Aurimas Guoga: Brėkšta naujas amžius. 2. Pirmieji sprendimai atsiračius leftizmo

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-11-20 19:37:00, skaitė 678, komentavo 8

Aurimas Guoga: Brėkšta naujas amžius. 2. Pirmieji sprendimai atsiračius leftizmo

Sprendžiant iš komentarų po vakarykšte dalimi, skaitytojams sunku patikėti kad leftizmas pasmerktas žlugti. Todėl dar papildysiu kodėl tai neišvengiama.

Pišas nusitaikė apnuodyti vaikus. Pišas taikosi įvesti visuotiną karantiną. Barbarai prie sienų, neaišku kiek ji atlaikys. Infliacija įgauna apsukas, nes valdžia nė nemano gyventi pagal kišenę. Galite neabejoti: jie prisigalvos vis baisesnių nesąmonių, o klusnieji kaskart liks išdurti. Visa tai didins pasidygėjimą leftizmu, žmonės nori nenori įsisąmonins kad neklausyti šios valdžios yra naudingiau nei vykdyti ką tie prietrankos prigalvoja. Leftistai praras paklūstančius. Anksčiau ar vėliau tai baigsis režimo griūtimi. Kitaip negali būti.

Ką reikės daryti toliau? Tada mums teks du pagrindiniai uždaviniai - pasirūpinti kad leftizmas neturėtų šansų sugrįžti ir sudėti naujojo pasaulio pamatus.

Kaip pasiekti kad leftizmas daugiau nebeprisikeltų? Tam reikia surengti platų tribunolą, kuris pasmerktų nežmogišką šios ideologijos prigimtį ir detaliai įvardintų kurie asmenys ir kokia dalimi prisidėjo prie nusikaltimų žmogiškumui.

Šis tribunolas po savęs turėtų palikti duomenų bazę, kurioje būtų surašyta ką kuris leftistas ideologijos siautėjimo laikais yra pridirbęs, kurios susilaukė bausmės, kaip savo leftistinę praeitį vertina šiuo metu (šią dalį leftistas galėtų kada nori koreguoti).

Žinoma, privalome uždrausti susitepusiems leftizmu užimti svarbiausias pareigas. Pavyzdžiui, tokie asmenys iki gyvos galvos prarastų teisę būti teismų pirmininkais, partijų vadovais ir pan.

Tas mus palieka su vieninteliu likusiu, bet svarbiausiu klausimu - naujo pasaulio sankloda. Apie tai sekančioje dalyje poryt.

Tai yra autoriaus nuomonė, už kurios turinį minfo.lt neatsako.