„Rasistinių“ italų „Euro futbolininkų“ laimėjimas,ir pažeminta negroidų okupuota Britanija

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2021-07-26 23:20:00, skaitė 1115, komentavo 1

„Rasistinių“ italų „Euro futbolininkų“ laimėjimas,ir pažeminta negroidų okupuota Britanija

CHRISAS ROSSETTI


Italijos nugalėtojai

Aplinkybės, kuriomis Italija nugalėjo Angliją dėl futbolo Euro taurės, gali būti linksmos tiems iš mūsų, kurie mėgaujasi žiūrėdami politiškai korektiškai, veidmainiškai teisinasi, kai jų idėjos žlunga.

Pirma, jūs turite žinoti, kad Italija subūrė visiškai baltų žaidėjų komandą, o Anglija, bandydama naudoti šį sportą kaip būdą pademonstruoti įvairovės „stipriąsias puses“, savo pusėje turėjo juodųjų afrikiečių imigrantų trijulę. JK naujienų specialistai juoduosius futbolininkus pavadino „trim liūtais“.

Žaidimas buvo be rezultatų. Todėl  žaidimo laikui  pasibaigus, žaidimas vyko į įvarčių mušimą, siekiant nustatyti nugalėtoją. Penki žaidėjai iš kiekvienos komandos  turėjo bandyti pelnyti įvartį.

Anglijos praradimo priežastis yra paprasta. Jų „trys liūtai“tie negrai žaidėjai neįmušė . Nepaisant to, kad du Anglijos „baltieji“ žaidėjai įmušė įvartį mušimo varžybose, to nepakako įveikti italus. Taigi Italija laimėjo.

Ar Anglijos futbolo pareigūnai pasimokė iš to, kaip baigėsi žaidimas? Žinoma ne. Milžiniškas paveikslas, palaikantis tris juodaodžius žaidėjus, kurių varganas pasirodymas Anglijai kainavo Euro taurę, buvo atidengtas Mančesteryje.

Net Rusijos valstybinė pasaulio naujienų tarnyba RT juokėsi iš Didžiosios Britanijos kvailumo [ir, žinoma, žurnalas „ The Economist “, kadaise buvęs žydų globalizmo marionetė, įgarsino, iš esmės reiškdamas, kad Italija „neteisinga“ išvedusi visiškai baltą, Italijos komanda:

Rasizmas laimėjo „Euro 2020“: Italijos futbolo rinktinė turi per daug prakeiktų italų, ekonomistas teigia keistai rasistuodamas italų atžvilgiu

Italijos futbolo komandos problema yra ta, kad joje tiesiog per daug italų, teigė ekonomistas keistame straipsnyje, susiejančiame Italijos „Euro 2020“ pergalę su fašizmu, rasizmu ir daugiakultūriškumo nugalėjimu.

Italija sekmadienio vakarą 3: 2 nugalėjo Angliją per mušimą į vartus , laimėdama UEFA Europos čempionatą pirmą kartą nuo 1968-ųjų. Tačiau, nors italai išsiveržė į  šventę , kai kurie nusivylę Anglijos sirgaliai sukėlė pyktį dėl trijų savo komandos juodaodžių žaidėjų. kurie praleido baudos smūgius.

Daug rašyta apie gėdingą rasistinį išnaudojimą, kuris buvo nukreiptas į šiuos žaidėjus, tačiau kitą dieną po finalo, net kai italai buvo fiziškai  užpulti  Didžiosios Britanijos gatvėse, „  The Economist“  pavyko rasti neaiškesnį rasizmo šaltinį: pačią Italijos komandą.

„Ryškiausias Italijos 26 žmonių būrio aspektas prieš patekimą į aikštę buvo tas, kad vien tik tarp pagrindinių varžovų jame nebuvo nė vieno žaidėjo, kuris buvo laikomas spalvingu“,  - rašoma straipsnyje ir pažymima:  „Nors trys buvo gimę Brazilijoje, yra italų kilmės “.

Kaip Italijos komanda baigėsi taip šokiruojančiai pilna italų, tęsė „ The Economist“ , aiškinama Italijos pilietybės įstatymais. Iš esmės Italijos pilietybė grindžiama   („kraujo teise“): ji perduodama iš italų tėvų italui. Daugybė pasaulio šalių tokiu būdu suteikia pilietybę, pradedant Airija, baigiant Prancūzija ir baigiant Japonija. Priešingai,  jus   („teisė į žemę“ arba „pirmagimio pilietybė“) suteikia pilietybę visiems, gimusiems tautos teritorijoje. JAV tokiu būdu suteikiama pilietybę.

* * *

Šaltinis: Autorius, RT ir „ National Vanguard“ korespondentai