O dabar jankiai užvers Lietuvą afganais

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-21 22:54:00, skaitė 542, komentavo 6

O dabar jankiai užvers Lietuvą afganais

PIŠ valdžia, kuri ne kartą sakė, kad jos veiksmus lemia direktyvos iš užsienio, manau, ne atsitiktinai ruošiasi už beveik 724 milijonus mokesčių mokėtojų eurų įrengti namelius nelegaliems imigrantams. Kas paneigs, kad šita lietuvių tautos genocido vykdytojų valdžia negavo tokius nurodymus iš JAV-Izraelio-Briuselio metropolijos?

Dozę juodaodžių (apie 800) Lietuva jau įsileido per liepą-rugpjūtį, dar apie 3,4 tūkstančio musulmonų, o dabar numatyta dar 40000 imigrantų, t.y. maždaug Alytaus miesto dydžio dozė laukinių afganų musulmonų-džihadistų, piktų ant Lietuvos, padėjusios JAV griauti Afganistaną.

https://www.youtube.com/watch?v=BelFSuNAIEc

Bulgarų politikas Plamenas Paskovas savo interviu papasakojo, kaip JAV 2015-2019 metais vežė afganus į Bulgariją. Afganai sudarė 40% tuo laikotarpių į Europą perkeltų „Sirijos“ pabėgėlių. Šie apsimetėliai „sirai“ buvo vežami JAV kariniais lėktuvais iš Kandahare (Afganistanas) esančios karinės bazės į Indžerliko bazę Turkijoje, arba į Atatiurko Stambulo oro uostą, kuriame yra specialūs takai karo aviacijai. Iš čia afganistaniečiai, pavadinti Sirijos pabėgėliais, buvo autobusais vežami prie Bulgarijos sienos, kurią ir pereidavo.

Šiandien Euronews pranešė, kad su JAV okupantais bendradarbiavo per 300 000 afganų, o įsileisti į JAV planuojama vos 20 000 žmonių. Kur dės kitus?

Euronews rašoma: "Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas sako, kad šalis neturėtų mokėti už JAV klaidas, o Italijos kraštutinių dešiniųjų politikai jau seniai ginčijasi dėl migrantų".

Nuo 2008 m. Europos šalys išnagrinėjo apie 600 000 afganistaniečių prieglobsčio prašymų. Beveik pusei jų buvo atsisakyta išduoti leidimus gyventi. 70 000 jų buvo deportuoti į gimtąsias šalis.

„Ypač pažeidžiami afganistaniečiai, kurie pastaruosius 20 metų dirbo Vakarų ambasadose ir kariuomenėje. Daugiausia vietinių gyventojų įdarbino amerikiečiai. Su Vašingtono misija yra susiję daugiau kaip 300 000 afganistaniečių, tačiau tik nedaugelis jų galės išvykti į JAV. Todėl vakar Valstybės departamentas paskelbė, kad Albanija, Čilė, Meksika ir Uganda savanoriškai pasisiūlė padėti apgyvendinti Afganistano pabėgėlius“, - rašoma Euronews.

NATO pareiškė, kad Kabulo oro uostą ji kontroliuos ir po rugsėjo 1 dienos. Reiškia, kad afganų eksportas lėktuvais vyks ir toliau.

Nėra abejonės, kad PIŠ kolonijinė valdžia atsiveš ne tik tuos 300 su Lietuvos kariuomene bendradarbiavusius afganų kolaborantus, bet stengsis įsiteikti meropolijai, todėl atsiveš „pabėgėlių“ maksimalų skaičių.

„Atverti duris tūkstančiams žmonių, įskaitant potencialius teroristus? Jokiu būdu“, - pasakė Italijos partijos „Šiaurės lyga“ pirmininkas Matteo Salvini.