Chetverikova: "Susitarimas dėl pandemijos maskuoja naujos pasaulio tvarkos diegimą"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-07-07 20:52:00, skaitė 1328, komentavo 18

Chetverikova:

Dr.Olga Četverikova – Maskvos valstybinio universiteto Geopolitikos centro geopolitikos instituto direktorė.

https://newizv.ru/news/world/05-07-2021/chetverikova-pandemicheskoe-soglashenie-prikryvaet-ustanovku-novogo-mirovogo-poryadka

2020 m. lapkričio 22 d. G20 aukščiausiojo lygio susitikime Europos Vadovų Tarybos vadovas Šarlis Mišelis pirmą kartą išreiškė raginimą dėl tarptautinės pandemijos sutarties derėtis su visomis organizacijomis ir JT subjektais. 2020 m. pabaigoje PSO vadovas pareiškė, kad pasaulis atsidūrė ant katastrofiškos moralinės nesėkmės slenksčio, nes vienodoms galimybėms gauti vakcinas kylo grėsmė. Ir šiomis sąlygomis PSO tvirtina eilinį Strateginį planą užtikrinimo pasirengimo reaguoti į Covid-19.

The Telegraph kovo 30 d. paskelbė kreipimąsi 25 valstybių lyderių, Europos tarybos ir PSO planas pavadintas „Nei viena vyriausybė negali susidoroti su pandemijos grėsme po vieną - mes privalome vienytis.

Laiško autoriai, lygindami dabartinę situaciją su dviejų pasaulinių karų padariniais, COVID-19 pavadino "didžiausiu iššūkiu pasaulio bendruomenei nuo 1940-ųjų". "Bus kitų pandemijų ir kitų didelių visuomenės sveikatos krizių. Nė viena vyriausybė ar daugiašalė agentūra negali viena pati susidoroti su šia grėsme. Klausimas ne "ar", o "kada"."

Pabrėžę, kad "imunizacija yra visuotinė viešoji gėrybė", jie teigė, kad šalys turėtų bendradarbiauti rengiant naują tarptautinę pasirengimo pandemijoms ir reagavimo į jas sutartį. Kaip visos šalys, susidūrusios su izoliacionizmu, susivienijo, kad išspręstų savo problemas, taip ir šiandien jos turi tai daryti, kad "sukurtų tvirtesnę tarptautinę sveikatos apsaugos struktūrą". Pagrindinis sutarties tikslas turėtų būti skatinti "visos valdžios ir visos visuomenės" požiūrį, kuris turėtų užtikrinti didesnę abipusę atskaitomybę ir skaidrumą.

Galiausiai gegužės mėn. PSO generalinis direktorius 74-ojoje Pasaulio sveikatos asamblėjoje pakartojo šią mintį, skųsdamasis, kad esamų vakcinų dozių pakanka tik 1 % gyventojų 125 šalyse, ir ragindamas valstybes nares iki rugsėjo mėn. paremti bent 10 % pasaulio gyventojų skiepijimo kampaniją, o iki gruodžio mėn. pabaigos "pasistengti" paskiepyti bent 30 % gyventojų. TVF yra užsibrėžęs ambicingesnį tikslą - iki šių metų pabaigos paskiepyti 40 proc. pasaulio gyventojų, o iki 2022 m. vidurio - 60 proc. Europos Sąjungoje 70 proc. gyventojų iki 2021 m. rugsėjo mėn. Taigi 60 proc. skaičių Rusijoje lemia ne nacionaliniai interesai, o tarptautinės gairės.

Generalinis direktorius paragino sudaryti teisiškai privalomą susitarimą dėl pasirengimo pandemijoms ir reagavimo į jas, kuris vienintelis galėtų padėti įveikti pagrindinius trūkumus. Jis vėl išsakė gąsdinančią prognozę: "Neturėkite iliuzijų: ši pandemija nebus paskutinė... Pati evoliucijos procesų prigimtis reiškia, kad atsiras kitas virusas, dar labiau užkrečiamas ir mirtinas nei šis.

