Otavoje įvesta nepaprastoji padėtis!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-02-08 16:11:00, skaitė 414, komentavo 0

Otavoje įvesta nepaprastoji padėtis!

Policija iš demonstrantų atiminėja degalus, kurie atvežami protestuojantiems. Uždrausta demonstrantams tiekti ir maistą, vaistus. Žiūr. video Sania Floridoje.

https://youtu.be/j1jPZJ529Zo

Nepaprastąją padėtį paskelbė Otavos meras Jim Watson, 60 - metis T.Raskevičiaus bendramintis.

Apie protestą sekmadienį meras kanalui CTV News pasakė: "Nerimą kelia tai, kad protestas virsta kažkuo panašiu į linksmą karnavalą, kuriame yra šokinėjančių pilių, sūkurinių vonių ir saunų, o tai yra visiškas įžeidimas žmonėms, kurie pastarąsias septynias dienas taikstosi su šia nesąmone, ir tai rodo didelį nejautrumą."

2019 m. "CTV News" apie Watsono seksualumą pranešė: "Po beveik 40 metų Otavos meras Džimas Vatsonas oficialiai prisipažino esąs gėjus". Tais pačiais metais Vatsonas parašė "Meras Džimas Vatsonas: Po 40 metų atveriu spintos duris".

https://www.breitbart.com/europe/2022/02/06/childless-ottawa-mayor-disturbing-to-see-kids-in-bouncy-castles-having-fun-at-protest/

https://www.youtube.com/watch?v=z4yYYal5MmM

Bulgarų politiko Plameno Paskovo nuomone, žiūr. video 6 min., sunkiasvorių vairuotojų problema ta, kad jie nėra susitelkę į politinę organizaciją, veikia stichiškai, jie nepajėgia deleguoti atstovų derėtis su valdžia dėl keliamų reikalavimų. Ilgainiui tai virs į produktų ir prekių tiekimo chaosą, kentės  gyventojai, kas leis valdžiai imtis drastiškų priemonių prieš protesto dalyvius.