Į Lietuvos širdį PIŠistai įšvirkštė islamo nuodus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-30 22:07:00, skaitė 512, komentavo 10

Į Lietuvos širdį PIŠistai įšvirkštė islamo nuodus

Net sovietiniai komunistai labiau mylėjo Lietuvą negu PIŠistai. Antanas Sniečkus, tuometinis LTSR kompartijos pirmasis sekretorius, neįkurdino atominės elektrinės ir internacionalinio Visagino vidury Lietuvos. Sąmoningai pasirinko pakraštį.

Šiandieniniai PIŠistai kitokie, iš Afganistano atskraidintus “vertėjus” šitie judos įkurdino Lietuvos centre – Raseiniuose. Jie įšvirkštė islamo nuodus į pačią valstybės širdį!

Globalistinės MIP tai pristatė tarytum žygdarbį, už kurį juos atskraidinę kariškiai iš narcizo sulaukė liaupsių ir apdovanojimų.

Ar tai žygdarbis? Už darbą su mūsų Afganistane buvusia okupacine karių grupe afganistaniečiai gaudavo atlyginimą, Lietuva ten sodino ąžuolų girias, įrenginėjo mokyklą. Ko dar?

Ar buvęs KGB-istas, per nesusipratimą vadovaujantis KAM, žino, kad tarp šitų mums kultūriškai visisiškai svetimų žmonių nėra nusikaltėlių? Ne, jis to nežino ir pats prisipažino daugybėje interviu.

Dar jis pasakojo, kad pas tuos atvežtus afganus šeimos sąvoka daug platesnė, apima gimines, todėl vietoj kelių dešimčių „vertėjų“ atvyko beveik dviejų šimtų žmonių banda. Į Raseinius atvežta 181 žmonės.

Amerikonai netempia visų afganų tiesiai į JAV. Pradžiai nuskraidina juos į kokią Albaniją ir ten metus tikrins.

Portale Breitbart rašoma, kad du Afganistano piliečiai, kurie Švedijoje buvo teisti už sunkius nusikaltimus ir deportuoti į Afganistaną, vėl atskraidinti iš Kabulo.

Stokholmo policijos atstovė spaudai Carina Skagerlind pasakė: "Neketinu smulkiau pasakoti apie šiuos žmones. Jie buvo nuteisti už nusikaltimus Švedijoje. Jie taip pat atliko bausmę Švedijoje, tačiau po to jiems taip pat buvo paskirta deportacija ir draudimas keliauti kelerius ateinančius metus. Manau, kad visi, kurie matė nuotraukas iš Kabulo ir ten esančio oro uosto, gali suprasti, kad situacija nėra visiškai paprasta, kai kalbama apie pasienio kontrolės vykdymą."

image.png

O ką atsivežė mūsų „didvyriai“ iš Afganistano?
 

Delfi pasakoja apie „vertėją“ G.Sadiqi, kuris 2011-2013 su Lietuvos kariais dirbo Goro provincijoje, vėliau dirbo su amerikiečiais. Kyla klausimas, kodėl jo neišvežė amerikiečiai, paskutiniai jo darbdaviai? Ką jis beveik dešimtmetį veikė po darbo su lietuviais?

Tas G.Sadiqi pasakojo: „Kai kurie mūsų su lietuviais dirbo dvejus, trejus, ketverius metus, kažkas – metus. Bet visai nesvarbu, kiek laiko dirbai, svarbu, kad dirbai. Jeigu kas nors tave nufotografavo, jeigu tave atpažins, būsi pavojuje.“ Dar jis papasakojo, kad „Jungtinės Valstijos – jos dirbo su labai daug afganų, bet jie neevakavo nė pusės jų.“

Tūlas Sayedas į Lietuvą evakavosi su žmona, sūnumi ir broliu! O brolis prie ko?

Delfis cituoja Raseinių gyventoją: „Raseiniai bus antras Kabulas?“

Ir Vilnius, ne tik Raseiniai, bus Kabulo ir Zanzibaro hibridu, jei toliau valdžioje liks valstybės naikintojai PIŠistai, skverneliai, grybauskaitės, lansbergiai, jei Lietuvą liks JAV ir Izraelio kolonija.

