Intelektualai siūlo: pasodinti kovidinius beneficiarus į penį primenančią Bezoso raketą ir paleisti į kosmosą...

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-01 14:21:00, skaitė 337, komentavo 5

Intelektualai siūlo: pasodinti kovidinius beneficiarus į penį primenančią Bezoso raketą ir paleisti į kosmosą...

„Tegul Fauci vax Bezosas įlipa į savo falinį erdvėlaivį. Tiesiog tegul jie visi išskrenda ir daugiau niekada nebepasirodo“, - rašo Paul Bennettir  ir Izrael Shamir bendrame jų straipsnyje „Covid Riots“.

Kovidininkai, sumanę Covid-19: Great Reset, nepaprastai galingi. Priešintis jiems mėgino tik nedaugelis pasaulio valstybių lyderių. Žemiau pateikiu kai kurias minėtų intelektualų mintis, dėl kurių, manau, 15 min. ir Delfi sorošiniai cenzoriai neapipuls mano portalo, kaip išvietės musės.

Autoriai pažymi, kad Rusijos žmonės nuolatos priešinasi Globalios Kovido partijos bandymui įvesti naujausią apribojimų ir skiepų sąrašą. Maskvos meras Sobianinas paskelbė, kad įeinant į visas kavines ir restoranus reikės naudoti QR kodus, o po to pareikalavo privalomo skiepijimo. Tačiau rusai ir toliau atsisako paklusti: „Žmonės ėmė burnoti, kad per artėjančius (2021 m. rugsėjo 19 d.) parlamento rinkimus balsuos už komunistus. Prezidentas V. Putinas iš visų jėgų stengėsi likti nuošalyje, tačiau pripažinęs, kad Kovidų partija aktyviai rengia jo politinį žlugimą, ėmėsi veiksmų savo ištikimiesiems gelbėti. V. Putinas viešai paragino merą atsisakyti apribojimų, o paskui užkulisiuose liepė juos panaikinti.“

2046286.jpg
"Laisvanoriška gyventojų vakcinacija"

Haičio prezidentas Jovenelis Moïse'as nenoriai stūmė vakciną savo skurdžioje šalyje. Jis kategoriškai atsisakė "AstraZeneca", sakydamas, kad ši medžiaga pavojinga sveikatai. Jis nežinojo, kad atsisakyti "Big Pharma" siūlymui yra pavojinga valstybės vadovo sveikatai.

Jo nužudymą organizavo Floridoje įsikūrusi apsaugos įmonė. Žudikai buvo apmokyti JAV kariuomenės. Kai tik buvo nužudytas Haičio prezidentas, JAV iškvietė jūrų pėstininkus ir atvežė pusę milijono dozių vakcinos. Taip šis nedidelis sukilimas prieš Kovido imperiją buvo numalšintas.

Tanzanijos prezidentas Džonas Magufuli ištyrė papają, ožką ir variklinės alyvos mėginį dėl "Covid", naudodamasis PSO pateiktais PGR testais, ir visi jie pasirodė teigiami. Jis atmetė bandymus ir paskelbė, kad Tanzanijoje Covid nėra. Iš karto po to Londono laikraštis "Guardian" (skiltyje, kurią finansavo Billas Gatesas) paragino pakeisti režimą. JAV Užsienio santykių taryba pritarė šiam raginimui, ir Magufuli mirė.

Prieš Magufulį buvo Burundžio prezidentas Pjeras Nkurunziza, kuris neįsileido PSO pasiuntinių į savo šalį ir atsisakė užsidaryti bei pasiduoti masiniams tyrimams. Jis, kaip ir Magufuli, greitai mirė nuo širdies smūgio. Jo vietą užėmęs žmogus nedelsdamas pakvietė PSO į šalį ir vykdė jų nurodymus.

Dramblio Kaulo Kranto premjeras Hamedas Bakayoko ir Esvatinio (Svazilandas) premjeras Ambrose'as Dlamini taip pat mirė įtartinomis aplinkybėmis. Šiuo metu įtartinas nužudymų aplinkybes bando nuslėpti "Reuters" faktų tikrintojai, kurie teigia, kad "nėra jokių įrodymų, jog Tanzanijos, Dramblio Kaulo Kranto, Esvatinio ir Burundžio vadovai buvo nužudyti dėl to, kad atsisakė skiepyti savo šalis nuo COVID-19". Įdomu, ar šie faktų tikrintojai buvo tokie atsargūs priimdami įrodymus, kai "Reuters" kaltino D. Trumpą, kad jis yra Rusijos agentas, arba kai teigė, kad V. Putinas apnuodijo A. Navalną "Novičiok".

Neseniai įvykusiame buvusio Pietų Afrikos Respublikos prezidento Džeikobo Zumos įkalinime taip pat yra Covid komponentas. Nors žinome apie Pietų Afrikoje vyraujančius gentinius nesutarimus ir net apie tai, kad Zuma peržengė "raudonąją liniją", užsipuldamas Oppenheimerį iš de Bierso, jo įrašai apie Covid nebuvo plačiai paviešinti.

Autorių nuomone, kovos su kovidu Pietų Afrikoje yra griežtos ir riaušės yra natūralus atsakas į priespaudą.

