Medicinos dr. Gerd Reuther: Vergovė grįžo - ir beveik niekas to nepastebi

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-24 23:11:00, skaitė 1465, komentavo 13

Medicinos dr. Gerd Reuther: Vergovė grįžo - ir beveik niekas to nepastebi

Vergovė daugeliui atrodo kaip istorinis reliktas. Vergai valstiečiai feodalų valdose arba Afrikos vergai Šiaurės Amerikoje. Kitų žmonių užvaldymas yra toks pat senas kaip ir mūsų rūšis, ir jis visada sugrįždavo po laisvės laikotarpių. Keičiasi tik įrankiai. Šiandien tai nebėra geležinės grandinės ir pančiai. Dengiamas veidas ir privalomas medicininis gydymas yra kasdienybė. Šį kartą vis dėlto nebus grįžtama prie laisvės ir lygybės.

Gydytojai ir klaidingas tikėjimas moksline medicina turi neleisti žmonėms prisiminti, kad jie iš tikrųjų gimė laisvi. Kalbama, kad raktas į amžiną vergovę yra sveikatos panaikinimas. Sergančių žmonių galimybės visada ribotos, todėl jie nėra laisvi. "Paskiepytų" ir patikrintų žmonių visuomenė nepripažįsta sveikų žmonių. Jų kūnas eksproprijuotas, kaip ir feodalinių vergų.

Pavergimas prasidėjo nuo medicininiu požiūriu visiškai beprasmiškų PGR testų.

Stebėtina, su kokiu abejingumu daugelis žmonių priėmė šį įžengimą į naują "3G"* baudžiavą. Asmuo turi konstitucines teises tik tada, jei jam buvo atlikti tyrimai ir injekcijos? Liga suteikia daugiau teisių nei sveikata? Tikriausiai dar niekada nebuvo visuomenės, kuri leistų taip beprotiškai atimti jos laisvę.

Pavergimas prasidėjo nuo medicininiu požiūriu visiškai beprasmiškų PGR tyrimų. Tik per juos buvo galima nustatyti "besimptomio ligonio" šmėklą. "Sveikas" buvo paverstas neigiamu testo rezultatu su galiojimo terminu, kuriuo buvo galima manipuliuoti savo nuožiūra. Toks pavergimo priėmimas egzistuoja tik todėl, kad daugelis žmonių dabar labiau tiki skaičiais ir "rezultatais" nei savo vertinimu. Žinoma, taip pat todėl, kad "liga", kaip "teigiamas testas", jau dešimtmečius garantuoja mokamas atostogas ir socialines išmokas.

Dėl tyrimų atsiradęs netikrumas tapo svertu parduoti injekcijas kaip "apsaugą". Tie, kurie jaučiasi "sergantys", taip pat paklūsta "priemonėms". Tačiau teiginys "skiepijimas daro jus laisvus" yra priešingas tam, kas vyksta. Tie, kurie leidžiasi įšvirkščiami, praranda laisvę. Juk jis davė sutikimą tariamai "apsaugai", kuri nei egzistuoja, nei yra būtina. Jie tai daro savanoriškai ir savo rizika: tai yra tik "pasiūlymas pasiskiepyti".

Tai niekada nebuvo susiję su mūsų sveikata, tai susiję su mūsų kontrole.

Tačiau kokia tai turi būti visuomenė, kuri iš anksto reikalauja priimti "pasiūlymą" prieš apsipirkimą, susitikimą su kitais žmonėmis ir galiausiai fizinį išgyvenimą? Tai visuomenė, kurioje sukčiavimas tapo priimtinas.

Atnaujintas vergovės įvedimas įmanomas tik todėl, kad dauguma socialinių sluoksnių bendradarbiauja su naujaisiais skaitmeninio-finansinio komplekso vergais. Be vadovaujančio personalo valdžios institucijose ir teismuose, klinikose ir mokyklose, žiniasklaidos priemonėse ir įmonėse, nedidelė milijardierių grupuotė neturėtų jokių šansų. Tik todėl, kad aukštesnioji vidurinioji klasė klaidingai tiki, jog jie netaps vergais, jie padeda panaikinti laisves, už kurias kovojo nuo XVIII a. Jų laukia šiurkštus pabudimas.

Galbūt dar ne per vėlu. Pagrindinis įstatymas ir civiliniai kodeksai vis dar tebegalioja. Bet tam karūnos apakinti svajotojai pagaliau turėtų pabusti! Tai niekada nebuvo susiję su mūsų sveikata. Tai susiję su mūsų kontrole. Ne "Corona" paskatino imtis prievartos priemonių, o atvirkščiai. "Corona" buvo tik jų transporto priemonė. AHA taisyklės buvo skirtos ne apsaugoti, o tik atskirti sveikuosius. Jais siekiama užkirsti kelią maištui, kol jis dar įmanomas. Daug kartų "paskiepytieji" praranda sveikatą. Naujiesiems šeimininkams nebereikia jų bijoti.

https://www.pi-news.net/2021/10/die-leibeigenschaft-ist-zurueck-und-kaum-einer-merkts/

*3G taisyklė:https://www.bundesregierung.de/breg-de/aktuelles/bund-laender-beratung-corona-1949606

Vokietijos federalinė ir žemių vyriausybės susitarė dėl naujų įpareigojimų atlikti bandymus, kad būtų sustabdyta Corona pandemija Vokietijoje. Nuo rugpjūčio 23 d. taikoma 3G taisyklė - paskiepytas, pasveikęs, patikrintas. Neskiepyti asmenys turi pateikti neigiamą "Corona" testą, pvz., renginiams uždarose patalpose. Vaikams iki 6 metų ir moksleiviams ši taisyklė netaikoma. Kanclerės Angelos Merkel teigimu, dėl didėjančio užsikrėtimo atvejų skaičiaus bus privalomai tikrinami visi neskiepyti asmenys.

3G taisyklė reiškia, kad visi, kurie nebuvo visiškai paskiepyti arba nėra laikomi pasveikusiais, ateityje daugeliu atvejų turės atlikti greitąjį antigeno tyrimą (ne daugiau kaip 24 valandų senumo) arba PGR tyrimą (ne daugiau kaip 48 valandų senumo). Todėl testai taps būtina sąlyga, pavyzdžiui, norint patekti į ligonines, senelių ir slaugos namus, maitinimo įstaigas, renginius ir festivalius, taip pat norint apsilankyti kirpykloje ar grožio salone. Tas pats pasakytina ir apie sportą uždarose patalpose arba apgyvendinimą viešbučiuose ir svečių namuose.