Dulkys prabilo apie neatsakingas mamas, norinčias, kad jų vaikai žaistų su sprogmenimis

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/dulky... 2021-11-18 18:46:00, skaitė 452, komentavo 13

Dulkys prabilo apie neatsakingas mamas, norinčias, kad jų vaikai žaistų su sprogmenimis

A. Dulkys – būkite dėmesingi su šiuo sukčiumi ir melagiu.

Vaikų pramogavimo saugumą siekianti užtikrinti Vyriausybė, lakpričio 17 d. patvirtino Galimybių paso būtinybę nuo 12-os metų.

Sukčius ir melagis, Lietuvos operacijų vadovas, Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys įsitikinęs, kad tokia priemonė išgelbės ne vieno vaiko sveikatą ir gyvybę.

Pasak vyriškio, „Galimybių pasas vaikams nuo 12 metų, norint pramogauti, yra reikalingas, nes ugdymo įstaigose mokiniai šiuo metu dažnai apsikrečia COVID-19 ir virusą platina“.

A. Dulkys nepagailėjo kritikos protestuojančioms mamoms, kurios nenori, kad vaikams būtų privalomas Galimybių pasas.

Jis kreipėsi į mamas teigdamas, kad mamų „prašymas prilygtų prašymui leisti žaisti su sprogmenimis“.

„Nepykite, šito daryti mes tikrai negalime leisti, todėl visus kviečiu mokyklose ir dalyvauti testavimo programose, ir skiepytis ten, kur galima. Tai viso pasaulio mastu pripažinta – tai yra tikrai pati efektyviausia priemonė kovoje su pandemija“, - mamas nuramino Landsbergių bendruomenės į atsakingas pareigas paskirtas sukčius ir melagis A. Dulkys.

Ekspertai.eu taip pat primena, kad A. Dulkys jau keletą mėnesių iš eilės, nuo liepos 20 d. nesugeba pateikti informacijos dėl slapta mokamų pinigų nuomonės formuotojams, nuo liepos 24 d. nesugeba į klausimus dėl skiepijami kūdikių nuo hepatito B, nuo rugpjūčio 26 d. nesugeba atsakyti klausimus dėl karantinavimosi tvarkų mokyklose ir dėl medicininės įrangos COVID-19 Delta atmainai nustatyti ir t.t. ir pan.

Ekspertai.eu primena, kad A. Dulkys neseniai yra sugalvojęs, kad Lietuvoje statistiniai vienetai privalo būti vakcinuojami kas keturis mėnesius, t.y. kiekvienais metais žmogus turėtų gauti mažiausiai tris dozes vaisto į petį nuo Covid-19 ligos. Pasak A. Dulkio, toks dažnas vakcinavimas nuo koronaviruso, žmonėms padės išlikti sveikiems.

skirt.png

Netikėkite tuo, ką jums kiekvieną dieną skelbia Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Tai labai nesąžiningas žmogus – melagis ir sukčius. Šis veikėjas nepraleidžia nė vienos dienos, nepaskelbęs kokios nors dezinformacijos.

Būtina žinoti – A. Dulkys nesilaiko įstatymų, slepia labai aktualią informaciją, susijusią su Covid-19.

Būkite dėmesingi ir saugokite savo sveikatą, saugokite savo artimųjų sveikatą.