Autoriai pažymi, kad kaukė - tai masoniškas ženklas, kuriuo reiškiama parama Kovido meistrams.

WSJ neseniai vykusias riaušes Kuboje apibūdino kaip "Kovido sukilimą". Kuboje iš tiesų užregistruota neįprastai daug susirgimų, hospitalizacijų ir mirčių - šaliai, turinčiai puikią ir nemokamą sveikatos apsaugos sistemą. Lotynų Amerikai šis rodiklis gana žemas; komunistinė Kuba tvarkosi labai gerai, palyginti su geriausia Amerikos sąjungininke antikomunistine Kolumbija.

J. Bidenas, kaip ir prieš jį buvęs D. Trumpas, nori įrodyti, kad komunizmas neveikia; viskas, ką jie iš tikrųjų įrodo, yra tai, kad mažai šaliai labai sunku išgyventi, jei JAV yra pasiryžusios ją sutriuškinti.

Kubos lyderiai nėra nei Kovidų disidentai, nei kovotojai prieš skiepus. Kuba jau sukūrė savo vakciną ir pradėjo skiepyti žmones. Tai buvo nelengva užduotis, nes net injekcijoms reikalingoms adatoms taikomos JAV sankcijos. Dar blogiau, Kubos pastangos išsigelbėti sukėlė JAV vakcinų partijos įniršį: jie nori, kad visi būtų skiepijami JAV vakcinomis, ir bet kokia konkurencija juos varo iš proto. Kubiečiai, patys gamindami vakcinas, labai rimtai žiūrėjo į Kovid ir nustatė žmonėms daugybę apribojimų; standartinės naujos taisyklės, kurias dabar visi žinome: uždarymas, kaukės, socialinis atstumas. Kuba negali sau leisti atsiriboti nuo pasaulio bendruomenės. Tačiau jei Kubos vyriausybė, norėdama įtikti Kovido režimui, uždarys savo žmones, jie gali sukelti didelį nepasitenkinimą ir galbūt sukelti dar daugiau riaušių. Būtent to ir nori Kovido šeimininkai - visuotinių neramumų. Chaosas reiškia galimybę, bent jau kai kuriems iš mūsų. Susidoroti su virusu yra per didelis krūvis "žlugusioms ar žlungančioms valstybėms - nuo Kubos ir Pietų Afrikos iki Irano ir Šiaurės Korėjos", - rašė "Daily Telegraph": "Kovidas gali nuversti blogiausius pasaulio režimus".

Vakcinos nėra mirtinos ir negali mūsų išgelbėti. Gausiai skiepytame Izraelyje nesustabdytas nesiliaujantis Kovido plitimas. Žmonės serga ir miršta, kai kurie skiepyti, kai kurie ne. Seni žmonės anksčiau mirdavo nuo gripo, dabar jie miršta nuo Covid. Galbūt "krešulio injekcija" mus žudo, bet dar per anksti spręsti. Po metų sužinosime daugiau.

Būdas atsakyti į šį klausimą yra taikyti vakcinai tuos pačius kriterijus kaip ir bet kuriai kitai ligai. Žmonės, kurie mirė per 28 dienas nuo teigiamo PGR tyrimo, buvo paskelbti oficialiomis Kovido aukomis. Tarkime, kad Kovido aukomis laikomi visi, kurie mirė per 28 dienas po to, kai buvo paskiepyti. Taikydami šį metodą gausite daug Aukų. Škotijoje per 28 dienas po skiepijimo, remiantis oficialia statistika, mirė 6000 asmenų. JAV vakcinų nepageidaujamų įvykių registravimo sistemos (VAERS) duomenimis, daugiau kaip dvidešimt šeši tūkstančiai žmonių mirė, patyrė gyvybei pavojingą sužalojimą arba tapo visam laikui neįgalūs per 30 dienų po to, kai buvo paskiepyti Kovid vakcina:

COVID19 (COVID19 (PFIZER-BIONTECH)) (1200)

17,421 / 66.97%

COVID19 (COVID19 (MODERNA)) (1201)

7,375 / 28.35%

COVID19 (COVID19 (JANSSEN)) (1203)

1,398 / 5.37%

Autoriai pažymi abejones dėl Covid mirtingumo, nes beveik visi mirusieji jau sirgo gretutinėmis ligomis. Mes visi tai žinome, bet vis dėlto dabar visame pasaulyje vieningai siekiama masinio skiepijimo; žymūs žmonės, kurie tam prieštarauja, miršta nuo kulkų krušos, kaip Haičio prezidentas, o ne nuo Covid. Likusieji neturime kito pasirinkimo, kaip tik kovoti su pasaulinės "Covid" mašinos priespauda ir įteisinta diskriminacija.

O dabar "grįžtame" į pradinį tašką. Kaip organizuota pasaulinė Covid kampanija (suformuluota Holivude ir koordinuojama tokių "pratybų" kaip 201-asis įvykis) dera su populiariausiomis kilmės hipotezėmis - gamtinės kilmės, biologinio ginklo, nelaimingo atsitikimo ar grįžtamojo poveikio?

Straipsnio tekstas čia.