Ir tu, Brutai, prieš Lietuvą kartu su Lukašenka?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-01 04:41:00, skaitė 485, komentavo 1

Ir tu, Brutai, prieš Lietuvą kartu su Lukašenka?

Ir tu, Brutai! - sakoma išduodančiam artimam draugui, kuriuo buvo labai pasitikėta. Šį posakį išpopuliarino V. Šekspyras (tragedija „Julijus Cezaris“, 1599), kuriame pasakojama apie Julijaus Cezario nužudymą, kuriame dalyvavo jo draugas Brutas.

Jei stebėsime slaptus ženklus, kuriuos mums demonstruoja šiandieniniai brutai, geriau suprasime įvykius, kokį vaidmenį juose vaidina vienas ar kitas politikas, kas jis yra iš tikrųjų.

94609517_large_SHA_8073.jpg

Pastaruoju metu mane domina Aleksandro Lukašenkos persona. Kaip taip nutinka, kad Vakarų bankai jam dosniai skolina pinigus (6 milijardus), kodėl jo niekaip nepašalina nuo valdžios (net J.Staliną sugebėjo nunuodyti), kodėl taip vangiai ES reaguoja į jo „hibridinę ataką su imigrantais“, kodėl toks didelis jo nusikalstamų veiksmų palaikymas Vakaruose (A.Merkel skambučiai, ignoruojant sąjungininkus)?

ingridos-simonytes-rinkimu-stabas-81153537.jpg
Delfi nuotrauka

Kun.majoras Alfonsas Bulotas atkreipė mano dėmesį į simbolius, kuriuos demonstruoja politikai, valstybės vadovai. Jis šį klausimą išmano žymiai giliaus ir žadėjo ateityje pasidalinti savo žiniomis.

pakoreguota-ingridos-simonytes-nuotrauka-kuri-pradejo-plisti-po-pirmoj-81179841.jpg

Aš apsistosiu tik ties vienu simboliu – masonų simboliu, kuris reiškia velnią (ožį, velnio ragus, Bafometą). Tai meilės velniui ženklas. Išskėsti į šonus pirštai vaizduoja velnią ir nieką kitą.

 Nelabasis tikrai apsėdo Lietuvą, valdžia įleido virš 4 tūkstančių neteisėtų migrantų, dažnai be dokumentų, be biografijų, iš regiono, kur nuolatos kariaujama kelis dešimtmečius, galimai teroristus. Valdžia atėjūnus popina ir lepina, apdovanoja butais sostinėje, drabužiais, restorano maistų, dosniomis išmokomis, o iš savo piliečių tyčiojasi, žemina, skurdina, trypia jų žmogaus teises, Konstituciją, tarptautines sutartis ir prisiimtus įsipareigojimus. Ar tai ne velnio ženklai?

Po pirmojo prezidentinių rinkimų turo 2019 m. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos kandidatė Ingrida Šimonytė šventė pergalę, šoko skambant „Metallica“ muzikai, demonstravo velnio simbolį. Tokį patį velnio simbolį demonstravo TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis, o jų nuotrauka netrukus ėmė plisti „Facebook“ tinkle. Satanistinis, mano nuomone, portalas Delfi tai paiškino savotiškai. Neva, politikai nieko bendro su velniais neturi, tiesiog jie mėgdžiojo „Metallica“ muzikantus.

Negalėčiau sutikti su Delfi, ypač po metų PIŠ ir anūko akibrokštų mūsų tautai. Sutinku, jie nedidelio proto, bet niekšai jie dideli, o jų darbai - šetoniški.

Apie Baltarusijos diktatorių Aleksantrą Lukašenką nepasakysi, kad tai „Metallica“ gerbėjas! Ne kartą teko žiūrėti festivalio „Slaviankij Bazar“ koncertus. Šio festivalio pagrindinis sponsorius yra Lukašenka. Ten jokių metalikų nė kvapo, bet, nepaisant to, ir ponas Lukašenka ne kartą demonstravo velnio ženklą baltarusių ir kitų slavų nuostabai.

Man peršasi negera nuojauta, kad visi raguotąjį garbinantys priklauso vienai slaptai organizacijai, kurios tikslas visai ne Lietuvos gerovė.

P.S. Jei tualete išgirsite Seimo narį T.V.Raskevičių trepsint koja, būkite atsargus, tai irgi ženklas.