2 DALIS. Kaip nesileisti būti nužudytiems sulaukėjusių medicinos "optimizatorių", gydytojų virtusių praktikuojančiais "daktarais Mengelėmis" ir kitokių vivisekcijos (vakcinacijos) apologetų

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-11-29 07:34:00, skaitė 408, komentavo 0

2 DALIS. Kaip nesileisti būti nužudytiems sulaukėjusių medicinos

5. Intensyvus sisteminis gydymas:

Ši schemą buvo naudojama geriausio pasaulinio lygio specialistų, taikant ją apie 55-60 metų pacientui, turinčiam antsvorio, hipertoniją, nesergančio diabetu (pastarasis yra svarbus), plaučių pažeidimas pristatymo į ligoninę momentu buvo 22 proc. .

Žinoma, priimant sprendimą dėl kiekvieno vaisto panaudojimo, jūs turite atsižvelgti į visas galimas kontraindikacijas (jos visada nurodytos instrukcijose, kurias nesunku iš anksto pasižiūrėti internete).

Gydymas stacionare (visų vaistų vartojimas pradedamas vienu metu):

1. Azitromicinas 500 mg per burną 1 kartą per dieną ryte, 5 dienas (turint širdies problemų - YPAČ PAVOJINGA, daugeliui MIRTINGA !!! žiūrėti naudojimo instrukciją, nes dauguma širdininkų pagal esamą informaciją miršta), [kitas kvalifikuotas gydytojas kalba apie būtinybę vartoti 7 dienas].

2. Natrio enoksaparinas 400. anti-HA ME.  Po oda, 1 kartą per dieną vakare, nuolat (šiuo atveju - prieš išleidžiant, 9 dienas). [kiti pailginto atpalaidavimo heparinai: fraksiparinas, kleksanas – taip pat, arba Wessel Douai F kapsulės].

Nuo 3 buvimo ligoninėje dienos pradėjo švirkšti 2 kartus per dieną (ryte ir vakare).

3. Pentandioninės rūgšties imidazoliletanamidas 90 mg. Į vidu, 1 kartą per dieną ryte, 7 dienas. [ingavirinas arba vitaglutamas 90 mg, taip pat]

4. Deksametazonas 6 mg. [4 mg]. Į raumenis, 2 kartus per dieną – ryte ir vakare, 3 dienas.

5. Ceftriaksonas 2 g [1 mg] . Į raumenis, 2 kartus per dieną ryte ir vakare, nuolat (šiuo atveju - prieš išleidimą, 9 dienas). Pastaba: skiesti fiziolg. tirpalu.

6. Ambroksolis 30 mg. į vidų,  3 kartus per dieną ryte, po pietų, vakare, 3 dienas (nuo 2-os hospitalizacijos dienos).

Sunku nesutikti su medicinos m.dr. Redko A.A., medicinos m.dr. profesoriumi Gundarovu I.A. nuomonėmis:

-  „Dabar mes visi esame užsikrėtę koronavirusu, tiksliau, esame sveiki viruso nešiotojai. Nėra nulinio paciento, ir nėra prasmės daryti totalią izoliaciją. Virusas yra tarp mūsų, visur. Vyksta taikus egzistavimas kartu arba sveikas koronaviruso nešiojimas, kuris pereina į protrūkius, jei nusilpsta gyventojų imunitetas, ypač rudenį ir pavasarį. Tada „netikėti“ protrūkiai atokiose vietovėse tampa paaiškinami, tarsi ir be akivaizdžių infekcijos šaltinių".

„Gripo virusas ir koronavirusas yra priešiški vienas kitam, ir pagal prigimtį gripas yra natūraliai stipresnis. Ten, kur daug gripo, ten mažai koronaviruso. To nežinodama, medicina nuo 1996 metų pradėjo didelio masto skiepijimus nuo gripo. Rezultate ko pavyko nugalėti gripo virusą. Jei iki skiepų nuo gripo kasmet apsilankydavo 4-7 mln. apsilankymų kasmet (Rusija), tai iki 2000-ųjų pabaigos šis skaičius sumažėjo iki 10-50 tūkstančių. Gripas praktiškai išnyko. O mirtingumas nuo ūmių kvėpavimo takų infekcijų (ŪKTI) išaugo du-tris kartus. Natūraliai kyla klausimas – nuo ko gi žmonės miršta, jei gripas išnyko? Logiška manyti, kad į "atsilaisvinusią teritoriją įsiveržė  koronavirusai. Pirmiausia – SARS, MERS, nuo kurių mirtingumas siekė 30-50 procentų. Dabar juos, laimei, išstūmė SARS-CoV-2. Laimei todėl, kadangi jis yra mažai patogeniškas, mirtingumas nuo jo yra 2–3%."

