2022 metais ES įžengs į autoritarizmo amžių, kuriame kitaip manančius apie skiepus lydės baudos, lokdaunai ir gal net įkalinimas

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2021-12-17 19:03:00, skaitė 610, komentavo 6

2022 metais ES įžengs į autoritarizmo amžių, kuriame kitaip manančius apie skiepus lydės baudos, lokdaunai ir gal net įkalinimas

Technokratų tironija – globalus reikalas. Europa atsidūrė prie prarajos. Ji aklai žygiavo tironijos link. Dabar Europai gresia privalomos vakcinos, kurios gali privesti prie pačių blogiausių pasekmių. 

Austrija netrukus kriminalizuos tuos, kurie atsisako kovido vakcinos, Vokietija eina iš paskos. Europos Komisijos vadovė Ursula von der Leyen tvirtina, kad visos ES šalys turi elgtis taip pat ir tuos, kurie atsisako vakcinų, paversti nusikaltėliais. Italijoje pasakęs „ne“ skiepui nuo kovido negali toliau dirbti, Graikijoje visi virš 60-ies privalo kas mėnesį vyriausybei mokėti po 100 eurų, jei nesiskiepija.

Policija Roterdame (Nyderlandai) ėmė šaudyti protestuotojus prieš kovido apribojimus, - buvo rimtai sužeistų žmonių Austrijos pareigūnai lazdomis ir skydais puolė tūkstančius protestuotojų Vienoje. Briuselyje, juodojoje biurokratinėje ES širdyje, vandens patrankomis ir ašarinėmis dujomis pulti neagresyvūs piliečiai, pasisakę prieš vakcinų pasus. Ir visa tai tame kvartale, kuriame iš tribūnų garsiai kalbama apie žmogaus teises.

Tai, kas dabar vyksta Europoje, yra siaubinga. Tai ne tik kovido apribojimai, omikronas ir papildomos saugumo priemonės, tai – naujas valstybės ir piliečio santykio peržiūrėjimas, kai pilietis yra liepiamas valstybės, ką turi daryti su savo kūnu. Žmogus čia nebeturi laisvės ir suverenumo. Europos liberalizmas (gerąja prasme) miršta, ateina autoritarizmas.

Austrijoje privalomas skiepas įsigalios vasarį, o tie, kas tam nepaklus, mokės 3600 eurų baudą. Jei ir toliau nepaklus, - 7200 eurų ir t.t. Apie įkalinimą dar nekalbama, bet tai – tik laiko klausimas. Vokietija nesiskiepijusiesiems taiko priverstinį lokdauną. Angela Merkel prieš išeidama sakė, kad privalomas vakcinavimas šalyje įsigalios 2022 metais. 500 milijonų ES gyventojų patirs eurokomisarės numatytą diktatą jau kitais metais.

Didysis Apšvietos filosofas Johnas Locke‘as 1689 metais rašė, kad jei žmogus nesirūpina savo siela ar sveikata, valdžia vis tiek neturi kištis į jo reikalus, nes „niekas negali prievarta būti sveikas“.

Šaltinis