Algimantas Rusteika: Neadekvataus, nesusivokiančio realybėje, nuolat krizenančio Lietuvos demokratijos tėvo krizelė įgauna absurdo spektaklio lygmenį

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-02-10 02:55:00, skaitė 612, komentavo 6

Algimantas Rusteika: Neadekvataus, nesusivokiančio realybėje, nuolat krizenančio Lietuvos demokratijos tėvo krizelė įgauna absurdo spektaklio lygmenį

Neadekvataus, nesusivokiančio realybėje, nuolat krizenančio Lietuvos demokratijos tėvo krizelė įgauna absurdo spektaklio lygmenį. Maniakiškas noras žūt būt iš balkonėlio laikyti politines mišias žmonėms, kurių nelaiko žmonėmis, tampa valstybės problema Nr.1.

Kas dar nesuprato - supraskit. Tai ne šiaip nušvilpė, tai santvarka žlugo. Ir ją sugriovė ne nepatenkinti žmonės, o valstybę privatizavusios šventosios šeimos vedlys trimis po nušvilpimo pasakytais sakiniais. Jokie fariziejiški "atsiprašymai" to nepakeis - absurdo spektaklio salėje blykstelėjo šviesa, žmonės išvydo monstro veidą ir pagaliau atsibudo.

Paskaitinėjus feisbukus absoliučiai aišku - piktasis seneliokas bus dar aršiau nušvilptas, žmonės visoje šalyje patys, niekieno neraginami rengiasi kaip į šventę. Tą supranta visi, dvaras ir absurdo spektaklio pagrindinis veikėjas - taip pat. Dieną naktį vyksta pasitarimai, kaip išspręsti tą krizelę ir jokio plano bukalaurai neturi.

Juokingiausia spektaklio dalis dar net neprasidėjo, vienas malonumas stebėt, kaip jie šiukšlinsis toliau. Šiandien pasakė (nes pagaliau suprato) - taip, švilps, bet mes pastatysim tokią galingą aparatūrą, kad balkonėlio pamokslas girdėtųsi.

Bet yra toks triukšmo įstatymas, ponai, patys priėmet. Bet kuris specialistas pasakys, kad tokios aparatūros garsas bus žymiai didesnis už triukšmo higienos normos leistinus šioje vietoje 60 decibelų. Pagal administracinių nusižengimų kodekso 48 straipsnį baudelė 100-600 €.

Taigi daug didesnė nei simboliška 20 € už pašvilpavimą ar padainavimą, o ir kaip atrodysi prieš ambadadorius, kai nušvilps ir dar žmonės paduos skundus? Bet kuris gali valandai išsinuomoti gerą triukšmo matuoklį su atmintimi - 15-20 €. Taip kad galvokit kitus variantus, absurdo spektaklio veikiantieji asmenys.

Krautuvininkai jau iš anksto tai dienai užsisakė daugiau spragėsių.

LDiena.lt Nepamirškime, kad VASARIO 16-oji yra VISALIAUDINĖ ŠVENTĖ!

LANDSBERG priėjo liepto galą – VASARIO 16 ąją švenčiame PRIE BALKONĖLIO

https://youtu.be/00zN0A5-35c