Valdžios fokuso esmė

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-30 12:00:00, skaitė 1477, komentavo 13

Valdžios fokuso esmė

Straipsnio „Nausėdą vertinsime pagal jo vaisius“ tęsinys.

Sakote, karalius geras, blogi bajorai? Betgi karalius nei karto neišėjo su piliečiais akis į akį pakalbėti. Vieną kartą atsiuntė video, kitą kartą savo dvaro pažą. Bijojo, kad karūna nukris, jei su cholopais kalbės? Nei vienas neatėjo. Neatėjo, premjerė Šimonytė ir Seimo pirmininkė Čmilytė. Tose direktyvose, kurias jie sako gauną slaptais kanalais, jų suverenai, matyt, nenumato pokalbių su fekalijomis laistomais cholopais.

Šiandien bankų sistema, kuriai kelis dešimtmečius tarnavo Nausėda, kaip voratinklis apraizgė pasaulį. Bankai, jų sukurti investicijų fondai, operuojantys trilijoniniais aktyvais, senai jau perėmė valstybių valdymą. Ar kas, esąs sveikame prote, gali pagalvoti, kad neįgalus marazmatikas bidonas valdo JAV, ar pilka ir kvaila pelytė – ES? Briuselis kimšte prikimštas samdomų pajacų, kurie imituoja valdžią.

photo_for_homepage_1_51942472.jpg

Prezidentas – Konstitucijos garantas, todėl jis negali tylėti, kai tyčiojamasi iš valstybės simbolių.

Neįgali teisėsauga nekėlė bylos D.Liškevičiui dėl Lietuvos Respublikos vėliavos išniekininkmo, atsigynė „senatimi“. O kur prezidento žodis?

Pranašingas sapnas, Šv. Vito šokis, ar neprašikome Lietuvos?

Susapnavau genialų meno kūrinį: didžiulis unitazas, pilnas š. (žiebtuvėliu išlydyto šokolado), o jame plauko „žymaus menininko“ D.Liškevičiaus galva, nurauta, kaip Bulgakovo „Meistre ir Margaritoje“.

Būtinai susisieksiu su buvusiu kolega V.Butkumi, MO muziejaus savininku, kad jis užsakytų šį mano „meno šedevrą“ savo muziejui. Jis chemikas, todėl žino apie Dmitrijaus Mendelejevo genialiai susapnuotą Periodinę cheminių elementų lentelę.

Nutinka taip genijams, ir sulūžusios sąmonės menininkams taip nutinka, ima kažkas ir nulūžta smegenyse, todėl jie „lūžio karta“ Lietuvėlėje pavadinti, visa krūva tokių menininkų MO muziejuje pažymėti, ten „viazankomis“ sudėti, kaip malkos mano vaikystės laikais pardavinėtos iš arkliu kinkyto vežimo Vilniaus centre. Ano laiko stiliumi sakytume: „Kiek „viazanka“ šito „meno“ kainuoja už iš Lietuvos valstybės „nupizdintus“ milijonus? Juk lūžis visiems tuomet įvyko: vieniems pavyko „nupizdinti“ iš Lietuvos fermentus gaminantį fabrikėlį, o kitiems, nepavyko, todėl pastarieji „viazankėmis“ „meno“, kuris valstybę ir žmogų niekina, nepripirko ir to „meno“ nesupranta.

Viduramžiais, kai duonos, skalsėmis apkrėstos, žmonės privalgydavo, išprotėdavo jie, irgi "viazankėmis“ imdavo gatvėse beprotiškus šokius šokti. Tuos šokius Švento Vito šokiais vadino.

Taip ir dabar Lietuva, apsiėdė, matyt, skalsėmis ir šoka išprotėjusi trisdešimtais nepriklausomybės metais aplink seną kuprotą degeneratą ir jo išperą anūką. Šoka su jais visais ir išprotėję sorososai, o garbanė išderintu pianinu jiems groja prie WC!

205111753_1008830373262011_6802025409611557272_n.jpg

O dabar nuo sapnų prie slogios realybės.

Šiems visiems ponams bešokant, ELTA pranešė, kad Mykolo Riomerio universitetas reiškia solidarumą su siekiančiais aukštojo mokslo baltarusiais ir ketina sudaryti jiems kuo palankesnes sąlygas įgyti „chaliavinį“ aukštąjį išsilavinimą. Tiems, kas negali atvykti į Lietuvą dėl susidariusios situacijos, universitetas siūlys studijas pradėti nuotoliniu būdu – esant sunkumams išvykti iš Baltarusijos.

MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienėinformavo „chaliavininkus“, kad šiuo metu universitete studijuoja 22 baltarusiai, bet jų tikrai galėtų būti ir daugiau.

Dienraščio „Respublika“ skaitytojai taip komentavo šį fokusą:

Konentatorius Taigi...: Kokia turtinga valstybė! Bet kodėl ji nemyli savų? Svetimtaučiams studijos nemokamai, o saviems studentams – dar žymiai pabrangino studijas!

Aleksas: O kokia vėliava kabo ant to Riomerio sienos? Gal ta, kurią panaudojo habilituotas menininkas ir dėl senaties nekabino šio „universiteto“ paruošta teisėsauga?

Teisingos pastabos! Priminsiu dar, kad tas Riomeris buvo nusipelnęs masonas, o jo bute Vilniuje „Armija Krajova“ karo metais turėjo spaustuvę, kurioje spausdinamose skrajutėse buvo kviečiama vykdyti Vilnijos krašto lietuvių genocidą.

Pažvelkime į simbolius, kuriai yra pasipuošę „baltarusiai“, įvairių riomerių potencialūs chaliaviniai studentai. Jie jau kelis kartus Lietuvoje, bet ne Baltarusijoje, vykdė tarptautinio krovininio transporto blokadą (2:11:10). https://www.youtube.com/watch?v=h4jKZWixmUY

Inked%25C5%25BEvaig%25C5%25BEd%25C4%2597_LI.jpg

O dabar pasižiūrėkite Eduardo Hodoso video „Deg, deg, mano žvaigžde“ ir taps viskas aišku, kieno pavedimus ant lietuvių galvų valdžios fokusininkai drabsto fekalijas, kieno naudai, ir kokia žvaigždė visa tai nušviečia.

https://youtu.be/x-ucbEq_vBY

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2021/06/nauseda-vertinsime-pagal-jo-vaisius.html

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/kai_nesi_meno_genijus_ir_trispalve_tampa_ranksluosciu/

http://lebionka.blogspot.com/2021/06/kaip-tai-kvaila-viktorai-buvusio.html

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/baltarusiams_m_romerio_universitetas_siulys_tarptautiskas_ir_europietiskas_studijas_nemokamai/