 „Mirtingumas pasiekia aukščiausią lygį ir beveik iš karto sumažėja. O kiek trunka visas ciklas? Maždaug pusantro mėnesio pakilimas ir pusantro mėnesio kritimas. Vidutiniškai protrūkiai trunka apie tris mėnesius."

„Kodėl vieni suserga, o kiti lieka sveiki – imuniteto ir organizmo gebėjimas atsispirti virusinei agresijai. Savo ruožtu imunitetas stipriai priklauso nuo psichologinės būsenos, darbo ir poilsio režimo, mitybos, gretutinių ligų, procentinės viruso koncentracijos ir metų sezono.

„80% gyventojų turi koronaviruso pėdsakų arba antikūnų prieš jį. O su aptiktu koronavirusu iki 80% žmonių yra praktiškai sveiki. Jie yra laikomi "paslėptais" ligoniais, tačiau toks yra amerikoniškas požiūris. O iš kito požiūrio jie priskiriami sveikiems viruso nešiotojams. Tam iliustruoti akademikas Čiučalinas pateikė pavyzdį: jie ištyrė vienos klinikos gydytojus ir paaiškėjo, kad užsikrėtusiųjų COVID-19 yra 30 procentų. Turime sukurti jam imuninį sluoksnį. Akademikas N.N. Filatovas pagrįstai sako, kad mes turime išleisti vaikus į lauką - tegul jie sukuria mums imunitetą."

Todėl reikia pritraukti aktyvaus ir pasyvaus imuniteto didinimo metodikas įtraukti visiems gyventojų kontingentams, ugdyti jas arba parinkti empiriškai. Siūlomi pvz,. tokie variantai: paremti liaudies medicinos tradicijomis, parafarmacijos produktais ir vaistiniais preparatais.

Tai unifikuotas pasiūlymas: neatsižvelgiant į amžių, individualius susirgimus ir žmogaus alerginę anamnezę, t.y. istoriją.

KONTRAINDIKACIJOS VARTOTI MIŠINĮ: polivalentinė alergija maistui; chroniškas hiperacidinis gastritas; chroniškas kalkuliozinis cholecistopankreatitas; skrandžio opaligė ir dvylikapirštės žarnos opa ūminėje stadijoje, individualus netoleravimas.

Imuninis mišinys nuo koronos – proporcijos - autoriaus individuali modifikacija:

- imbiero šaknis - 800 g (nuvalyti),

- citrina - 1700 g (nulupti ir pašalinti sėklas),

-  ciberžolės milteliai - 40 g (prieskoniai),

-  ženšenio + citrinžolė + Eleutherococcus + Rhodiola rosea - po 25,0 (jei kažko trūksta - galutinis mišinys yra 100 ml bet kurio) spiritinis ekstraktas,

- džiovinta saldymedžio šaknis - 40-50 g (sumalama kavos malūnėliu),

- natūralus medus, galima su bičių duonele arba žiedadulkėmis - 1500 g.

Technologija: plauti-valyti-džiovinti. Galima tai daryti per mėsmalę su pačiu smulkiausiu sieteliu.

Pakaitomis sumalami imbiero ir citrinos minkštimai, sulčių perteklius prasukamas su citrinos žievele. Sumalus į dubenį suberti miltelius, supilti trauktines ir išmaišyti. Pridėti medaus ir vėl išmaišykite. Palaikyti šaldytuve 4-5 valandas - permaišyti, mišinys sutirštėja. Dėti į indą su dangteliu. Laikyti šaldytuve.

Išeiga: apie 4 kg mišinio.

Rezultatas: nosiaryklės, burnos ir gerklės uždegimas pašalinamas po 2 dienų. Imunizacija – po 7-10 dienų pradėjus vartoti.

Naudojimas: sučiulpti burnoje po 1 desertinį šaukštą  2 kartus per dieną.