Vokiečių Bild duomenimis, iš Kabulo oro uosto atvežtų į Vokietiją afganų tapatybė iš esmės nebuvo tiksliai patikrinta. Federalinės vyriausybės atstovai teigė, kad tokie tikslūs patikrinimai atliekami tik lėktuvui nusileidus Vokietijoje.

Po Talibano pergalės apie 100 000 afganistaniečių jau išvyko į Vakarų Europą. Jiems labiausiai patinka Vokietija, kuri vilioja didžiausiomis socialinėmis išmokomis, įskaitant nemokamus butus ir namus. Be to, daroma prielaida, kad daugelis čia išsilaipinusių "pabėgėlių" po kurio laiko dirbs tam, kad dar dešimtys tūkstančių jų brolių ir seserų atvyktų į Vokietiją per vadinamąjį "šeimos susijungimą".

image.png

Migracijos banga iš Afganistano stiprės

Vokietijos Bundestago AfD nariai Beatrix von Storch (frakcijos pirmininko pavaduotoja ir Vidaus reikalų komiteto narė), Siegbert Droese (Europos Sąjungos reikalų komiteto narys) ir Paul Viktor Poloday (Užsienio reikalų komiteto narys) šią savaitę lankėsi Turkijoje, kad sužinotų apie artėjančią Afganistano pabėgėlių bangą. AfD Bundestago delegacijos vizito metu daugiausia dėmesio skirta padėčiai Turkijos ir Irano pasienyje ir didėjančiai migracijai iš Afganistano per Iraną į Turkiją.

Beatrix von Storch pasakė: "Sienų saugumas dabar turi būti absoliutus prioritetas, kad bet kokia kaina būtų išvengta antrojo 2015 m. rudens. Šiuo tikslu Vokietija turėtų remti Turkijos sienų apsaugą, kuri toliau plečia sieną, o pati prie savo sienos vėl atstumia žmones. Raginame Vokietijos vyriausybę imtis iniciatyvos pakeisti Pasaulinį susitarimą dėl migracijos Pasauliniu susitarimu dėl saugių sienų. Saugios sienos yra pagrindinė stabilumo ir taikos sąlyga. Tai aiškiai matyti čia, Turkijoje."

Siegbert Droese: "Šiuo metu Turkijos ir Irano sieną kasdien kerta 500-1000 afganų pabėgėlių. Tikimasi, kad netrukus šis skaičius gerokai padidės. Horsto Zėhoferio minėtą galimą penkių milijonų afganų pabėgėlių skaičių mums patvirtino Vano regiono, kuris yra pagrindinė pirmoji didelės dalies afganų pabėgėlių susitelkimo vieta, parlamento narys."

AfD vicepirmininkė Alice Weidel mano, kad tai katastrofa Vokietijos vidaus saugumui ir socialinei sistemai. Vokietijoje jau gyvena 270 000 prieglobsčio prašytojų iš Afganistano, vien jie padarė 18,1 proc. seksualinių nusikaltimų. Kartu patiriamos didžiulės socialinės išlaidos. Vien tik Afganistano prieglobsčio prašytojams per metus išmokama 870 mln. eurų kaip "Hartz IV", o taip dažnai minimų "kvalifikuotų darbuotojų" nėra nė kvapo.

Lietuvos piliečių diskriminacija „pabėgėlių“ atžvilgiu

Skurstantys Lietuvos seneliai yra diskriminuojami „vertėjų“ ir kitų atėjūnų atžvilgiu, todėl PIŠistai pakabino pensijų didinimo morką. Keistai sutapo kalbos apie pensijų „didinimą“ su „vertėjų“ atskraidinimu! Pastariesiems Vilniuje ir Kaune bus nuomojami butai, apmokamas nerūpestingas gyvenimas ant mūsų sprando ir iš mūsų kišenės.

Daugelis komentaruose soc.tinkluose pasisako už tai, kad socialiai pažeidžiamiems Lietuvos gyventojams valdžia irgi maistui skirtų po 15 eurų per dieną, kaip nelegaliems atėjūnams, nemokamas komunalines paslaugas ir t.t. Kad ir ligoninėse besigydantiems lietuviams valdžia skirtų po 15 eurų maitinimui, o tas maistas nebūtų panašus į kiaulių ėdalą. Šito Lietuvos ligoninių raciono kitaip neįmanoma vadinti. Gi „vertėjams“ tinka žuvis, vištiena... Ši Lietuvos piliečių diskriminacija yra nepakenčiama.