„Pakeliui į naują Nacionalinių valstybių epochą“ su diplomatu Algiu Avižieniu

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-31 13:04:00, skaitė 468, komentavo 3

„Pakeliui į naują Nacionalinių valstybių epochą“ su diplomatu Algiu Avižieniu

  Apie greitą knygos „Pakeliui į naują Nacionalinių valstybių epochą“ (Toward a New Era of National-States) pasirodymą spalio 22 d. internetinės televizijos „Savo varpinė“ laidoje pranešė JAV diplomatas Algis Avižienis.

Ar būna „buvusių“ diplomatų? Tuo aš abejoju, tačiau tuo, kad Algio Avižienio pažiūros nesutampa su dabartinio Baltųjų Rūmų gyventojo „Mieguisto Džo“ Baideno globalistinėmis pažiūromis – akivaizdu. Knygos idėja – Tėvynė Lietuva – didžiausia mūsų vertybė, o masonų kalbos apie „laisvę, lygybę, brolybę“ - tuščias skambesys, širma pinigų šeimininkams valdyti pasaulį.

Sovietinės epochos karta, kuriai priklausau ir aš, turi alergiją visoms toms masonų-marksistų „laisvėms, lygybėms, brolybėms“, turi joms imunitetą, turi imunines atminties ląsteles, atsimenančias, kad laisvė, pasak marksistų, „yra įsisąmonintą būtinybė“, ką ir dabar sako kuproto „dėdulės“ kišeninė Šimonytės-Dulkio nupuišusi valdžia, pagal kurią priverstinis skiepijimas eksperimentiniais marmalais, jei įsisąmoninti prievartos neišvengiamumą, ir bus ta išsvajota „laisvė“. Kitais žodžiais, vakcinų Osvencimas – didžiausia laisvė. Ačiū už tokią „laisvę“, už jų „lygybę“ ir „Dievų miško“ „brolybę“.

Lietuvai reikia ieškoti alternatyvos ES konclageriui, o tokia alternayva yra ES – nepriklausomų valstybių sąjunga, ne unitarinis konclageris, kurio gauleiteris Ursula fon der Leyen žiūri į Sorošo ir Švabo burnas su vergo nuolankumu, pasiryžimu vykdyti visus šių Rotšildų tarnų nurodymus ir paliepimus.


Kas gali būti bjauriau už šią nenuoširdžią veidmainės šypseną?

Aš neperpasakosiu to, ką gerbiamas Avižienis pats pasakoja apie savo knygos turinį. Iš asmeninės pažinties su šiuo ištikimu Tėvynės Lietuvos sūnumi, iš jo pastangų mezgant ryšius su Vokietijos partijos „Alternatyva Vokietijai“ (AfD) vadovais, privataus bendravimo, aš susidariau nuomonę, kad jo meilė Tėvynei ne apsimestinė, o tikro sūnaus meilė Motinai Lietuvai.

Su nekantrumu lauksiu knygos pasirodymo. Tai svarus indėlis statant Nepriklausomos Tautos rūmą, žiburys – rodantis kelią iš dabartinės ES – tampančios Europos tautų kalėjimu.

https://www.youtube.com/watch?v=U8xSB4kHCi8