Kodėl Vatikane myli iškrypėlius

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-02-01 16:54:00, skaitė 469, komentavo 6

Kodėl Vatikane myli iškrypėlius

Artiomas Ignatjevas: Pontifikas-jėzuitas “laimina” vieną iš sunkiausių krikščionims nuodėmių.

Sausio pirmoje pusėje popiežius Pranciškus padėkojo vienuolei Jeannine Gramic "už jos tarnystę" skatinant seksualinį iškrypimą ir remiant LGBT judėjimą Romos Katalikų Bažnyčios vardu.

Жаннин Грамик (в центре) на ЛГБТ-марше. Фото: YouTube
Jeannine Gramic LGBT parade

Jeannine Gramick yra viena iš anglosaksų organizacijos "New Ways Ministry", siekiančios įteisinti katalikų homoseksualumą ir apsaugoti iškrypėlius, įkūrėjų. 1999 m. kardinolas Josephas Ratzingeris (vėliau popiežius Benediktas XVI) visam laikui uždraudė Jeannine Gramick "pastoracinę veiklą, susijusią su homoseksualais". Gramick nepaisė popiežiaus įsakymo. Dabar popiežius Pranciškus mano, kad katalikų vienuolės ir jos organizacijos, propaguojančios seksualinius iškrypimus, veikla yra "Dievo duotas reikalas". Pontifikas ranka parašė laišką, kuriame sveikina J. Gramic su... "50 intymumo, užuojautos ir švelnumo metų" jos "tarnystėje".

Tai anaiptol ne vienintelis dabartinio popiežiaus paramos iškrypėliams faktas. Dar būdamas Buenos Airių arkivyskupu (1998-2013 m.) jis pasisakė už "tos pačios lyties porų sąjungų" įteisinimą. 2013 m. birželį, grįždamas į Vatikaną iš Pasaulio katalikiškojo jaunimo susitikimo Rio de Žaneire, Pranciškus pareiškė: "Kas aš toks, kad teisčiau homoseksualus?" 2021 m. vasario 4 d. popiežius apdovanojo JT generalinį sekretorių António Guterresą, kuris remia abortų finansavimą, LGBT ir "lytinių mažumų teises", apdovanojimu "už žmogiškosios brolybės skatinimą".

Kai Pranciškus tarnavo Buenos Airėse, jo pastangomis Argentinos parlamentas įteisino tos pačios lyties asmenų "santuokas". Netrukus jų pavyzdžiu pasekė ir kitos valstybės, ypač Vokietija (nuo 2017 m. spalio 1 d.). Iš viso per du dešimtmečius homoseksualų "santuokas" įteisino 33 šalys.

Tuo tarpu tarp katalikų kunigų klesti pedofilija. Pirmauja anglosaksų pasaulio šalys. 2019 m. Vatikano iždininkas, australų kardinolas George'as Pellas - vienas artimiausių popiežiaus Pranciškaus patarėjų - buvo nuteistas šešerius metus kalėti už vaikų išnaudojimą. Pasak televizijos SBS, Melburno prisiekusieji pripažino jį kaltu dėl penkių kaltinimų seksualiai išnaudojus 13 metų berniukus. Jis buvo vienas įtakingiausių Vatikano hierarchų (dabar šiam berniukui-mylėtojui 80 metų).



Kardinolas Džordžas Pelas

Prieš pat šį skandalą pasaulis sužinojo, kad daugiau nei trys šimtai (301) katalikų kunigų Pensilvanijoje (JAV) dešimtmečius seksualiai išnaudojo paauglius (vėliau kitos valstijos pradėjo savo tyrimus, kurių rezultatai buvo panašūs).

Panašūs skandalai drebina ir Didžiąją Britaniją. 2019 m. pabaigoje laikraštis "The Independent", remdamasis Nepriklausomos komisijos seksualinei prievartai prieš vaikus tirti (IICSA) ataskaita, pranešė, kad Londono Švento Benedikto katalikiškos mokyklos kunigai ir mokytojai ištisus dešimtmečius priekabiavo prie mažamečių mokinių. Mokykloje vyravo sadistinė atmosfera, pedofilai veikė "kaip mafija", liko nenubausti, neigė bet kokius kaltinimus ir dangstė vieni kitus. Nuo 2003 m. už seksualinius nusikaltimus prieš 21 mokyklos mokinį į kalėjimą sėdo keturi asmenys - vienuolyno abatas, vienuolis ir du mokytojai. Komisijai pavyko gauti įrodymų apie mažiausiai 18 kitų prievartos atvejų, kuriuose dalyvavo nuteistieji ir dar aštuoni iškrypėliai...

Pasak BBC, Vatikanas remiasi Pranciškaus suburtos daugiau kaip 200 katalikų vyskupų tarybos, kuri turėjo aptarti tokius klausimus kaip abortai, gimstamumo kontrolė, homoseksualumas ir skyrybos, sprendimu; taryba priėmė dokumentą, kuriame teigiama, kad "homoseksualai turi krikščioniškai visuomenei vertingų savybių" (????).

Beje, pagrindinis anglosaksų žiniasklaidos vaidmuo atskleidžiant Vatikano pedofilus ir kitus iškrypėlius tenka anglakalbei žiniasklaidai. Taip vienu šūviu nušaunami du zuikiai: jie apjuodina savo prisiekusį priešą - Katalikų Bažnyčią - ir padeda paversti Vatikaną miesto "Aukso veršio partijos" ideologiniu skyriumi.

Naujosios pasaulio tvarkos architektai mano, kad visų rūšių mažumų - nuo seksualinių iki konfesinių - atstovai pasižymi "ypatinga socialine energija". Tipiškas pavyzdys - britų kariškis Laurensas "Lucy" Vallenderis, kuris atsivertė į islamą, pasidarė operaciją ir, kaip rašo "Daily Mail", tapo "pirmuoju transseksualu gėjumi, praktikuojančiu islamą".

ai29012207.jpg

Svarbu tai, kad kiekviena iš šių mažumų atskirai, nors pastaraisiais metais dėl propagandos ir sparčiai augo, vis dar yra mažuma, palyginti su bendra "paprastų" žmonių mase. Tačiau susivienijusios tokios mažumos gali sudaryti "rinkėjų daugumą", galinčią primesti savo valią visiems kitiems.

O pontifikas jėzuitas ideologiškai "pašventina" vieną baisiausių krikščioniškų nuodėmių.

https://www.fondsk.ru/news/2022/01/29/pochemu-v-vatikane-ljubjat-izvraschencev-55429.html