Dėmesio – Lietuvos gyventojams skelbiama suklastota COVID-19 statistika

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/demes... 2021-11-30 20:09:00, skaitė 702, komentavo 3

Dėmesio – Lietuvos gyventojams skelbiama suklastota COVID-19 statistika

Klastoti statistiką, susijusią su COVID-19 liga, Lietuvos teritorijos administratoriams tapo įprasta praktika. Kuo siekiama tokiu melu? Ar tai sąžininga? Ar ne geriau skelbti tiesą, nei kiekvieną dieną meluoti?

Taip, melagius ir sukčius Lietuvoje patikimai saugo prokuratūra, tačiau ar taip tęsis amžinai? Juk melagių, sukčių, aferistų vieta teisiamųjų suole, o vėliau, jei teismas nuspręs, ir sugriežtinto režimo kolonijose. Šias tiesas žino net vaikai, baigę pradines mokyklas.

Labai nemalonu, kai mūsuose siaučia visas pluoštas pavojingų pandemijų vienu metu (koronaviruso pandemija, nesivakcinavusių žmonių pandemija, infodemija ir t.t.), Lietuvos teritorijos administratoriai nesiliauja melavę bei darę įvairias begalines machinacijas, lyjant dar neregėtam milijardų lietui.

Juk toks šimonyčių, dulkių ir kitų giminingo plauko veikėjų elgesys ne tik kad neskatina žmonių pilnai susivakcinuoti bei nuolatos stiprintis sustiprinamosiomis dozėmis, bet atvirkščiai, baido juos nuo vakcinų ir sklandžių vakcinavimosi procesų.

Ir žmones galima suprasti – kodėl jie turėtų tikėti melagiais, kurie mėgsta prisistatinėti nemeluojančiaisiais ir besididžiuojančiais, kad jiems ant kaktos užrašytas „Landsbergis“.

Jei ir užrašyta kam ant kaktos „Landsbergis“ (kaip, pavyzdžiui, premjerei Ingridai Šimonytei), tai dar neįrodymas, kad tokiu žmogumi pasitikėti galima.

Atvirkščiai – dažniausiai tokiu žmogumi pasitikėti negalima. Ir tai yra per daugelį metų įrodyta aksioma, kurią žino dauguma čia gyvenančių bendrapiliečių, tiek ir dauguma iš Lietuvos pasprukusių gentainių.

Tad klausimas vienas – ką darysime su šitais aukščiau minėtais žulikais? Ar aktyviai sieksime, kad jie galiausiai nukeliautų iki teismo salės kėdės, ar ir toliau jiems leisime tuštintis ant piliečių galvų nuo ryto iki vakaro, o kartais net ir nuo vakaro iki ryto?

Pamąstykime apie tai, visiems santarvės ir susitelkimo.

O jūsų dėmesiui lapkričio 29 d. „PressJazz TV“ laidos „2K+“ fragmentas apie tai, kaip mulkinami Lietuvos gyventojai dėl COVID-19:

Visus „PressJazz TV“ laidos „2K+“ įrašus rasite ČIA.