gabalėlius Lietuvos alternatyvininkų pasisakymuose, tarkim Vaitkaus, Lekstučio ir kt.

Teoriškai, visi užkietėję antivakseriai, jau turėtų būti savo smegeninę išlavinę tiek, kad pajėgtų apsiginti nuo aplinkos dezinformacinio šturmo "rusai puola". Deja praktikoje matau kad antivakseriai dėl ukolizacijos aferą aiškiai pamatė, gal dar LGBTizacijos aferą pamatė, bet nė velnio nemato kitų aferų, ypač aferos "rusai puola". Bet gal ateis laikas, supras ir ją...

Tiesa dabar, kai Rusijos armija pradėjo sprogdinti visą Ukrainos karinę infrastruktūrą, neįsikirtusiam į situacijos esmę žmogui, labai sunku nesutikti su "agresyvūs rusai puola", nes štai juk iš tiesų puola. Deja realybė yra ne visai tokia:

1. Putinas pasakė kad Rusijos armija į Ukrainos teritoriją neis, taigi tai nebus jokia okupacija!

2. Tai yra ne ataka o kontrataka, kas yra didelis skirtumas: vakar ir užvakar Putinas liepė Zelenskiui nustoti žudyti donbasiečius antraip bus karinis atsakas, t.y. kontrataka. Zelenskis nepaklausė, priešingai, jis ėmė žudyti donbasiečius dar intensyviau. Todėl šiandien ir gavo žadėtą kontrataką. Taip, tai nėra puolimas, tai gynybinis ėjimas atsakant į priešo puolimą!

3. Putinas paprašė Ukrainos kariu sudėti ginklus ir eiti namo - jis nieko nenori žudyti! Dar pažadėjo kad tie kurie eis namo, nebus nubausti (nebent yra žudę anksčiau).

4. Šoigu gavo labai logišmą įsakymą - padaryti taip, kad Zelenskio nacikai negalėtų daugiau žudyti donbasiečių! Ką tai reiškia: sunaikinti visą Ukrainos sunkiąją ginkluotę, karinius aerouostus (kad NATO negalėtų vėl atskraidinti ginklų), toliau sunaikinti karinius štabus su karinėm ryšio priemonėm, kad nacikai vadai negalėtų paprastiems ukrainos jaunuoliams liepti žudyti ir šie galėtų eiti namo. Tai yra elementari strategija, kurią tarkim mėgsta naudoti Izraelis - pirma priešininką perspėti, o jei nedaeina - susprogdinti jo karinę įrangą kad ji niekada neiššautų!

5. Putinas liepė kitoms šalims nesikišti nes jis visai nenori kontratakuoti ir kitose šalyse, III-ojo pasaulinio karo jam tikrai nereikia! Bet jeigu koks idiotas nacikų gerbėjas įsikiš, bus pats kaltas...

6. Kai Šoigu baigs šaudyti, teoriškai Ukrainoje turėtų įvykti nauji rinkimai, toliau visa rusofobų - nacikų valdžia turėtų pasitraukti (pabėgti į vakarus pas savo šeimininkus), į valdžią ateitį ne nacikai o normalūs, taiką mylintys žmonės, kurie sudarytų su Putinu paliaubų sutartį ir gyventų sau toliau ilgai ir laimingai.

7. Deja įtariu nacikai nesitrauks, (JAV jiems ne už pasitraukimą milijardus pervedė). Tikiuosi jiems bent užteks proto tyliai išsilaižyti žaizdas, ateiti į protą ir atsisakyti idėjų: vėl apsiginkluoti, įstoti į NATO ir pasigaminti atominį ginklą. Nes jeigu jiems šios idėjos iš durnų galvų neišeis, Šoigu bombardavimo pamoką teks pakartoti... Ir taip tol, kol nacikams daeis...

8. O vakarai daug rėks, dės sankcijas, bet realiai jie per silpni, per daug susiskaldę ir per daug priklausomi nuo Rusijos kad sugebėtų ją parklupdyti. Priešingai, jie daug rėks bet mažai darys bijodami Rusijos atgalinių sankcijų.

Tokia vat situacija mano akimis (dezinformacijai aš esu atsparus).