Globalistų statytinė Šimon kreipėsi į LT teritorijos čiabuvius: skiepykitės, testuokite vaikus

Autorius: Shimon Office Šaltinis: https://youtu.be/isGWtQKm0Ig... 2021-10-29 14:14:00, skaitė 938, komentavo 17

Globalistų statytinė Šimon kreipėsi į LT teritorijos čiabuvius: skiepykitės, testuokite vaikus

Mielieji,

lapkričio pradžioje tradiciškai prisimename tuos, kurių jau nėra su mumis, lankome jų amžino poilsio vietas. Ne viena tokia vieta atsirado šiemet, pandemijai nusinešus kažkam brangaus žmogaus gyvybę. Labai svarbu atsiminti tuos, kurie mus paliko. Tačiau dar svarbiau saugoti gyvuosius. Gyvendami laisvoje demokratiškoje visuomenėje, turime pasirinkimo galimybę, tačiau be galo svarbu prisiminti, kad visi mūsų pasirinkimai susiję su konkrečiais padariniais ir už juos reikia prisiimti atsakomybę. Tikiu, kad ateis diena, kai rytas prasidės ne nuo naujų koronaviruso atvejų ir mirčių statistikos, kai nebereikės epidemiologinių apribojimų.

https://youtu.be/isGWtQKm0Ig

Kada ateis ta diena, priklauso nuo mūsų visų. Dėkoju tiems, kurie jau pasiskiepijo, ir raginu tuos, kuriems atėjo laikas, kreiptis dėl sustiprinančios trečiosios vakcinos dozės. Dar kartą raginu dvejojančiuosius – skiepykitės! Jau turime pakankamai duomenų drąsiai teigti, kad vakcinos daugybę kartų sumažina tikimybę sunkiai sirgti ar mirti, net jeigu negali šimtu procentų apsaugoti nuo užsikrėtimo. Ne mažiau svarbu, nepaisant to, ar esate pasiskiepiję, vengti nebūtinų kontaktų, laikytis distancijos, kruopščiai plauti rankas, dėvėti apsaugines kaukes. Disciplina, rūpestis savo ir aplinkinių sveikata yra vienintelis veiksmingas kelias. Ypač per ilgąjį savaitgalį, kai susitinkame su artimaisiais, svarbu atsiminti, kad mūsų neatsargus elgesys gali tapti nauju smėlio kalneliu.Gyvenimas, ignoruojant koronaviruso pavojų, atsisakant skiepytis, nenorint girdėti epidemiologų rekomendacijų, – tai didėjantis susirgimų skaičius, perpildytos ligoninės, negalinčios padėti ne tik visiems susirgusiems koronavirusu, bet ir sergantiems kitomis ligomis. Mokslininkai perspėja, kad praktiškai visi nepasiskiepiję neišvengs koronaviruso. Neretas jų sirgs sunkiai. Galimybės suteikti tinkamas sveikatos priežiūros paslaugas ir toliau menks, nes reanimacijos ir intensyviosios terapijos galimybių išplėsti tiesiog neįmanoma. Na, o mes visi, jei vyraus šis scenarijus, neišvengsime ribojimų.

Tikiu, kad galime priartinti dieną, kai pagrindo apribojimams nebebus, nes nebeliks perteklinės rizikos žmonių gyvybėms ir sveikatos paslaugų prieinamumui. Tačiau tik nuo mūsų visų pasirinkimo ir atsakingumo priklauso, kad per kitas Vėlines būtų mažiau naujų per metus supiltų kauburių. Skiepykitės, testuokite vaikus ir saugokite save bei savo artimuosius.

Ačiū už Jūsų supratingumą.