Landsbergių statytinis sukčius Dulkys toliau testuoja gyventojų kantrybę viešai kliedėdamas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/lands... 2021-11-20 19:33:00, skaitė 748, komentavo 6

Landsbergių statytinis sukčius Dulkys toliau testuoja gyventojų kantrybę viešai kliedėdamas

Sukčius ir melagis, Lietuvos operacijų vadovas, Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys toliau nepaliauja viešai kliedėti, testuodamas šalies gyventojų kantrybę.

Vyriausybėje vykusios spaudos konferencijos metu, vyriškis „nupiešė pilną paveikslą“ apie Galimybių pasą.

Po piešimo, Landsbergių bendruomenės statytinis informavo apie dar vieną sugalvotą inovaciją – tiems, kam reikia sustiprinamųjų eksperimentinių vaistų nuo Covid-19 ligos dozių, turės galimybę į savo petį pasistiprinti po 28 dienų.

Visų A. Dulkio išsakytų minčių originalo galima pasiklausyti čia:

Ekspertai.eu primena, kad A. Dulkys jau keletą mėnesių iš eilės, nuo liepos 20 d. nesugeba pateikti informacijos dėl slapta mokamų pinigų nuomonės formuotojams, nuo liepos 24 d. nesugeba į klausimus dėl skiepijami kūdikių nuo hepatito B, nuo rugpjūčio 26 d. nesugeba atsakyti klausimus dėl karantinavimosi tvarkų mokyklose ir dėl medicininės įrangos COVID-19 Delta atmainai nustatyti ir t.t. ir pan.

Ekspertai.eu taip pat atkreipia dėmesį, kad A. Dulkys atsisako komentuoti vaizdo įrašą, kuriame kuriame kalbasi virusologijos grandai – Robertas Malone‘as, mRNA vakcinos išradėjas, gydytojas, vakcinų kūrėjas iš JAV ir Geertas Vanden Bossche‘as, Covid-19 mokslininkas, tarptautinis vakcinų ekspertas iš Belgijos:

Nepraraskite budrumo, saugokite savo ir savo artimųjų sveikatą ir būkite nepakantūs aferistams!