Papildomai vartojamam mišiniui:

Cinkas + Selenas 0,3 Nr.40, 2 tabletės x 1 kartą per dieną; 

Cinkas, Zn: skatina daugelio hormonų sintezę, paaštrina skonių ir kvapų suvokimą, stimuliuoja imuninę sistemą, kraujodarą, riebalinių liaukų darbą; 

Selenas, Se: antioksidantas ir onkoprotektorius (medžiagos ir vaistai profilaktiškai veikiančios prieš vėžį), stimuliuoja imuninę sistemą, didina endokrininių liaukų funkcionalumą ir tiroksino (skydliaukės gaminamas hormonas) sintezę, antitrombocitinis agentas, skatina vaisingumą, stimuliuoja odą ir nagus su plaukais. 

Vartoti: 1 mėnesį, toliau po 1 tabletę 1 kartą pastoviai.

"Cink Chelat Evalar" 0,025 Nr.100, tabletėmis, - 2 tab. x 1 kartą, 1 mėnesį;

Vitaminas D (Aquadetrim vandeninis tirpalas, arba Ergocalciferol aliejinis tirpalas) 3-4 lašai per dieną; arba tabletėmis po 500 ME - po 3 vieną kartą per dieną - reguliuoja kalcio ir fosfatų apykaitą; dalyvauja formuojant ir tinkamai funkcionuoti imuninei sistemai, širdies ir kraujagyslių, nervų ir endokrininei sistemoms. Vartoti nuolat, ypač sezono metu, kada trūksta saulės šviesos.

Ascorutin 5 tabletės (vitaminas C + vitaminas P, 250/250 mg) du kartus per dieną; stiprina imunitetą, gerina audinių trofiką, veikia kaip vazoprotektorius (gerina kraujagysles). vartoti 1 mėnesį, vėliau po 2 tabletes 2 kartus - nuolat;

Askorbo rūgštis 0,5, erškėčių tabletės, po 1,   1-2 kartus per dieną, 1 mėnesį.

Vitaminas E (tokoferolis) 200 mg x 1 kartą per dieną; antioksidantas, imunostimuliuojantis, mikrocirkuliaciją ir kraujo skaidymąsi stimuliuojantis, reparantas (odos regeneracija), nervų sistemos, kepenų, odos ir kraujospūdžio stimuliatorius, vaisingumo, grožio ir jaunystės vitaminas. Vartoti nuolat.

Ilgai "grojantys" (prolonguoti) Aspirinai (Aspirin-cardio, Cardiomagnyl (Aspirin + Mg), Aspikor, Thrombo-Ass ir kt.) 50-100 mg vieną kartą per dieną); trombozės profilaktika + priešuždegiminis poveikis. Vartokite 1 mėnesį, po to nuolat po 50 mg kas antrą dieną.

Inhaliacijos su soda: naudojamas nebulaizeris, (kompresorinis purkštuvas), ekstrapolarinė (paruosta vaistinėje ar namuose) receptura. 

Gydymas: inhaliacijos daromos kas 4 valandas po 10 min., profilaktiktiškai – 1-2 kartus per dieną. Indikacijos: ūminės kvėpavimo takų infekcijos, ūminės kvėpavimo takų virusinės infekcijos, chroniškos nespecifinės bronchų-plaučių ligos ir COVID-19. Galima pakaitomis.

Mišinys Nr. 1:

Jodo-aliejaus inhaliacija: arbatinį šaukštelį sodos (natrio bikarbonato) užpilkite 50 ml verdančio vandens (putoja), atvėsinkite sodos tirpalą. Į inhaliatorių įpilkite 3 ml (arbatinį šaukštelį) sodos tirpalo, pridėkite 3 ml chlorheksidino bigliukonato (tai nėra vandenilio peroksidas kaip daug kas mano), tada 4 lašus jodo + 1 lašą skysto balzamo "Golden Star", vietnamietiškas. 

Mišinys Nr. 2:

SST inhaliacija (soda-druska-Tobrazon, akių lašai): šaukštelį sodos užpilkite 50 ml verdančio vandens ir atvėsinkite, įberkite žiupsnelį valgomosios druskos (natrio chlorido). Į inhaliatorių įpilkite 3 ml (arbatinį šaukštelį) sodos-druskos tirpalo, įlašinkite 3 lašus Tobrazon (tobramicinas + deksametazonas).

Geriamoji profilaktika pagal I. P. Neumyvakiną(tarybinis ir Rusijos medikas, dirbęs kosminės ir alternatyvios medicinos srityje):

1. Vandenilio peroksidas

Pradėkite gerti 3% vandenilio peroksidą palaipsniui:

Pirmą dieną - po 2-3 lašus, ištirpinant šaukšte vandens, ant tuščio skrandžio, 1 valandą prieš valgį, 3 kartus per dieną.

