Pūčkoriai Vilniuje – geriausia vieta nelegalų stovyklai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-07-23 21:13:00, skaitė 1560, komentavo 7

Pūčkoriai Vilniuje – geriausia vieta nelegalų stovyklai

Už Pūčkorius nėra geresnės vietos Vilniuje nelegalų stovyklai. Čia tilps ne vienas tūkstantis konteinerinių namų jų amžinam apgyvendinimui. Graži gamta, Belmonto restoranas, netoli Vilniaus centras, o svarbiausia, kad iš savo „stiklinio kubo“ prezidentas Gitanas Nausėda nuolatos galės stebėti, ar nepažeidžiamos „pabėgėlių“ žmogaus teisės.

Dar vienas šios vietos pliusas yra tai, kad nuo Vilnelės atodangos Lietuvos piliečiai galės pamatyti žmones, kurie turi žmogaus teises, nes daugeliui Lietuvos piliečių taip ir nebuvo aišku, kur gi tie žmonės, kurių teises gina Lietuvos valstybė.

Gitanas Nausėda labai myli „pabėgėlius“. Jis nuo pat pirmųjų dienų prezidento poste jiems skyrė didelį dėmesį. Klysta tie, kurie pamanė, kad „pabėgėlius“ jis pamilo tik todėl, kad nori kenkti didžiajam visų laikų Lietuvos diplomatui Gabrieliui Landsbergiui. Visai ne, Nausėda, liaudyje pramintas „narcizu“, spardėsi ir nenorėjo pasirašyti Seimo priimtų Užsieniečių teisinės padėtiesįstatymo pataisų, reguliuojančių imigraciją, todėl, kad meilė visoms pasaulio pinigų šeimininkų išdaigoms pas jį užkoduota somatiniame lygyje. Todėl Nausėdai ir nepatiko, kad ribojama nelegalų galimybė bylinėtis teismuose su Lietuvos valstybe, nes jis siekia, kad šie ypač globalistams naudingos negroidinės rasės ir genofondo nešėjai amžinai liktų pas mus, čia gamintu mišrios rasės „kiekybės žmones“, kaip nurodė ES „tėvas“ masonas Kudenhove Kalergi.

Nausėda lietuvių tautos interesus ėmė išdavinėti dar 2019 metais, kai jis sutiko įsileisti į Lietuvą šimtus tūkstančių afrikiečių.

imgonline-com-ua-2to1-Z3gEc2FuGjH1nhJz.jpg

Tuomet rašiau, kad 2019 m. liepos 22 diena ilgainiui bus minima, kaip lietuvių tautos genocido diena! Lietuva buvo tarp 8 iš 28 ES valstybių, kurios sutiko dalyvauti „solidarumo mechanizme“, t. y. priiminėti Afrikos ir Azijos nelegalus, kurie veržiasi į Europą, kurie kontrabandistų laivais perkeliami į mūsų kontinentą.

Šiame „solidarumo mechanizme“, nors reikėtų jį vadinti suicido mechanizmu, dalyvavo tik šios valstybės: Lietuva, Prancūzija, Vokietija, Portugalija, Liuksemburgas, Suomija, Chorvatija, Airija. 

Nei viena iš Baltijos ir Vyšegrado valstybių nesutiko dalyvauti šioje Makrono ir Merkel sugalvotoje savižudybėje!!!

Tuomet vien Libijoje buvo 650000 afrikiečių, norinčių persikelti gyventi į Europą. Visoje Afrikoje tokių „pabėgėlių“ yra šimtai milijonų.

Noriu priminti dar vieną „žygdarbį“, apie kurį rašiau 2019 metais straipsnyje „Nausėda – pavojus valstybei“. Tai garsusis jo „stiklo kubas“, kurį Pavilnių regioniniame parke Nusėda pasistatė būdamas SEB banko patarėju ir taip apdergė viešą interesą.

Nausėda – pavojus valstybei

imgonline-com-ua-2to1-dS7WCs36Hqfi7coP.jpg
Stebėtinas Byvio ir Nausėdos panašumas

SEB banko darbuotojas Gitanas Nausėda savo rinkiminę kampaniją pradėjo dar 2017 metų pabaigoje, naudodamas SEB banko resursus. Jam aktyviai talkino MIP, priklausančios užsienio kapitalui. Tarp jų išsiskyrė Švedijos žydų milijardierių Bonnier šeimai priklausanti žiniasklaida (LNK, Verslo žinios ir kt.). Nausėdai visą šį laiką talkino ir feikinės apklausų agentūros.

Nausėda vieną kartą jau pasakė visai Lietuvai, kad jam nusipjauti ant viešo intereso, ant įstatymų, kad jis sau namą gali pasistatyti viduryje saugomos teritorijos, Pavilnių regioninio parko centre, kad jis gali net nusipirkti teismą, kuris pripažins teisėtu LR įstatymų ignoravimą, ir faktiškai tai, kad už pinigus galima Lietuvoje nupirkti bet kurią valdžią, net teismą, emancipavusį tuo verdiktu save iki eilinio kyšininko lygio.

Štai tokį degeneratą Švedijos bankininkai Valenbergai, SEB banko ir 40% visų Švedijos aktyvų savininkai, nutarė padaryti Lietuvos prezidentu, kad galutinai sunaikinti mūsų valstybę.

images%2B%25282%2529.jpg

Pūčkorių atodanga – Pavilnių regioniniame parke - valstybės saugomas gamtos paminklas. Tai, ko gero, aukščiausia ir įspūdingiausia Lietuvoje atodanga, kurią suformavo Vilnios upė. 2013 metais čia buvo įrengta Pūčkorių atodangos apžvalgos aikštelė. Aikštelėje pastatytame informaciniame stende atskirai išskirtas G. Nausėdos namas. Lentelėje apie Nausėdos barbarizmą rašoma: „Pastato projektui pritarta teismų sprendimu.“

Be to, 2017 metais paaiškėjo, kad Nausėda ne tik barbaras, nesiskaitantis su visuomenės interesu, bet ir žemgrobys, iš regioninio parko bandęs pavogti beveik keturis arus valdiškos žemės. Šį kartą jis nesikreipė į teismus ir tvorą nuo užgrobtos žemės nukėlė. Gal žinojo, kad jo šeimininkai rengia jam Lietuvos prezidento postą?

puckoriu-g-73650098.jpg

Dar priminsiu, kad SEB-bankas plėšė Lietuvos valstybę prasidėjus 2008 metų finansų krizei, išvežė iš šalies didžiulius pelnus, tuo metu kai Lietuvos gyventojai buvo šio banko apiplėšti, drastiškai krito šalies BVP. Švedija, kurią faktiškai valdo Nausėdos patronai Valenbergai, 2015 metais į šalį įleido 170 000 „pabėgėlių“ - daugiausiai Europoje skaičiuojant gyventojų skaičiui. Švedija tapo išprievartavimų lydere Europoje, pasižymėjo automobilių deginimais, žmogžudystėmis, teroro aktais ir 61 „no-go“ zonomis.

Nausėda – didžiausia grėsmė Lietuvos valstybei, nes jis yra transnacionalinio kapitalo statytinis, o šio kapitalo tikslas – sunaikinti Lietuvą, lietuvių tautą, sunaikinti tradicinę šeimą. Turime suvokti ir prisiminti šio pavojaus mastą.

image.png

Nuorodos: