Prof.A.A.Redko laiškas 1-os visos Rusijos pasipriešinimo marmalizacijai konferencijos dalyviams ir svečiams

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-10-24 23:30:00, skaitė 483, komentavo 2

Prof.A.A.Redko laiškas 1-os visos Rusijos pasipriešinimo marmalizacijai konferencijos dalyviams ir svečiams

Brangūs draugai ir kolegos!

Pasibaigus mūsų pirmąjai konferencijai skelbiu baigiamąjį laišką profesoriaus Aleksandro Aleksanrovičiaus Redko konferencijos dalyviams. Prof. Šefalinovas.

https://www.telemetr.me/content/tsarkrest/post/4345/

Dalyviams ir užsienio svečiams 1-osios visos Rusijos konferencijos tema:

"MEDICININIAI, ORGANIZACINIAI IR POLITINIAI COVID-19 VAKCINOS PROFILAKTIKOS YPATUMAI RUSIJOJE".

Nuoširdžiai dėkoju už jūsų drąsą, atsidavimą, profesionalumą, sąžiningumą ir gailestingumą.

Kiekvienas iš jūsų, nepaisant grasinimų, melagingų kaltinimų, administracinio spaudimo ir persekiojimo informacinių policajų, svariai prisidėjo prie bendro Didžiosios Rusijos piliečių konstitucinių teisių ir laisvių apsaugos reikalo.

Be abejonės, jūsų nesavanaudiškos veiklos motyvas negali būti noras kilti karjeros laiptais ar praturtėti, nes tai kategoriškai prieštarauja "BigFarma", biurokratinių ir verslo grupių, slaptai suinteresuotų farmacijos produktų apyvartos didinimu ir gyventojų skaičiaus mažinimu, interesams.

Tai reiškia, kad jūsų veikla bus nepageidaujama valdžios institucijoms, bus visaip persekiojama; jos prasmę ir rezultatus iškraipys ir apspjaudys provyriausybinė žiniasklaida. Būsite veikiami piktų išpuolių ir grasinimų tų, kurie yra suinteresuoti įstatymų pažeidimu, begėdiškai kėsinasi į mūsų teises ir laisves.

Tačiau tarp jų gali būti tiesiog suklaidintų, įbaugintų ir apkvailintų piliečių, kurie neturi jokių savanaudiškų interesų, profesinio pasirengimo ir drąsos bent minimaliai pasipriešinti šiai masinei informacinei atakai, kuri užgniaužė jų pasipriešinimą. Jiems reikia padėti grįžti prie tiesos.

Mano išplėstinis padėkos laiškas parašytas dėl noro pabrėžti, kad mes su Jumis sąmoningai stovime prie galingo Pasipriešinimo transhumanizmui ir gyvų būtybių skaitmeninimui ištakų.

Tik tokie žmonės kaip Jūs taps informacinio fronto lyderiais.

Galbūt šiandien tai skamba ekstremaliai ir atrodo ne visai rimtai, tačiau mūsų konferencijos rezultatas buvo bendras suvokimas, išreikštas visuose Jūsų pranešimuose, kad grėsmė žmogaus egzistavimui Žemėje yra gana rimta.

Ji vykdoma naudojant informacinius, biologinius ir kitų rūšių neletalinius ginklus, kurie, turėdami kompozicinį poveikio žmonėms mechanizmą, tampa veiksminga depopuliacijos priemone.

Būtent su jos pagalba socialinių tarnybų, tokių kaip Rospotrebnadzor, sveikatos apsaugos, socialinės apsaugos, taip pat policijos, teismų ir tyrimų komitetų veikla iškreipiama į priešingą pusę.

Deja, nors ir pavėluotai, bet jau pradedame suprasti tikrąją posakio Greet Reset "Didysis atsinaujinimas" arba "revoliucija iš viršaus" prasmę.

Todėl nėra jokio šanso, kad jie patys apsigalvos, imsis proto ir paliks mus ramybėje.

Jie investavo daug lėšų ir pakankamai ilgai ruošėsi, kad dabar atsitrauktų.

Todėl ir mums negalima atsitraukti.

Perskaičiau žmonių reakcijas į mūsų konferenciją ir supratau, kad niekas, išskyrus mus, negali padėti šiems žmonėms. Jie mumis patikėjo.

Mes siekiame ne populiarumo, o humanitarinio darbo veiksmingumo ir efektyvumo.

Taigi padarykime tai, ką užsibrėžėme.

Kito kelio nėra.

Su pagarba visiems dalyviams, A. Redko

ТГ канал Вадислава Шафалинова:
https://t.me/shafalinov