Aurimas Guoga: Ką daryti tiems, kurie susileido ir nuo tada neišsikapsto iš ligų

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-10-13 10:14:00, skaitė 698, komentavo 5

Aurimas Guoga: Ką daryti tiems, kurie susileido ir nuo tada neišsikapsto iš ligų

Girdėjau iš pažįstamų bent apie tris žmones, kurie po imunitetą naikinančio "skiepijimo" negali atgauti sveikatos. Vienas atvejis - nuolat trūksta jėgų, du kiti - nuo vasaros nepraeina kosulys.

Kūno priežiūra nėra mano sritis, tačiau pasidalinsiu ką teko nugirsti.

Pirmiausia susileidusiems reikia atlikti kraujo tyrimą. Nuodingas Dulkio preparatas tirština kraują, tad jeigu sutirštino ir jums, turite vartoti kraują skystinančių priemonių. Kai žmonės netikėtai krenta gatvėse - paprastai tai dėl sutirštėjusio kraujo. 

Artėja šalčiai, tada ir pasimatys tikras katastrofos mastas. Iki to laiku turite apvalyti organizmą nuo sunkiųjų metalų. Išsamios informacijos pasiieškokite patys, o pirmu reikalu šaltiniai rekomenduoja gerti citriną ir salierų sultis.

Visiems, nesvarbu ar susileidote, dr. Zelenko rekomenduoja vartoti C, D, taip pat cinką.

Ši nelaimė yra sunkus priminimas, kad savo sveikata turime rūpintis, ją nuolat puoselėti, o ne palikti vyriausybės nuožiūrai. Susidomėkite sveikuolišku gyvenimo būdu. 

Galiausiai. Jei rimtai bijote mirti, štai ką jūsų vietoje daryčiau. Pasikalbėčiau su ponu D-vu: nuo šiol pažadu būti Tau naudingas, likusį gyvenimą, jeigu man jį paliksi, skirsiu prasmingoms misijoms, visų pirma kovoti kad Šimonytė su Dulkiu atsakytų, taip pat apsaugoti kitus žmones nuo tokios nelaimės.

Jei alkoholikas pašvenčia savo gyvenimą blaivybei skleisti, toks niekuomet neatkrenta. Taip ir jūs - pašvęskite likusį gyvenimą kovai su šiuo blogiu ir duodu 99 proc. kad išsikapstysite.