Prof.Vytautui Radžvilui: Ar eisime rugpjūčio 10 d. ginti Valstybės?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-09 01:11:00, skaitė 1356, komentavo 9

Prof.Vytautui Radžvilui: Ar eisime rugpjūčio 10 d. ginti Valstybės?

Aš partijos „Nacionalinis Susivienijimas“ eilinis, jos steigėjas. Rugpjūčio 10 d. Valstybės patriotai rinksis prie Seimo tam, kad pasakyti jame sėdintiems:

- Lauk!

Aš būsiu su protestuojančiais. Daugelis patriotų ten bus.

Seime šiandien sėdi svetimųjų interesus aptarnaujanti vagių šutvė. Kad jie dirba svetimiems, išsitarė premjerė I.Šimonytė, pasakiusi, kad laukia nurodymų, o visiškas durnius SAM ministras džiaugėsi, kad Lietuvoje per dešimtmetį dvigubai sumažėjo gimstamumas.

Rugsėjo 10 d. ši Tėvynės duobkasių šutvė žada priimti Lietuvių tautai žalingus įstatymų pakeitimus, kurie įteisins fašistinį režimą, vesiantį mūsų tautą į sunaikinimą.

Mitingo organizatorė yra mano gerai pažįstama mokytoja Astra Astrauskaitė. Prie jos iniciatyvos žada prisijungti eilė visuomenės judėjimų, partijų. Peržiūrėjęs „Nacionalinio Susivienijimo“ komunikacijos šaltinius aš neradau jokio pranešimo apie partijos dalyvavimą minėtame renginyje.

Aš Jūsų, gerb.prof.V.Radžvilai, noriu paklausti, gal Jūs šiuo metu kur miškuose su savo pavaduotojais renkate ėmusias dygti voveraites? Kodėl to klausiu? Todėl, kad pastebiu Jūsų polinkį į grybavimą. O tas Jūsų grybavimas duoda labai apčiuopiamus neigiamus rezultatus. Jei partija į mitingą prie Seimo liepos 16 d. sugebėjo sukvieti vos kelias dešimtis žmonių, tai reiškia, kad ji grybo ir teverta.

Kviečiu Jus baigti grybavimus ir įjungti protą, kurio pas Jus į valias. Asmenines ambicijas šiandien reikia pamiršti vardan Lietuvos. Laukiu veiksmų, o ne nekrologų skaitymo žudomai Tėvynei!

Pagarbiai,

„Nacionalinis Susivienijimas” partijos steigėjas dr.Algimantas Lebionka