Į mokytojos-recidyvistės organizuotą renginį susirinko žmonių daugiau, negu buvo galima

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/i-mok... 2021-11-21 23:59:00, skaitė 698, komentavo 4

Į mokytojos-recidyvistės organizuotą renginį susirinko žmonių daugiau, negu buvo galima

Nors Astrai Genovaitei Astrauskaitei (galva pažymėta raudonu apskritimu) uždrausta lankytis renginiuose, moteris lapkričio 20 d. buvo pastebėta ten, kur jai negalima būti.

Lapkričio 20 d. Vilniuje, Katedros aikštėje susirinko žmonės nusiteikę prieš mokslo pažangą, vakcinas ir visuotinį išsivakcinavimą nuo Covid-19 ligos bei Galimybių paso reikalavimą vaikų nuo dvylikos metų pasilinksminimams.

Nors leidimas renginiui buvo išduotas tik 500 dalyvių, tačiau įvyko pažeidimas ir susirinko pora tūkstančių. Minia patraukė link Vyriausybės, vėliau Seimo, o po to Prezidentūros.

Policijos pajėgos kokybiškai atliko savo darbą, todėl incidentų ir provokacijų šį kartą pavyko išvengti.

Mitingą organizavo teisėsaugai gerai žinoma pedagogė-recidyvistė Astra Genovaitė Astrauskaitė, dėl kurios nusikalstamų veikų vyksta ne vienas ikiteisminis tyrimas.

Už įvairius pažeidimus ši moteris bausta ir piniginėmis baudomis, ji taip pat figūruoja rugpjūčio mėnesį vykusių riaušių prie Seimo organizatorių sąrašuose.

Tačiau sunkiausias jos įvykdytas nusikaltimas padarytas š. m. spalį, kai A. G. Astrauskaitė ragino pažeisti valstybės suverenitetą, t. y. siekė įvykdyti karinį perversmą, už ką gresia ilgi metai kalėjimo.

„Kaip skelbia prokuratūra, protesto mitingo organizatorė prie Vyriausybės pastato, įtariama, viešai ragino organizuoti karinį perversmą ir smurtu nuversti teisėtai išrinktą valdžią“, - mokytojos nusikaltimus priminė ir nepriklausomas Žmonių partijos portalas pranešime „Vilniuje vyko Astrauskaitės organizuojamas mitingas: susirinko daugiau nei 1 tūkst. žmonių“.

Landsbergių leidinys taip pat primena, kad „A. G. Astrauskaitei iki kitų metų birželio uždrausta lankytis viešuose renginiuose“. Tačiau ji buvo pastebėta ir užfiksuota.

O štai kaip renginį laidoje „Panorama“ nušvietė mokesčių mokėtojų pinigais išlaikomas valstybinis transliuotojas, vadovaujamas solidžią algą gaunančios Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės: