Artūras Orlauskas privalo atsiprašyti Astros Astrauskaitės

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-19 19:53:00, skaitė 1016, komentavo 8

Artūras Orlauskas privalo atsiprašyti Astros Astrauskaitės

Gal girtas, gal raudono musmirio užkrimto? Klausiau Artūro Orlausko video su nuostaba. Nejau išprotėjo, kad taip meluoja apie Astros Astrauskaitės organizuojamą mitingą, kurį jis net perkėlė iš Rotušės aikštės prie Seimo?

Klausiau ir stebėjausi jo pagiežingais paistalais. Mano diagnozė šiam veikėjui buvo tokia: Orlauskas, pasinaudojęs Šeimų Sąjūdžiu, nori pripulti prie valdžios lovio, todėl zoologiškai nekenčia iškilių opozicijos atstovų, kuriuose mato konkurentus. Žema. Dvasinis neįgalumas!

Astra Astrauskaitė FB šiandien paskelbė viešą atsakymą ją apšmeižusiam A.Orlauskui:

Viešas atsakymas p. Artūrui Orlauskui, mininčiam mane, meluojančiam savo samprotavimuose tiesioginėje transliacijoje (https://www.youtube.com/watch?v=5_LfifxFBZg)

Pone A. Orlauskui, kodėl jau trečią kartą ištrynėte mano atsakymą? Jūsų visiškai nepažįstu, Jūs taip pat manęs visiškai nepažįstate, nesame nei karto gyvai susitikę, nei kalbėję, nei bendravę jokiais gyvenimo ar politikos klausimais. Jūsų trinamas mano atsakymas po skleidžiamu paties melu apie mane, įrodo, kad melas Jums - yra Jūsų „tiesa“.

Dabar skelbiu tekstą, kurį trinate, kad žmonės neperskaitytų. Perskaitys, kad ir kaip nenorite.

Minite mane,

Pone Orlauskai, manau, turiu teisę atsakyti, atremti kažkokius miglotus įtarinėjimus. Kuo Jums neįtiko rugpjūčio 10 d. mitingas (greitai suorganizuotas, nes buvo šaukiama Neeilinė Seimo sesija), juk net Vitolda - ne tik Jūs, bet ir ji ŠS valdybos narė, šaunuolė! - visus 9 (devynis) autobusus žmonių suorganizavo, sukvietė iš visos Lietuvos?

Juk Vitoldos organizuoti žmonės, ir gal kiti, dar, tikiu, ir valdžios įterpti provokatoriai, ir pasiliko po gražaus, įkvepiančio mitingo (man nei vienu žodeliu neužsiminę apie tai) prie Seimo laukti vakaro!!!

Ko Tamstai NEPATIKO Vilniaus jaunimo sukurtos sceninės, teatralizuotos kartuvės, geto metafora? Ko puolate mane? Aš Vilniuje „neokomunistų savivaldybės“ siautėjimams (su kitais aktyviais vilniečiais) jau TREJETĄ metų ištisai organizuoju pasipriešinimo protestus, o Jūs tik DABAR išgirdot???

Jums nesuprantama, kodėl dabar, RUGSĖJO 18 d., organizuojamas PROTESTAS?

Rugsėjo 18 dieną vyksta Pasaulinis visų valstybių miestų, provincijų žmonių Tarptautinis, vienijantis kovai prieš globalistų kėslus, protestas! Mes, Lietuva, jungiamės prie pasaulinio žmonių protesto už laivę kalbėti, laisvę kvėpuoti, laivę judėti, laivę pasirinkti, laivę ginti savo prigimtines teises. Pasiskaitykite renginio aprašymą, diskusiją - viskas išdėstyta nuo A iki Z.

Ir dar. Netiesa, kad vieną dieną kreipiaus, o kitą - jau ir suderinimas. Kreipiausi per elektroninius valdžios vartus rugsėjo 12 dieną, sekmadienį, o suderinimas vyko TIK rugsėjo 15 dieną. Kodėl pavyksta suderinti? Atsakysiu: patirtis.

Ir dar: mano MITINGAI visada baigiasi taikiai, tvarkingai, be riaušių. Nekalbėkit tokios pat netiesos, ką kalba ir meinstryminė žiniasklaida.

Ir aš, ir mano dukrų šeimos, nuo pat pradžių parėmėm pinigais kiek tik galėjom ŠS - pervedėm į sąskaitą. Nes tikrai tikėjom ir dar tikim šiuo judėjimu. O apie tai, kad žmonės išgirsta ne tik Jus, bet mane, kai kviečiu, atsakysiu. Turiu Dievo dovaną - iškalbą. Kalbu ir darau tai, kas širdyje: prieš melą, apgaulę, istorijos klastojimą, pačios Tautos, kalbos, tautinio švietimo, paveldo, tradicijų naikinimą, - nepraeinu, kai matau neteisybę, melą, patyčias...

Todėl esu puolama, šmeižiama, marginalizuojama. Gėda ir negražu Jūsų klausytis: aš taip pat rugpjūčio 10 dieną dalyvavau LŠS suvažiavime, įstojau į šį sąjūdį. Jūsų tada nebuvo, nejau NIEKAS neinformavo?

Mažiausiai, ką dabar privalėtumėte padaryti, - viešai atsiprašyti. Viešai apdergėte, viešai atsiprašykite, nes kitu atveju - niekada nesulauksite pasitikėjimo ir pagarbos iš aplinkinių.

Vilnietė mokytoja Astra Genovaitė Astrauskaitė

Mano nuomone, Artūras Orlauskas privalo nedelsiant atsiprašyti Astros Astrauskaitės. 

Ar jam tai padės? Manau, kad Orlauskas palaidojo savo lyderystę "Šeimų Sąjūdyje". Tai antras jo viešas apsidirbimas. Pirmasis - šliaužiojimas pilvu prieš Čmilytę Seimo kiemelyje. Žema!