Tarp pabėgėlių teroristai ir Rusijos užverbuoti agentai, bet L. Kasčiūnas grėsmę valdo

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/tarp-... 2021-10-15 12:27:00, skaitė 355, komentavo 2

Tarp pabėgėlių teroristai ir Rusijos užverbuoti agentai, bet L. Kasčiūnas grėsmę valdo

L. Kasčiūnas pjaunančios vielos concertinos fone. Ši viela šiuo metu pagrindinis LT administratorių įrankis, ginantis nuo užpuolikų.

Po ilgamečių LT teritorijos administratorių provokacijų prieš Baltarusiją, kuomet kaimynai nustojo saugoti Baltarusijos Lietuvos sieną, tapo akivaizdu, kad su dideliu pabėgėliu srautu į mūsų šalį pateks ir su terorizmu siejamų žmonių.

Taip ir atsitiko.

„Nuogąstavimai ir baimės, kad su iš Baltarusijos plūstančiais neteisėtais migrantais į Lietuvą pateks ir įvairaus plauko teroristai ar jų pagalbininkai – pildosi“, - informacijos neslepia net nepriklausomas Žmonių partijos portalas publikacijoje „Pildosi blogiausia: su nelegaliais migrantais į Lietuvą jau atvyko keliolika su terorizmu siejamų asmenų“.

Skelbiama, kad „žvalgybų pareigūnai taip pat išskiria ir iš Rusijai priklausančios Čečėnijos per Baltarusiją plūstančius migrantus, tarp kurių gali būti ir su Kaukaze veikiančių vietos teroristinių grupuočių siejamų atstovų“.

„Neatmetama, kad tokie nelegalai gali būti ir pačios Rusijos užverbuoti agentai, kurių tikslas – kelti sumaištį Europos Sąjungos valstybėse, visų pirma – Lietuvoje. Pastaroji esą gali būti pasirinkta dėl jos vykdomos užsienio politikos Rusijos ir Baltarusijos atžvilgiu“, - rašoma analitinėje analizėje.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas, garsus nacikas, Žmonių partijos atstovas Laurynas Kasčiūnas patvirtino, kad grėsmės yra, tačiau jas valdo.

„Taip, grėsmės, tarp jų ir terorizmo grėsmė, dėl nelegalios migracijos yra, mes tai žinome, identifikuojame. Atsakingai sakau – grėsmes mes valdome“, - cituojamas L. Kasčiūnas.

Vyriškis visuomeniniuose tinkluose taip pat pasveikino Ukrainą su gynėjų diena.

„Su Ukrainos gynėjų diena! Ukrainos kariai šiuo metu stovi fronto linijoje ne tik dėl savo šalies laisvės, bet kovoja ir už vertybes, kuriuos yra neatskiriamos nuo Vakarų šalių bendruomenės. Stiprybės Jums ir drąsos. Imperialistų prievartai vieną dieną ateis galas. O iki to laiko mes visada būsime su Jumis kartu.
Слава Україні!“, - palinkėjo L. Kasčiūnas.