Vytautas Landsbergis po Sausio 13-osios: čia ne incidentas, čia voties pratrūkimas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/vytau... 2022-01-16 18:12:00, skaitė 481, komentavo 9

Vytautas Landsbergis po Sausio 13-osios: čia ne incidentas, čia voties pratrūkimas

Kaip jau buvo skelbta, prieš kelias dienas prie Seimo susirinkę žmonės sutrukdė eilinį kartą paniekinti Sausio 13-osios aukų atminimą – nušvilpė parašytas kalbas skaitančius vasalus ir kolaborantus.

Kaip žinoma, faktiniu šalies vadovu vadinamas, daugelį metų kol kas nesėkmingai siekiantis valstybės vadovo titulo ir formalaus įteisinimo, Žmonių partijos patriarchas Vytautas Landsbergis tuos susirinkusius žmones įvardino kaip jedinstvenikus, fašistus, pamišėlius ir pan.

Šiame įspūdingame video L. Landsbergis pasidalina nuogąstavimais, kad gali būti sugriauta jo ant melo pamatų pastatyta valstybė, o taip pat nepraleido progos pademonstravo ir savo medicininių žinių apie skiepus ir t.t.

Senolis neslepia suprantąs, kad ilgus metus nebaudžiamai siautėjus, dabar visai jo šaikai (Landsbergių bendruomenei) gali ateiti ir galas.

Tačiau tuo pat metu politikas savo šaikos bendražygius ragina žūtbūtinai priešintis, netylėti ir nesiūlyti vazelino protestuotojams.

Kalbėdamas užsienio kapitalo įstaigai „TV3“, V. Landsbergis taip pat nepagailėjo kritikos ir ypač gausiems propagandos fronto darbuotojams, kurie per mažai remia savo (Landsbergių), t.y. Ingridos Šimonytės vadovaujamą Vyriausybę.