Kitą dieną  kiekvieno gėrimo dozę padidinkite 1 lašu, ir taip iki 7 dienai pasiekite 10 lašų.

Visas sveikatingumo kursas turėtų trukti 10 dienų. Tada pertrauka 2-3 dienas.

2. Natrio bikarbonatas (soda) – metabolinės acidozės kompensavimas:

nuima plaučių edemą (patinimas) į veną leidžiant 4% sodos tirpalą; palengvina jūros ligą; užkerta kelią kalio praradimui esant hipertonijai, chirurginių intervencijų metu; gerina reologinę kraujo sudėtį; stiprina imunitetą; aktyvina B grupės vitaminų veikimą; pagreitina išgijimą sergant ūmiomis kvėpavimo takų virusinėmis ligomis.

Gerti sodą reikia ant tuščio skrandžio 1 valandą prieš valgį arba 3 valandas po jo, po ½ arbatinio šaukštelio ryte ir vakare. Sodą reikia naudoti "gesintą" (užpylus išsiskiria anglies dvideginis) 100 ml tirpiklio: karšto vandens arba karšto pieno - pastarasis yra labiau fiziologiškas. Sodą ištirpinkite karštame 80-100 °C skystyje Vanduo arba), prieš gerdami šiek tiek atvėsinkite iki 45-50 °C, iš pradžių nepratus gerti bus šlykštoka. Prie sodos reikia pratintis palaipsniui, pradedant nuo 1/4 arbatinio šaukštelio, palaipsniui didinant iki 1/2 arbatinio šaukštelio, padauginus gali užpulti tryda, trumpalaikė.

Interferonas A (nosies lašai) 2-3 kartus per dieną; vietinis imunitetas.

Papildomai: reguliarus patalpų kvarcavimas (UV lempa galingesne bei tikrinami pinigai) arba vėdinimas; veido apsauga sergant ar būnant vietose, kuriose yra didelė potencialių ligonių ar kontaktinių asmenų koncentracija; kasdienis fizinis aktyvumas gryname ore.

Iš specifinių antivirusinių vaistinių preparatų (susisiekus su sergančiuoju) galite pridėti:

- Ingavirinas 90 mg tabletės. Kartą per dieną, 7-10 dienų;

- Nobazit 250 Nr. 20 tabletėmis. Po 2 tris kartus, 7 dienas;

- Triazavirinas po 250 mg 3 kartus per dieną 7 dienas.

- Polioksidonio 12 mg tabletė 2 kartus per dieną, 10 dienų.

Mišinys rinitui (sloga, nosies varvėjimas) (rinosinusitui) gydyti.

Sergant sloga, kartu gretutinėmis ūmiomis kvėpavimo takų infekcijomis, sinusito profilaktikai ir gydymui, taip pat nosies gleivinės atsparumui virusinėms bakterijoms skatinti, rekomenduojamas toks mišinys:

Naftizinas 0,1% - 15 lašų

Ksilometazolinas 0,1% - 10 lašų

Skystas balzamas "Golden Star" - 8 lašai

Tobrazonas (Tobramicinas + Deksametazonas) 5 lašai

Supilkite į flakoną-purškiklį 30 ml nuo kitų nosies lašų. Plastikinis flakonas gali būti naudojamas ilgą laiką. Prieš naudojimą gerai suplakti.

P.S. Papildomai apie vitaminą C:

Askorbininės rūgšties poveikis kraujo krešėjimui yra nevienareikšmiškas ir priklauso nuo jo koncentracijos serume. Jei vitamino C koncentracija yra normos ribose, tada jis neturi įtakos kraujo krešėjimui. Askorbininės rūgšties trūkumas padidina kraujo krešėjimą ir tuo pačiu sukelia kraujavimą – atsipalaiduoja kraujagyslių sienelės, o tai prisideda prie uždegimo (edemos) paūmėjimo. Didelės vitamino C dozės (daugiau nei 1000 mg) pagreitina kraujo krešėjimą, kas skatina kraujo krešulių susidarymą. Askorbo rūgšties perteklius gali neutralizuoti terapinį antikoaguliantų (Eliquis, Warfarin, Xarelto, Pradaxa, Plavix ir kt.) poveikį. Per didelis askorbo rūgšties vartojimas įtakoti oksalatų susidarymą šlapime priežastis ir būti akmenligės atsiradimo priežastimi.

