Pulkininko, medicinos dr.M.V.Supotnickio monografija apie Koronės virusą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-17 19:48:00, skaitė 669, komentavo 2

Pulkininko, medicinos dr.M.V.Supotnickio monografija apie Koronės virusą

Prieš kelis mėnesius Rusijoje pasirodė medicinos dr. pulkininko M.V.Supotnickio monografija „Covid-19. Sunkus egzaminas žmonijai“. Knyga Rusijoje tapo bestseleriu ir pirmas knygos tiražas buvo nedelsiant išpirktas.

Su šia knyga galima susipažinti čia:http://rpmp.ru/book/38/COVID-19.pdf

 Apie monografiją kalbama D.Peretolčino pokalbyje su autoriumi.

https://www.youtube.com/watch?v=PbjNmPZ-dAE

Medicinos dr. prof. I.V.Bogadelnikovas, knygos recenzentas, įžanginiame žodyje rašo: „Naujoji M. V. Supotnickio knyga pasirodė labai laiku. Situacija, panaši į COVID-19 pandemiją, buvo prognozuojama...“ Jis atkreipia dėmesį į knygos skyrius, pasakojančius apie „antikūnų priklausomas infekcijos sustiprinimą ir antigeno imprintingą; autoimuninį atsaką į virusą; patogeninį jo pradą; specifinis viruso spyglio baltymo (S baltymo) toksiškumą; vakcinos sukeltą COVID-19 mimikrijos sindromą, S baltymo ryšį su prionų ligomis ir neurodegeneracija.

Monografijos "COVID-19" autorius - buvęs kariuomenės pulkininkas, medicinos karininkas, daugiau kaip 30 metų dirbo kariniuose biologinių tyrimų institutuose ir turi daug patirties vakcinų kūrimo srityje. Autorius nebuvo susijęs su jokiomis organizacijomis, turinčiomis komercinių interesų medicinos paslaugų pramonėje.

Savo monografiją autorius skiria universitetų studentams ir dėstytojams, gydytojams, infekcinių ligų specialistams, virusologams ir epidemiologams.