Per turto ekspropriaciją ir QR kodų konclagerį į klimato socializmą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-16 17:59:00, skaitė 659, komentavo 2

Per turto ekspropriaciją ir QR kodų konclagerį į klimato socializmą

Šią Advento savaitę sužinojome, kad ES Komisija nori priversti visus pastatus modernizuoti, paversti energetiškai tvariais. Griežti energijos vartojimo standartai palies maždaug 240 mln. pastatų Europoje. Šiems namams tenka 40 proc. suvartojamos energijos, jie išmeta daugiau nei trečdalį visų ES išmetamų šiltnamio efektą sukeliančių dujų. Iš viso trys ketvirtadaliai pastatų fondo neatitinka energijos vartojimo efektyvumo reikalavimų. Įstatymo projektas, kurį netrukus pateiks ES Komisija, privers milijonus namų savininkų atlikti visapusišką renovaciją.

Nuo 2030 m. nauji pastatai turi būti be taršos. O iki 2050 m. visas ES pastatų fondas turi nustoti gaminti šiltnamio efektą sukeliančias dujas. Nuo 2027 m. valstybei priklausantiems pastatams bus taikomas nulinės emisijos reikalavimas, kuris reiškia, kad namas turi būti toks energiškai efektyvus, kad likusį energijos poreikį būtų galima patenkinti vien tik elektros energija, pagaminta iš atsinaujinančiųjų išteklių, kurie gaminami pastate arba jo viduje. Šiam pasiūlymui dar turi pritarti ES Parlamentas ir valstybės narės.

Bavarijos žemės parlamento AfD frakcijos atstovas būsto ir statybų politikos klausimais Uli Henkelis (Uli Henkel) pateikė tokį komentarą:

"ES Komisijos planas yra bloga žinia daugeliui milijonų būsto savininkų Europoje. Visi jie turi būti priversti savo lėšomis renovuoti namus pagal žaliųjų ideologų standartus! Tačiau ES Komisija neatskleidžia, iš kur jie gaus tam lėšų. Daugumos Šiaurės Europos namų renovacija, kuria siekiama visiško energetinio savarankiškumo, taip pat yra iliuzinė.“

„Jei šis įstatymas būtų priimtas dabartine forma, milijonai žmonių už bausmę privalėtų laikytis energijos standartų, kurių praktiškai neįmanoma įgyvendinti. Toks "besąlygiškas įpareigojimas" prilygsta "intervencijai, panašiai į ekspropriaciją", - sako Vokietijos būsto ir nekilnojamojo turto įmonių asociacijos (GdW) prezidentas Axelis Gedaschko. Žygis į klimato socializmą nesibaigia net ekspropriacija!

Italijos spauda rašė, kad numatytas didžiausias nekilnojamo turto išgrobstymas Italijoje nuo Romos įkūrimo; nė vienas barbaras, ankstesniais šimtmečiais įsiveržęs į mūsų šalį, niekada negalvojo panaikinti didelės nuosavybės dalies vertę paprastu rašiklio brūkštelėjimu o Europos Komisija gali tai padaryti. Pusė italų įprastinio nekilnojamo turto praktiškai paverčiama į nieką. Europos Komisija siekia, kad saujelės biurokratų iki 2027 m. panaikins galimybę parduoti ar nuomoti žemiausių energetinių klasių nekilnojamąjį turtą nuo G, D iki E klasės. Tokio turto savininkai galės atsisveikinti su bet kokiomis pajamomis ir net nėra tikri, kad šis turtas galės būti paveldėtas.

Kas yra Europos Komisija? Tai pasaulyje viešpataujančio finansinio kapitalo marionetės, jų interesų vykdytojai. Europai vadovauja europiečių nerenkami žmonės. Protiškai neįgalų chronišką alkoholiką Žaną Klodą Junkerį pakeitė korupcionierė Ursulla fon der Layen.

Minint 75-ąsias Niurnbergo proceso prieš fašistinius nusikaltėlius metines, Europos Komisijos vadovė Ursula von der Leyen pareiškė, kad „dabar būtina nukrypti nuo Niurnbergo kodekso principų" ir visoje Europoje įvesti privalomą skiepijimą nuo koronaviruso. "Apie tai (privalomą skiepijimą) nereikia diskutuoti“, - pasakė ji.

EK pirmininkė, nekilnojamojo turto iš piliečių atėmimo ir jų uždarymo į konclagerį pagrindinė organizatorė, yra korupcijoje paskendusi valdininkė. Ursulos von der Leyen vyras Heiko von der Leyen yra JAV biotechnologijų bendrovės "Orgenesis", kuri specializuojasi genų terapijos srityje, medicinos direktorius. Buvo atsekti jo ryšiai su mRNR preparatus ES tiekiančiomis „Pfizer" ir "Moderna."

