Dar vienas žingsnis link Niurnbergo 2. Prof.V.Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-02-14 16:56:00, skaitė 727, komentavo 5

Dar vienas žingsnis link Niurnbergo 2. Prof.V.Katasonovas

"Ne tik teisė, bet ir pareiga priešintis"

Praėjusių metų gruodį rašiau, kad grupė teisininkų iš kelių šalių viešai pasmerkė nusikaltimus, kuriuos įvykdė tarptautinė grupė, sudaryta iš tarptautinių organizacijų pareigūnų, verslo ir medicinos veikėjų bei valstybių vadovų. Nusikaltimai įvykdyti prisidengiant "kova su COVID-19 pandemija". Teisininkų grupė paragino surengti nusikaltėlių teismą ir pavadino jį "Niurnbergas II" (pagal analogiją su Niurnbergo tribunolu, kuris teisė nacių nusikaltėlius). Pagrindinė šios grupės figūra yra Vokietijos ir JAV teisininkas daktaras Reineris Fuellmichas.

2020 m. vasarą buvo žengtas pirmas žingsnis rengiantis Niurnbergui-2: įsteigtas Vokietijos koronos tyrimų komitetas (GCIC), sutrumpintai - Koronos komitetas. Jos įkūrėjai buvo teisininkė Antonia Fischer, teisininkė ir ekonomistė Viviane Fischer, teisininkas Dr. Reineris Fuellmichas, teisininkas Dr. Justusas P. Hoffmannas, teisininkas. Dr. Reineris Fuellmichas pirmininkavo komitetui.

Netrukus pradėjo veikti dar viena interneto svetainė "Corona Schadenersatzklage", kurioje asmenys ir įmonės, prisidengdami "kovos su Kovidu" principu, gali siųsti skundus dėl įstatymų pažeidimų. Pasak Rainerio Fülmicho, praėjusių metų pabaigoje tarptautinę Karūnos komiteto komandą sudarė daugiau kaip 1000 teisininkų ir daugiau kaip 10 000 medicinos ekspertų.

Neaprašysiu daugybės 2020-2021 m. komiteto inicijuotų renginių ir teismo bylų. Palaipsniui kilo idėja įsteigti tarptautinį teismą, kuris nebūtų atskaitingas oficialioms atskirų valstybių institucijoms ir veikiančioms tarptautinėms organizacijoms (ypač JT).

2022 m. sausio 24 d. Dr. Fülmichas davė interviu Pasaulinei sveikatos tarybai (WCH), kuriame išdėstė naujojo teismo koncepciją. Ji vadinasi "Didžioji žiuri. Visuomenės nuomonės teismas (Grand Jury. The Court of Public Opinion). Didžioji prisiekusiųjų žiuri - tai prisiekusiųjų kolegija, kuri pagal įstatymą įgaliota vykdyti teismo procesus, tirti galimą nusikalstamą veiką ir nustatyti, ar reikia pateikti kaltinimus. Didžioji prisiekusiųjų žiuri yra atskirta nuo teismų, kurie jos svarstymams nevadovauja. Dr. Fülmichas pabrėžė, kad kiekvienas pilietis, norintis būti Didžiosios žiuri nariu, gali tai padaryti. Posėdžiai (bent jau pirmajame etape) vyks nuotoliniu būdu, vaizdo konferencijų forma. Pirmieji Didžiosios žiuri nariai bus tokie medicinos ekspertai kaip Michaelas Yeadonas ir Ulrike Kämmerer. Didžiajai žiuri padės profesionalūs teisėjai. Drostenas, Fauci, Tedrosas, Gatesas, "BlackRock" ir "Pfizer" bus atsakovai pirmajame etape.

Dr. Fülmichas pabrėžė, kad pagrindinis naujojo teismo proceso tikslas - tiriant daugelio asmenų ir subjektų nusikalstamą veiklą parodyti žmonėms visame pasaulyje, kad tai yra gerai suplanuotas ir organizuotas pasaulinis perversmas: "Ne tiek svarbu apkaltinti šiuos asmenis ir institucijas, bet iš tikrųjų norime papasakoti žmonėms visą istoriją... leisti jiems suprasti, kad jie turi ne tik teisę, bet ir pareigą priešintis. Nes, kaip paaiškės, dabar tai yra gyvybės ir mirties klausimas, - užbaigė gydytojas.

Vasario 2 d. buvo paskelbtas Didžiosios žiuri komandos pranešimas spaudai, kurį galima laikyti misijos pareiškimu. Štai jo pradžia: "Mes, grupė tarptautinių teisininkų ir teisėjas, atliekame baudžiamąjį tyrimą pagal JAV Didžiosios žiuri pavyzdį. Šis Didžiosios žiuri tyrimas yra pavyzdinis teismo procesas, kuriame prisiekusiesiems (sudarytiems iš pasaulio piliečių) pateikiami visi iki šiol surinkti įrodymai apie nusikaltimus žmoniškumui, susijusius su COVID-19, prieš "vadovus, organizatorius, kurstytojus ir bendrininkus", kurie padėjo, kurstė ar aktyviai dalyvavo rengiant ir įgyvendinant bendrą pandemijos planą... Teigiama, kad pasaulio vyriausybės pateko į korumpuotų ir nusikalstamų jėgos struktūrų įtaką. Jie susimokė, kad sukeltų pandemiją, kurią planavo daugelį metų. Šiuo tikslu jie sąmoningai sukėlė masinę paniką, naudodami melagingus teiginius apie faktus ir socialiai surežisuotą psichologinę operaciją, kurios pranešimus perdavė per korporacinę žiniasklaidą."

