Planetos išsaugojimas ir kapitalizmas? Tai nesuderinama!

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-02 18:50:00, skaitė 588, komentavo 1

Planetos išsaugojimas ir kapitalizmas? Tai nesuderinama!

Pagrindinis burtažodis, kurį kasdien girdime iš MIP, yra „ekonomikos augimas“. Kapitalizmas remiasi bankų skolinimo procentu ir pridėtinės vertės kūrimu išnaudojant artimą, kad galima būtų dengti skolą bankams. Dar reikia išsunkti iš dirbančiojo, kad kažkas liktų realų produktą gaminančiam kapitalistui.

Kokią naudą atnešė „šylančiai planetai“ Romos G 20 ir Glazgo klimato susitikimai? Manau, kad jokios. Nebent tą, kad čia rinkosi neįgalios marionetės, cinikai, parodę visai planetai, kad ant žmonijos ir visų jos problemų „deda skersą“.

Nesibaigiantis Džo Baideno kortežas Romoje, šimtai siaubingų avialainerių Glazge, miegantis salėje Džo – tai šių neįgalių marionečių susitikimų simboliai.

image.png

Portale “Zerohedge” rašoma: „Veidmainystė ir karštas oras virš Glazgo oro uosto, nes į 2021 m. JT klimato kaitos konferenciją, dar vadinamą COP26, susirenka 400 privačių lėktuvų su pasaulio lyderiais ir įmonių vadovais iš viso pasaulio. Norime, kad skaitytojai įsivaizduotų, kaip šis politinis ir finansinis elitas atskrenda savo reaktyvinius degalus ryjančiais privačiais lėktuvais, kai kitą savaitę ragina likusius mus mažiau valgyti mėsos, mažiau vairuoti ir mažiau skraidyti“.

https://www.youtube.com/watch?v=1Revgwuner4

Sekmadienį "MailOnline" pastebėjo, kad Glazge nusileido mažiausiai 52 privatūs lėktuvai, o iš viso į konferenciją išskrido apie 400 žmonių. Konservatyviomis prognozėmis, į COP26 atvykstantys privatūs lėktuvai iš viso išmeta 13 000 tonų anglies dioksido, t. y. tiek, kiek per metus suvartoja daugiau kaip 1 600 britų.

Cirko Glazge išvakarėse visus eko aktyvistus, iš šiap dar neišprotėjusius planetos gyventojus, šokiravo beveik 100 automobilių Baideno kortežas, keliaujantis į Vatikaną, pas bendramintį globalistą ir inkliuzinio kapitalizmo statytoją, senai pardavusį velniui Kristaus bažnyčią, popiežių Bergoglio.

image.png

https://www.youtube.com/watch?v=7udRigQbKDY

https://www.youtube.com/watch?v=LIqx53d1tPw

P.S.: Miško ežero, didžiulio akvariumo ekosistemos – maždaug tai, kas galimai vyks su mūsų planeta. Liks gyventojų tiek, kiek sistema (Žemės planeta) gali išmaitinti. Bandoma nelaukti, kol sistema pati susibalansuos. Tam skatinami abortai, sugalvotas genderizmas, skatinami LGBT lytiniai iškrypimai, diegiami narkotikai, kuriami virusai, „pandemijos“, „vakcinos“ ir pan., kad tik sumažinti geometrine progresija didėjantį gyventojų skaičių. 

Bet kaip bankininkai, valdantys planetą, Rotšildai ir Co. su jų tarnais bergoglio, sorošais, švabais, geitsais, bezosais, cukerbergais ir t.t., gali apsieiti be fantastinio gešefto, jų įpročio gaminti pinigus iš oro?

Dabar jie sugalvojo pardavinėti CO2 kvotas.

Gal po metų kitų jie ims mokestį iš piliečių už oro gadinimą? Nenustebsiu.