Šį klausimą Pasaulio asamblėja svarstys specialioje sesijoje, kuri vyks 2021 m. lapkričio 29 d. - gruodžio 1 d.

Nuo dešimtojo dešimtmečio pabaigos į sveikatą pradėta žiūrėti ne kaip į humanitarinę, o kaip į pasaulinę politinę ir ekonominę problemą. PSO pradėjo orientuotis į privačius subjektus, kurie tapo pagrindiniais finansuotojais, su kuriais buvo kuriamos pasaulinės partnerystės, viešojo ir privačiojo sektorių partnerystės, fondai, iniciatyvos ir projektai. Būtent šiuo laikotarpiu į areną įžengia F. G., kurios išlaidos pasaulio sveikatos apsaugai viršija visų vyriausybių, išskyrus JAV vyriausybę, išlaidas ir kuri neoficialiai nustato pasaulio sveikatos prioritetus bei daro įtaką politikai. Galiausiai darbotvarkę diktuoja ne PSO, o didžiausios finansinės struktūros ir didžioji farmacija.

Paskelbus pandemiją, ryškėja naujos medicinos tvarkos kontūrai. Pirma, atsiranda finansavimo sistema, kurios valstybės nekontroliuoja. Pasaulio bankas (PB), TVF ir kiti tarptautiniai plėtros bankai (TVB) yra pagrindiniai šių procesų finansiniai rėmėjai. Dar 2020 m. balandžio 2 d. PB pristatė "Strateginę pasirengimo ir reagavimo į COVID-19 programą", kurios numatoma užbaigimo data - 2025 m. kovo 31 d. Jame išsamiai aprašoma, kaip bus reaguojama į pandemiją glaudžiai bendradarbiaujant su visomis daugiašalėmis ir regioninėmis donorų agentūromis, ir pabrėžiama, kad "Bankas ir tarptautinė bendruomenė, vadovaudamiesi PSO techninėmis gairėmis, atliks pagrindinį vaidmenį reaguojant į COVID-19. Iki 2023 m. birželio mėn. Pasaulio bankas turi skirti 330 mlrd. dolerių, o TVF specialiosiomis skolinimosi teisėmis (SST), remiantis naujausia Rokfelerio fondo ataskaita, 44 mlrd. dolerių vakcinoms. Visa tai - pasaulinės COVAX iniciatyvos, kuria siekiama užtikrinti lygias galimybes gauti vakcinas, dalis.

Be to, 2020 m. gegužės mėn. buvo įsteigtas PSO fondas - nepriklausomas juridinis asmuo, kurio būstinė yra Ženevoje, siekiant išplėsti PSO donorų bazę ir "padidinti jos finansavimo tvarumą". Tedros Gebreisus šį žingsnį apibūdino kaip "vieną iš PSO pertvarkos elementų" ir "unikalią galimybę dalyvauti formuojant būsimus pasaulio sveikatos apsaugos kontūrus".

Antra, rengiamasi priimti vieningą teisinę ir reguliavimo sistemą pandemijos atveju, pagrįstą tarptautiniais standartais. Šiuo tikslu PSO, Jungtinių Tautų vystymo programa, Jungtinė Jungtinių Tautų ŽIV/AIDS programa ir Džordžtauno universiteto Teisės institutas įsteigė COVID-19 teisės laboratoriją, kuri sukūrė visų COVID-19 reglamentų, taisyklių ir veiksmų iš daugiau nei 190 šalių duomenų bazę. Visuotinai suderinus šiuos teisės aktus, kiekviena valstybė privalėtų derinti su sveikata susijusius įstatymus, kurie dabar peržengia visuomenės sveikatos ribų ribas, ne su nacionaliniais interesais ir vertybėmis, bet su tarptautiniais įsipareigojimais reaguoti į esamas ir kylančias grėsmes sveikatai.

