Pasaulio sargai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-28 17:29:00, skaitė 656, komentavo 2

Pasaulio sargai

Analitiniame portale "Gefira" spalio 26 d. rašoma:

Liūdnai pagarsėjęs Pasaulio ekonomikos forumas, kuriam vadovauja Klausas Schwabas, sukūrė dvi pasaulines jaunimo organizacijas, t. y. Jaunųjų pasaulio lyderių forumą (Forum of Young Global Leaders, 2004 m.) ir Pasaulio lyderių bendruomenę (Global Shapers Community, 2011 m.). Jų interneto svetainėse, kuriose gausu nuotraukų ar trumpametražių filmų su nuvalkiotais besišypsančių taikiai bendradarbiaujančių vyrų ir moterų veidų vaizdais, būtinai spaudžiančiais rankas ir braižančiais grafikus - įprasta mums pažįstama propagandinė medžiaga, - skaitytojas užpuola įkyriais šūkiais apie pasaulinių problemų sprendimą, pasaulio būklės gerinimą, geresnės ateities kūrimą, kovą su klimato kaita, įtraukiančių bendruomenių kūrimą, poveikį pasauliniu mastu, informuotumo apie lyčių lygybę didinimą ir pan. Nė vienas iš šių punktų nestebina, ar ne?

Planas yra toks. Permainoms įgyvendinti pasitelkiami jauni, jautrūs žmonės. Jaunimas sudaro ketvirtadalį pasaulio gyventojų. Pokyčiai reklamuojami kaip pageidautini ir apima įvairias sritis - nuo klimato iki visuomenės, nuo švietimo iki valdymo. Tai šliaužianti revoliucija, žygis per institucijas par excellence, nukreiptas prieš pasaulį tokį, koks jis yra: pakartoti tai, ką jau bandė pasiekti jakobinai Prancūzijoje, bolševikai Rusijoje ir raudonieji gvardiečiai Kinijoje. Jie taip pat kreipėsi į jaunimą šviesios ateities ir visą pasaulį aprėpiančios brolybės vaizdais, visuotinės laimės ir džiaugsmo pažadais, nesustabdomos pažangos ir nevaržomos laisvės vizijomis.

They-all-mean-well-Global-leaders-1024x553.jpg

 

Globalių lyderių ir Globalių formuotojų absolventai - kruopščiai atrinkti, vadovaujami ir auklėjami savo globėjų - vėliau patenka į svarbias organizacijas, institucijas, korporacijas, kur jų įtaka auga arba, tiksliau tariant, kur jie perduoda idėjas, kurias pasisėmė būdami Forumo ir Bendrijos nariais. Ar kada nors susimąstėte, kaip atsitinka, kad tiek daug veiksmų akimirksniu koordinuojama per valstybių sienas? Dabar jau žinote. Organizacijos "Global Leaders" ir "Global Shapers" savo interneto svetainėse mus informuoja, kad jų nariai yra beveik visose pasaulio šalyse ir kad jos puoselėja ryšius visam gyvenimui. Matote, visą gyvenimą trunkančius ryšius.

Žymūs Jaunųjų pasaulio lyderių forumo absolventai: Jacinda Ardern (Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė, Leiboristų partijos vadovė), Annalena Baerbock (Vokietijos "Aljanso 90"/Žaliųjų partijos vadovė), Sergejus Brinas (vienas iš "Google" įkūrėjų, "Alphabet" prezidentas), Andersonas Cooperis (CNN laidų vedėjas), Alexanderis De Croo (Belgijos ministras pirmininkas), Leonardo DiCaprio (aktorius), Sebastianas Kurzas (dukart Austrijos kancleris, Austrijos liaudies partijos pirmininkas), Jack Ma (vienas iš "Alibaba Group" įkūrėjų ir pirmininkas), Emmanuel Macron (Prancūzijos prezidentas), Larry Page (vienas iš "Google" įkūrėjų), Michael Schumacher (lenktynininkas), Jens Spahn (Vokietijos sveikatos apsaugos ministras), Charlize Theron (aktorė ir prodiuserė), Mark Zuckerberg (vienas iš "Facebook" įkūrėjų).


Visi jie nori nulemti jūsų ateitį, todėl saugokitės.
 

Visi jie nori geresnės ateities, o kas gi nenori? Jie teigia turintys geresnių idėjų, bet kodėl jie taip mano? Jie tvirtina, kad juos veda jų pačių svajonės ir jaunatviškas entuziazmas. Ar ne greičiau juos skatina pinigai, kurie jiems skiriami? Ar jų idėjos nėra kažkieno kito?

Kinijos Raudonoji gvardija, Hitlerio Jugend, sovietų jaunieji pionieriai - visi jie sekė savo svajonėmis ir veikė kaip taranai, kuriais buvo bandoma atsikratyti konservatyvios visuomenės, kuri priešinosi pokyčiams arba juos stabdė. Jie sukėlė chaosą. Galite lažintis, kad į WEF tinklą patekusios žuvys neturi nė menkiausio supratimo apie savo pirmtakus. Net jei jiems būtų papasakota apie praeities paraleles, jie iš karto atmestų bet kokio palyginimo užuominą, sakydami, kad šį kartą bus kitaip. Žinoma, kad taip ir bus.

Tokiems senoliams kaip Klausas Švabas labai rūpi formuoti pasaulį pagal savo madą net ir po savo mirties. Jei kai kurie iš jų yra netikintys, tai šis reiškinys įdomus psichologiniu (psichiatriniu?) požiūriu. Nebent, žinoma, jie yra tikintys, bet tuomet kokią religiją jie išpažįsta?

https://gefira.org/en/2021/10/26/the-world-guards/