Marmalizacijos milijardai šuniui po uodega. "Galimybių pasą" turintis keleivis mirė lėktuve

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-06 01:30:00, skaitė 759, komentavo 1

Marmalizacijos milijardai šuniui po uodega.

PIŠ kraustosi iš proto, grasina negydyti sergančiųjų, juos segreguoti, bet tęsia fašistinio daktaro Mengelės eksperimentus su žmonėmis. PIŠ ne tik genocido vykdytoja, ji ištaškė milijardus neveikiančioms vakcinoms. Žinoma, ji veikė nusikalstamoje gaujoje, kartu su EK pirmininke Ursulla fon der Layen, pasirašiusia žalingą sutartį su eksperimentinių preparatų gamintojais. Šios sutartys užtušuotais puslapiais, jų turinys neprieinamas net Europos parlamento deputatams.

Apie faktus, kurių vis daugiau

Vokiečių Pi-news pasakoja apie skrydžio iš Stambulo metu mirusį nuo koronaviruso keleivį, kuris transporto bendrovei pateikė galiojantį skiepijimo pažymėjimą (nuotraukoje scena lėktuve).

Portale pažymima, kad Roberto Kocho (RKI) instituto duomenimis, nuo vasario mėnesio Vokietijoje užregistruota 117 763 susirgimų, tačiau RKI pripažįsta, kad dėl trūkstamų duomenų apie skiepijimo būklę šis skaičius gali būti didesnis. Apie "vakcinacijos proveržį" galima būtų kalbėti tik tada, kai, be PGR tyrimu nustatytos infekcijos, atsiranda klinikinių simptomų. Ypač vyresnių nei šešiasdešimties metų amžiaus pacientų, kuriems, nepaisant skiepų, teko taikyti intensyvią medicininę priežiūrą, skaičius išaugo nuo 9 iki 33,4 proc. Taigi vakcinos akivaizdžiai neduoda to, kas žadėta - net jei tai dar nėra oficialiai pripažinta, diegiant gyventojams melagingą viltį, kad vakcinos padeda „lengviau persirgti“. Tuo vis dar pateisinamas tolesnis valstybių konstitucijų trypimas. Nusikaltėliai politikai toliau meluoja apie „stiprinamuosius" ir "atnaujinamuosius" skiepus, kurie ne padeda įveikti „pandemiją“, o sukuria vis agresyvesnius viruso mutantus, prieš kuriuos neveikia šaldytuvuose saugomi eksperimentiniai preparatai, kuriems vargu ar lemta kada nors tapti sertifikuotomis vakcinomis.

Rusijos TV kanalas „Cargrad“ lapkričio 3 d. transliavo diskusiją dėl vakcinų nuo koronės veiksmingumo. Joje dalyvavo žinomi Rusijoje gydytojai, vakcinų gamintojai.

Medicinos Dr. prof. Igoris Gundarovas pristatė savo tyrimą apie skiepijimo ir sergamumo C-19 ryšį 150 pasaulio šalių. Gundarovas sakė:

„Paėmiau 220 šalių ir atrinkau tas, kuriose gyvena daugiau nei milijonas gyventojų, kad rezultatai būtų tikslesni - atsižvelgta į tas, kuriose yra duomenų apie skiepus. Buvo 150 šalių. Ir gavau tokį grafiką (pavaizduotą toliau - red.).

image.png

"Matome, kad ši oranžinė linija driekiasi nuo nulio kairėje (arba 1 %) paskiepytųjų iki 80 % dešinėje pusėje. Dabar pažvelgsime į mirtingumą nuo koronavirusų - tai mėlynos linijos. Ir staiga randame zigzagus. Egzistuoja sąvoka, vadinama "variacijos koeficientu". Pasirodo, kad kintamumas labai silpnai susijęs su skiepijimo apimtimis. Apie 20 proc. mirčių nuo koronavirusų yra susijusios su skiepytų asmenų dalimi. O 80 proc. yra kažkokia kita priežastis", - tvirtina Gundarovas. - Matote, tai visiškas chaosas. Tačiau yra ryšys. Ir yra punktyrine linija apskaičiuotas santykis".

Pažymėtina, kad profesorius ir nacionalinio projekto "Tautos sveikata" prezidentas Dmitrijus Jedelijevas, prieštaravo Gundarovui, tačiau pripažino, kad nuo dabar dominuojančių SARS-CoV-2 mutantų „Sputnik V“ vakcina yra neefektyvi.

Šios labai įdomios diskusijos video yra čia: 

https://vk.com/video-75679763_456264869

Ši diskusija parodė, kad vakcinų naudojimas nuo greitai mutuojančio viruso yra pinigai "išmesti šuniui po uodega“ ir genocidas.

Labai suprantamai plačiam žiūrovų ratui apie koronaviruso mutavimo mechanizmus nesenai papasakojo Ukrainos mokslininkė virusologė Nadežda Žalobak:

https://www.youtube.com/watch?v=HA8lM7ILDoA