Trečia, formuojasi vieningas ideologinis pandemijų kontrolės pagrindimas, kuris apima naujo "mokslo" - infodemologijos - skelbimą, skirtą kovoti su "infodemija", t. y. netikslia informacija epidemijų metu, kuri mažina pasaulinio atsako veiksmingumą. Dar prieš paskelbiant vadinamąją "pandemiją", PSO skaitmeninių operacijų vadovas Andrew Pattinsonas surengė apskritojo stalo diskusiją ir pasirašė susitarimą su "Google", "Facebook", "Twitter", "Instagram" ir 30 bendrovių cenzūruoti visą nepatikrintą informaciją, kuri neatitinka PSO požiūrio.

Atitinkamose JT ir PSO iniciatyvose "infodemijos" problema laikoma svarbia kovos su pandemija dalimi. Atsižvelgiant į tai, kad PSO teigia, jog kelios pandemijos bangos ir naujos, dar baisesnės pandemijos yra neišvengiamos, infodemiologija tampa pasaulinių agentūrų ir didžiųjų farmacijos kompanijų bei bankų, kuriems jos tarnauja, ideologine priemone, kuria siekiama užgniaužti bet kokį alternatyvų požiūrį ir nuomonę, įvardijamą kaip "nemokslišką" ir "grėsmingą".

Tokius bandymus sukurti ir primesti pasaulinę totalitarinę ideologiją mokslo ir moralės srityje jau vykdė nacistinė Vokietija. Kokia tai ideologija, gerai žinoma iš akivaizdžiai eugeninių Rokfelerio ir Geitso fondų programų. Ir neatsitiktinai Tedrosas, kalbėdamas apie skiepus, paskelbė naujus pavadinimus koronaviruso atmainų, pirmą kartą nustatytų Jungtinėje Karalystėje, Pietų Afrikoje, Brazilijoje ir Indijoje, pavadindamas jas atitinkamai Alfa, Beta, Gama ir Delta - tai nuoroda į Aldouso Huxley globalistų manifestą "Puikus naujas pasaulis", nukopijuota iš Juliano Huxley brolio Juliano Huxley, Londono karališkosios draugijos, Didžiosios Britanijos Eugenikos draugijos nario, evoliucinio biologo ir natūralios atrankos šalininko, vadinamo "XX a. Maltusu", rašinių, tapo pirmuoju UNESCO generaliniu direktoriumi.

Tokie pasaulinių agentūrų ir tarnybų atstovų pareiškimai ne tik sudaro pagrindą eugeninei diskriminacijos retorikai, o vėliau - žmonių segregacijai pagal "kovidinį" principą - arba pagal viruso atmainos tipą, arba pagal principą: vakcina - ne vakcina, bet iš tikrųjų tampa pagrindu fašizmui reabilituoti.

Akivaizdu, kad kalbame apie susitarimą, kuris teisiškai įtvirtintų siauro elito rato asmenų, išpažįstančių eugeninę pasaulėžiūrą, teisę sutelkti savo rankose didelę valdžią ir nustatyti pasaulinės medicinos tikslus ir uždavinius. Kadangi visuotinis privalomas skiepijimas tampa prioritetu, akivaizdu, kad kalbame apie naujos medicininės tvarkos kūrimą, kai iš Rusijos bus atimta teisė ginti savo saugumą.

Šalis, kuri nugalėjo fašizmą, pasiekė žmogaus apsaugą, surengė Niurnbergo procesą ir 1947 m. milijonų savo sūnų ir dukterų gyvybių kaina priėmė Niurnbergo kodeksą, neturi jokios moralinės, dorovinės, žmogiškos teisės dalyvauti tokiame Pandeminiame susitarime, kuriuo prisidengiant atvirai įgyvendinama Adolfo Hitlerio kadaise paskelbta "naujoji pasaulio tvarka".

Mes, Rusijos Federacijos piliečiai, turime teisę žinoti, kokią ateitį mums ruošia pasaulinės agentūros, ir turime teisę nuspręsti, ar su tuo sutinkame, ar ne.

Pergalės paveldėtojai turi pasakyti savo aiškų NE fašizmui, kuris vėl pakėlė galvą!

"KAS kuria naująją medicinos tvarką . Olga Chetverikova"

https://www.youtube.com/watch?v=c9N1hKtiT2Y