Išvada:

- vartojant dideles vitamino C dozes namuose, nekils  komplikacijų vartojant netiesioginius antikoaguliantus;

- akmenligės profilaktika - citrinų rūgštis, paverčia tirpiomis kalcio druskas;

- vitamino C perteklius bus pašalintas per inkstus nepakitęs arba suskaidytas atitinkamų fermentų.

Taip pat būtina:

- namuose turėti sulfokamfokaino (ampulėse) ir švirkštą injekcijoms: esant pasunkėjusiam kvėpavimui, jis stimuliuoja kvėpavimą (tuberkulioze sergantys sako – „plaučiai išsiskleidžia“) ir gali leisti išsilaikyti iki kol atvyks greitoji pagalba (žinoma, teik ten kur jos dar nesunaikino „optimizatoriai“); nepaisant to, kad tai yra receptinis preparatas, kai kuriais atvejais jo galima nusipirkti internetu arba įprastoje vaistinėje be recepto, kartais jo galima nusipirkti veterinarijos vaistinėse, jei ne susitarkite su gydytoju dėl recepto; žinoma, kaip ir visur, reikia pasidomėti kontraindikacijomis (dažniausia šiuo atveju – hipotonija, t. y. žemas kraujospūdis);

- iš anksto būkite pasiruoškite greito plaučių KT (korontesto) padarymo galimybę (kito diagnostikos metodo nėra – tyrimai yra labai apytiksliai) ir tam skirkite pinigų.

- iš esmės svarbu: nesant galimybės korontestą galima pakeisti plaučių echoskopiją: ji blogiau nustato pažeidimo mastą ir reikalauja profesionalumo, bet apskritai duoda patikimus duomenis;

Taip pat primename bazinę informaciją apie koronavirusą, kurią isteriškai neigia visokio plauko sulaukėję išsigimėliai (ypač armonautai, liberastai, žmogpartiečiai ir kitokios atmatos):

- koronavirusa yra mažiau užkrečiamas nei gripas (tai liudija ligos protrūkių nebuvimas po masinių žmonių susibūrimų visame pasaulyje), todėl normaliomis sąlygomis dėvėti pirštines ir kaukes nėra prasmės (ką tiesiogiai teigia akademikas Sergijevas - profesionalas šioje srityje – „Medicinos laikraštyje“);

– sistemingas kaukės dėvėjimas gali sukelti deguonies trūkumą (hipoksiją), kuri pirmiausia pažeidžia smegenis. Lengva forma sukelia galvos svaigimą, mieguistumą, nuovargį, sunkią forma - iki negrįžtamų smegenų pažeidimų (tai bene pagrindinė priežastis, kodėl "neliečiamieji" bybianosiai vengia ar atsisako nuo visiems primetamo kaukių režimo),

- mirtingumas nuo koronaviruso kelis kartus mažesnis nei, pavyzdžiui, nuo rotaviruso („žarnyno gripo“, kuriuo dauguma serga Turkijos kurortuose ir kitose egzotiškose šalyse);

- efektyvi vakcina nuo koronaviruso greičiausiai yra neįmanoma dėl jo nuolatinės ir itin stiprios mutacijos bei labai silpno po persirgimo įgyto imuniteto;

- diabetas ir reguliarus alkoholio vartojimas smarkiai padidina riziką susirgti, be to, sunkiai;

- koronaviruso pasekmės yra įvairiausios ir visų pirma susiveda į trombozę ir mikrotrombozę (mažų kraujagyslių sunaikinimą). Pavojingiausias ir baisiausias dalykas yra ne plaučių, o smegenų pažeidimas.

- po išgijimo ilgą laiką būtina visiškai išvengti nuovargio jausmo atsiradimo (jei jis kyla net dėl nereikšmingų fizinių pastangų, vadinasi negalima daryti net ir jų: tai signalas, kurį duoda jūsų kūnas);

- stenkitės maksimaliai greičiau, bet kokiu būdu ir bet kokia kaina gauti kvalifikuotą medicinos pagalbą (jei tas tik yra įmanoma), nes liga gali išsivystyti labai greitai; daug žmonių mirė arba pateko į reanimaciją būtent dėl įsitikinimo, kad „tai niekai, kaip nors pats perkentėsiu“;

- veiksminga koronaviruso ir komplikacijų po jo profilaktika, yra  sukurta Rusijos, ir ne tik, mokslininkų, tačiau paprastiems pasaulio piliečiams yra neprieinama dėl sulaukėjusios valdžios politikos, todėl savimi pasirūpinti turite patys.

Bus daugiau...