Jau dabar planuotos pandemijos ir vadinamosios vakcinacijos pražūtingi padariniai yra nesuskaičiuojami: "Šios masinės panikos tikslas buvo įtikinti gyventojus priimti vadinamuosius skiepus, kurie, kaip paaiškėjo, nebuvo nei veiksmingi, nei saugūs, bet labai pavojingi, netgi mirtini. Šių nusikaltimų žmonijai pasaulio gyventojams padarytą žalą galima įvertinti kvadrilijonais dolerių.

Atkreipiamas dėmesys į tai, kad šio teismo teisėjai yra ne profesionalūs teisininkai (jie atlieka tik padėjėjų vaidmenį), o žmonės: "Šį tyrimą atlieka žmonės, liaudis ir liaudžiai ir jis vadinamas "Liaudies visuomenės nuomonės teismu" <...> Negalėdami rasti teismo, kuris nagrinėtų tikruosius įrodymus esamos sistemos teismuose, mes imamės šio proceso už esamos sistemos ribų ir remdamiesi prigimtine teise. Tai savo ruožtu grindžiama tvirtu įsitikinimu, kad kiekvienas žmogus gali lengvai atskirti gera nuo blogo, teisinga nuo neteisinga".

Dar kartą patvirtinamas dvejopas organizuoto teismo proceso tikslas: "Liaudies teismo tyrimas turi dvejopą paskirtį: viena vertus, jis turėtų būti pavyzdinis procesas ir gauti kaltinamuosius aktus tam tikriems baudžiamąją ir pilietinę atsakomybę prisiėmusiems asmenims, atsakingiems už šiuos nusikaltimus žmoniškumui. Kita vertus, parodant visą vaizdą, su kuo susiduriame, įskaitant geopolitines ir istorines aplinkybes, formuoti supratimą, kad dabartinė sistema ir jos institucijos buvo užgrobtos..."

Tolimesnis, galutinis teismo proceso tikslas - "suformuoti supratimą... apie tai, kad žmonės turi atgauti savo suverenitetą <...> pradėti kurti savo naują sveikatos apsaugos, švietimo, ekonomikos ir teismų sistemą, kad remiantis mūsų konstitucijomis būtų atkurta demokratija ir teisinė valstybė".

Deklaraciją pasirašė šie grupės nariai: Prancūzijos teisininkė Virginie de Araujo Recchia, Portugalijos teisėjas Rui Fonseca E Castro, Naujosios Zelandijos teisininkė Claire Deeks, Vokietijos teisininkė Viviane Fischer, Vokietijos teisininkas Reineris Füllmichas ir Vokietijos teisininkas Jensas Eckardtas. Reineris Fuellmichas, JAV teisininkė N. Ana Garner, JAV teisininkė Dr. Renate Holzeisen iš Italijos, Australijos teisininkas Tony Nikolicas ir kiti. Iš viso Didžiąją žiuri sudaro 16 narių.

Didžiosios žiuri darbui viešinti sukurta speciali interneto svetainė. Vasario 5 d. įvyko pirmasis Didžiosios žiuri posėdis, kuris tapo praktinio Didžiosios žiuri darbo pradžia. Įžanginį žodį tarė portugalų teisėjas Rui Fonseca E. Castro, amerikiečių advokatė Dina Pollard Sachs ir karūnos komiteto vadovas Dr. Rainer Füllmich.

Pirmosios sesijos tema - PGR testai, naudojami daugelyje pasaulio šalių COVID-19 infekcijai nustatyti. Pranešėja buvo amerikiečių teisininkė Ana Garner. Jos pranešimo stenogramą galima rasti EXPOSÉ UK svetainėje.

Ana Garner atkreipė dėmesį, kad net JAV agentūra CDC (Ligų kontrolės ir prevencijos centras) pripažino PGR testų nepatikimumą ir atsisako jų naudojimo. "Nepatikimas" - tai per menkas apibūdinimas. Pranešėjas, remdamasis patyrusių ir sąžiningų medikų išvadomis, sakė: "Buvo ištirta, kad šio PGR testo klaidingai teigiamų rezultatų dažnis iš tikrųjų yra beveik 97 proc. Tai reiškia, kad trys procentai gyventojų, kurių testas buvo teigiamas, gali būti kuo nors susirgę. Tačiau mes nežinome, kuo jie serga, nes testas to nenustato. Visame pasaulyje šiuo testu buvo piktnaudžiaujama siekiant apgaulingai pagrįsti pandemijos egzistavimą ir nustatyti melagingai padidintą susirgimų bei mirčių skaičių."

Didžioji žiuri atskleidė kitų debatų temas: skiepai ir jų daroma žala, verslo nuostoliai dėl uždarymo, "žalieji pasai" ir žmogaus teisių pamynimas.

Šaltinis:https://www.fondsk.ru/news/2022/02/13/esche-odin-shag-k-nurnbergu-2-55543.html