Nuo 2013 m. vadovaudama Gynybos ministerijai, ponia von der Leyen sugebėjo siaubingai nustekenti Vokietijos kariuomenę. Kai ji 2019 m. baigė eiti pareigas, tik pusė Vokietijos naikintuvų "Eurofighter" ir "Tornado", mažiau nei trečdalis šarvuotųjų transporterių "Puma", 23 proc. atakos sraigtasparnių "Tiger" ir tik 17 proc. Vokietijos povandeninių laivų buvo pasirengę kovai.

2014 m. rugsėjį per NATO manevrus Norvegijoje vokiečių kariai dėl įrangos trūkumo buvo priversti vietoj šautuvų naudoti... šluotas. "Padėtis Bundesvero kariuomenėje yra katastrofiška. Nukenčia visas Federacinės Respublikos gynybinis pajėgumas", - sakė Rupertas Scholzas, buvęs Helmuto Kolio gynybos ministras.

Kitas skandalą sukėlęs Ursulos von der Leyen "pasiekimas" buvo tristiebio mokomojo burlaivio "Gorch Fock" atnaujinimas. Restauravimo darbai kainavo dešimt kartų brangiau nei planuota.

Paaiškėjo, kad 43,5 proc. jos medicinos daktaro disertacijos puslapių buvo plagiatai arba klaidingai cituoti šaltiniai.

2018 m. Vokietijos federalinė audito tarnyba nustatė dešimtis pažeidimų gynybos ministerijai samdant išorės konsultantus. 2015 m. Vokietijos gynybos ministerija išorės konsultantams išleido 100 mln. eurų, tačiau oficialiai deklaravo... 2, 2 mln. eurų. Po metų ministerija konsultantams išleido 150 mln. eurų, o deklaravo tik... 2,9 mln. eurų. Jie buvo samdomi apeinant aukcionus.

image.png

Europos Komisijai vadovaujanti Ursula von der Leyen nepamiršo savo įpročių. 2021 m. gegužės 20 d. ji pasirašė trečią sutartį su farmacijos bendrovėmis "BionTech" ir "Pfizer" dėl dar 1,8 mlrd. dozių "Pfizer" mRNA vakcinos pirkimo 2021-2023 m. laikotarpiu. Vienos dozės kaina buvo 19,5 euro, t. y. keturiais eurais didesnė nei pagal pirmąją ES sutartį su "Pfizer".

Rumunijos laikraštis "Active News" rašė: "Pirma, dėl to, kad vakcinų skaičius tris kartus viršija dabartinį Europos Sąjungos gyventojų skaičių. Antra, dėl to, kad 2023 m. pabaiga, kai turi baigtis sutarties galiojimo laikas, sutampa su vakcinos bandymų laikotarpio pabaiga, dėl kurios buvo nuspręsta skubiai. Trečia, iš kur von der Leyen žino, kad pandemija tęsis iki 2023 m. ir kad Europoje neliks dešimčių milijardų eurų vertės vakcinų pertekliaus?"

Ursulos vyras Heiko von der Leyen, "Orgenesis" medicinos direktorius, anksčiau 11 metų dirbo Didžiosios Britanijos farmacijos bendrovėje "GlaxoSmithKline" (GSK), taip pat "Orgenesis" viceprezidentas Vincentas Vandammas. Prieš pradėdamas dirbti GSK, Vandammas aštuonerius metus dirbo kokybės direktoriumi... "Pfizer", praneša "Active News". Daugelis kitų "Orgenesis" darbuotojų anksčiau taip pat dirbo "Pfizer".

Bendrovė "Orgenesis", kurioje dirba Europos Komisijos sutuoktinis, kaip ir "GlaxoSmithKline", aktyviai dalyvavo kuriant "Pfizer" vakciną, o dabar kuria "BioChield" ir teigia ketinanti paskiepyti visą žmoniją supervakcina, kuri šiuo metu bandoma su pelėmis.

Žurnalistams kyla nauja užduotis išsiaiškinti, kokius ryšius fon der Layen mafijozų šeima turi su statybų verslu. Juk „lakštingala negali nečiulbėti“, o šita vagių šeimyna negali nevogti.

Klausas Švabas „Covid-19: Great Reset“ mums pranašavo laimingą gyvenimą be turto, o Uraulla fon der Layen šią svajone sėkmingai įgyvendina.

Nuorodos:

https://www.freiewelt.net/nachricht/eu-kommission-will-energetische-sanierung-saemtlicher-gebaeude-erzwingen-10087363/

https://scenarieconomici.it/lunione-europea-impone-la-piu-grande-cancellazione-della-ricchezza-italiana-in-tremila-anni-di-storia/

http://lebionka.blogspot.com/2016/09/alkoholikas-prie-europos-sajungos-vairo.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/12/pso-konferencija-maskvoje-niurnbero.html

https://www.fondsk.ru/news/2021/07/25/korrupcionnaja-priroda-interesa-evrosojuza-k-vakcinacii-54086.html