Marmalizacijos fiasco pasaulyje. Nauji duomenys

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-15 21:08:00, skaitė 1079, komentavo 2

Marmalizacijos fiasco pasaulyje. Nauji duomenys

JAV Ligų kontrolės centras (CDC) teigia neturintis duomenų, kad natūralų imunitetą turintys žmonės perduotų COVID-19 sukeliantį virusą. Nepaisant to, „CDC ketina užgniaužti natūralaus imuniteto asmenų pilietines ir asmenines teises, išvarydama juos iš mokyklų, atleisdama iš darbo, atleisdama iš kariuomenės...“, - teigia JAV teisininkas Aaronas Siri.

Medicinos ekspertai paragino CDC viešai skelbti duomenis apie visus pakartotinius užsikrėtimo atvejus, dėl kurių pacientas buvo hospitalizuotas arba mirė, taip pat informaciją apie paciento gretutines ligas arba jų nebuvimą.

"Pasiskiepyti yra geriausias būdas apsaugoti save ir aplinkinius, ypač kai šalyje plinta labiau užkrečiamas Delta variantas", - vasarą pareiškime teigė CDC direktorė daktarė Rochelle Walensky, tačiau netrukus po to, kai pasirodžiusi televizijoje ji pareiškė, kad skiepai "nebegali užkirsti kelio viruso perdavimui".

Daugiau nei 100 tyrimų patvirtina, kad natūralus imunitetas suteikia stiprią ir panašią arba geresnę apsaugą, palyginti su vakcinomis, įskaitant realų Izraelio tyrimą. Tačiau agentūros pareigūnai išreklamavo du savo pačių tyrimus, teigdami, kad net tie, kurie turi natūralų imunitetą, turėtų skiepytis, ir tvirtino, kad natūralus imunitetas nėra toks pat patvarus kaip skiepai.

Ekspertų nuomonės šiuo klausimu išsiskiria. Vieni pritaria CDC; kiti teigia, kad natūralų imunitetą turintys asmenys turėtų arba turėtų apsvarstyti galimybę pasiskiepyti viena vakcina; dar kiti rekomenduoja nesiskiepyti daugumai arba visiems natūralų imunitetą turintiems asmenims.

Šį mėnesį CDC išleistame trumpame pranešime teigiama, kad natūralus imunitetas ir vakcinos apsaugo mažiausiai šešis mėnesius. Joje nieko nekalbama apie infekcijos perdavimą.

image.png

Vakcinų nesėkmės visame pasaulyje

Singapūre, kur 85 proc. gyventojų visiškai paskiepyti - NE suaugusieji, o visi gyventojai, mirtingumas pasiekė naujas aukštumas:

image.png

image.png

Rusų portalas "Katiuša" pateikia duomenis apie C-19 vakcinaciją ir susirgimus Austrijoje, Vokietijoje, Niderlanduose ir Didžiojoje Britanijoje. Jie rodo, kad vakcinacija neveikia.

Vokietija:

image.png

Niderlandai:

image.png

Nuo lapkričio 8 d. Austrijoje jautaikomi gerokai griežtesni kovos su koronavirusu apribojimai. Į daugelį viešų vietų, įskaitant maitinimo įstaigas, sporto objektus, kirpyklas ar renginius, kuriuose dalyvauja daugiau kaip 25 žmonės, gali patekti tik tie, kurie buvo paskiepyti ir pasveiko nuo ligos (2G). Norint patekti į darbo vietą, vis dar pakanka greitojo antigeno testo, o lapkričio pradžioje darbuotojams buvo įvesta 3G taisyklė.

Keturių savaičių pereinamuoju laikotarpiu, kaip išimtis iš 2G taisyklės, leidžiama pateikti pirmosios iš dviejų vakcinacijų sertifikatą ir neigiamą PGR tyrimo rezultatą. Vadinamasis "žaliasis pasas" galios tik 9 mėnesius nuo antrosios vakcinacijos datos, siekiant paskatinti žmones skiepytis iš naujo. Austrijoje nuo koronaviruso šiuo metu yra paskiepyta apie 65 proc. gyventojų.

Nuorodos:

https://www.zerohedge.com/covid-19/cdc-admits-no-record-naturally-immune-transmitting-covid-19

https://www.zerohedge.com/covid-19/worldwide-vaccine-failure

http://katyusha.org/view?id=17717

https://www.dw.com/ru/v-avstrii-objavili-o-vvedenii-lokdauna-dlja-neprivityh/a-59803793