Apie beraščius Landsbergių „šunis“

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/apie... 2021-11-20 19:04:00, skaitė 1416, komentavo 53

Apie beraščius Landsbergių „šunis“

Lietuvoje yra tokių kovotojų „už Lietuvą“, kurie, įsikibę į NATO vėliavą, kalba nesąmones. Kaip akli šuniukai, jie nemato aplinkui kitų bėdų, tik Putiną ir Lukašenką, o Lietuvos priešais laiko Lauryną Ragelskį, Vaidą Žemaitį Lekstutį, Galiną Simonovič, Algirdą Paleckį, Eduardą Vaitkų bei kitus.

Tie akli „šuniukai“ visiškai nemato, kad esame okupuota kolonija. O įdomiausia, kad tarp jų yra ir labai keistas žmogus su labai keista pavarde: Kasparas Genzbigelis. Šis keistuolis mitinguose ne tik spardosi, provokuoja, bet ir viešai įžeidinėja kitaminčius, vadindamas juos išgamomis.

Juokingiausia yra tai, kad šie aršūs Landsbergių režimo „šunyčiai“, kovojantys „už Lietuvą“, nesugeba net plakato be klaidų parašyti. Ką čia plakato – net visų trijų! Į mitingą prieš Algirdą Paleckį į Lukiškių aikštę atsinešę tris plakatus, jie nesugebėjo nei vieno iš jų parašyti be klaidų…

Prisipažinsiu – aš asmeniškai tikiu, kad jie iš tikrųjų myli Lietuvą ir nėra jos priešai. Tiesiog jie aklai tiki per žydruosius ekranus skleidžiama propaganda ir nemąsto savo galvomis. Jie mano kad Lekstutis, Paleckis ar Vaitkus yra Lietuvos priešai. Bet jeigu jų paklausi ką blogo Lietuvai padarė Lukašenka ar Putinas, jie tiesiog ima inkšti ir šaukti, šaipytis, užgaulioti ir spardytis (kaip tai nutiko prie Prezidentūros). Tai tiesiog suklaidinti žmonės, kurie patys to nesupranta. Galbūt jie tiesiog neturi galimybės suprasti, t.y., Dievulis jiems tiesiog to nedavė.

https://youtu.be/GMW_Jo18Uu0

Keisčiausia, kad tokių žmonių neizoliuoja nuo visuomenės kaip pavojingų asmenų, skleidžiančių ir kurstančių neapykantą. O dar keisčiau tai, kad Vilniaus savivaldybė išduoda leidimus tuo pat metu ir toje pačioje vietoje vykstantiems priešiškiems mitingams, nors tai draudžia įstatymas.

Taigi, mieli patriotai, atsakykite, ką blogo Lietuvai padarė Putinas ir Lukašenka? Gali būti, kad aš tiesiog nežinau.

Egidijus Paulauskas