Driokstelėjo Bakas: atskleidė Lukašenkos atakos tikslą ir priminė apie mūsų pergalę Irake

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/driok... 2021-11-15 21:04:00, skaitė 325, komentavo 3

Driokstelėjo Bakas: atskleidė Lukašenkos atakos tikslą ir priminė apie mūsų pergalę Irake

V. Bakas (dešinėje).

Žmonių partijos patriarcho, dviejų Sąjūdžių įkūrėjo Vytauto Landsbergio įprezidentinimo aktyvistas, buvęs žaliasis valstietis Vytautas Bakas atskleidė, kodėl tariamas Baltarusijos prezidentas surengė hibridinę ataką prieš Lietuvą.

„Visa šita hibridinė ataka surengta tiktai vieninteliu tikslu – kad mes Lukašenką pavadintume prezidentu“, - informavo V. Bakas valstybinio transliuotojo lapkričio 10 d. pramoginėje laidoje „Lietuva kalba“.

Vyriškis perspėjo, kad mes jokiu būdu negalime sėsti derybų prie vieno stalo su Baltarusijos diktatoriumi.

„Mes neturime pasiduoti. Visada sunkiausia yra tada, kai viršūnė yra čia pat. Mes jau turėjom pergalę Irake“, - pasakojo politikas.

Pasak V. Bako, „mes turime kalbėtis su Afganistanu, nes Talibano režimui reikia pripažinimo“.

„Mes galime tai išnaudoti“, - nurodė naujai kuriamos Sauliaus Skvernelio partijos atstovas.

Tuo pat metu, V. Bakas paragino prie sienos su Baltarusija suvaldyti humanitarines rizikas.

„Nes jeigu mes nesuvaldysim, jisai (Aleksandras Lukašenka – ekspertai.eu past.) atves „Russia Today“ (dabartinis RT – ekspertai.eu past.) prie savo sienų, rodys mirštančius vaikus ir mėtys fake news (netikros naujienos – ekspertai.eu pats.) į Europos sostines“, - perspėjo Seimo narys.

Apie tai, kaip V. Bakui jau eilę metų niekiap nepavyskta atsakyti į labai konkrečius klausimus, skaitykite ekspertai.eu publikacijoje „Tautos riteris Vytautas Bakas ketvirtus metus iš eilės neįstengia atsakyti į labai konkrečius klausimus“.