Valstybinis transliuotojas vakcinų ir vakcinavimo reklamai panaudojo stiprią kortą – Vagnorių

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/valst... 2021-11-27 21:34:00, skaitė 422, komentavo 2

Valstybinis transliuotojas vakcinų ir vakcinavimo reklamai panaudojo stiprią kortą – Vagnorių

G. Vagnorius (kairėje)

Vakcinų ir vakcinavimo reklamai valstybinis transliuotojas pasitelkė vieną pirmųjų Lietuvos premjerų, Lietuvos Nepriklausomybės Atkūrimo Akto signatarą ir ekonomikos mokslų daktarą Gediminą Vagnorių.

Buvęs Landsbergių bendruomenės, o vėliau daugelio partijų narys „sako laukiantis tikrų dešiniųjų atsiradimo vakarietiškų tradicijų politikoje“.

Vyriškis teigia, kad Lietuvoje nemato jokio „giluminio susiskaldymo“.

„Gal yra noras kiek paaštrinti, ypač tų, kurie nori dėmesio artėjant rinkimams. Matau kylančią naują populistinę bangą prisidengus kova prieš skiepus, ieškant jautresnių temų ir siekiant atkreipti į save dėmesį“, - cituojamas G. Vagnorius publikacijoje „Vagnorius: vakcinų priešų vadai yra pilka masė, neryškios politinės figūros, Lietuva atlaikė ir didesnius bandymus skaldyti valstybę“.

Politikas neslėpė, kad medicininio skysčio nuo Covid-19 ligos priešininkų vadai bandys prasibrauti į Seimą.

„Paprasti žmonės turbūt neis (į Seimą – ekspertai.eu past.), bet jų organizatoriai neabejotinai eis, nebent artėjant rinkimams pamatys, kad jų populiarumas nedidelis“, – prognozuoja G. Vagnorius.

Jis nuramino, kad medicininio skysčio nuo Covid-19 ligos priešininkų vadai pilka masė, neryškios Lietuvos politinės ar visuomeninės figūros, todėl baimintis kad tokie prasmuks į Seimą, nevertėtų.

„Šiaip manyčiau, kad tai tokia pilka masė. Tai tikrai nėra ryškesnės Lietuvos politinės ar visuomeninės figūros. Nemanau, kad jie galėtų turėti kokios nors politinės įtakos valstybės gyvenime, bet, kaip dažnai būdavo, kai formuojama kokia nauja Vyriausybė, be šitų pakraščių neįmanoma suformuoti daugumos, ir tie politiniai pakraščiai dažnai daro įtaką Vyriausybės veiklai“, - atskleidė G. Vagnorius.

Susiję:

Vos spėjome pasidžiaugti visiškai nuvakcinuotos Portugalijos sėkme, o ten vėl problemos dėl Covid-19