A. Lukašenka lietuviams pasiūlė atsikratyti išprotėjusiais politikais

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/a-lu... 2021-06-24 15:10:00, skaitė 811, komentavo 6

A. Lukašenka lietuviams pasiūlė atsikratyti išprotėjusiais politikais

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka matydamas, kad parsidavę Lietuvos politikai kursto karą prieš Baltarusiją pareiškė, kad regionas yra priartėjęs „prie konflikto slenksčio“ ir paragino Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir Ukrainos gyventojus „pabusti, kol dar ne  vėlu“.

„Atsikratykite savo politikų, kurie išprotėjo ir prarado ryšį su realybe. Pažiūrėkite, koks nuostabus yra pasaulis. Mes visada sugyvenome taikiai, kaimyniškai dalinomės duona, lankėme vieni kitus. Sustokime prie šios paskutinės linijos, nes rytoj gali būti jau per vėlu“, – pareiškė Aleksandras Lukašenka.

A. Lukašenka perspėjo, kad darys viską, jog apgintų savo šalies suverenitetą bei perspėjo dėl NATO grėsmės.

„Mes jais patikėjome ir iš to nepasimokėme, kai atidavėme jiems Rytų Europą mainais į jų pažadą niekada nežengti nė žingsnio mūsų kryptimi ir neplėsti NATO į rytus. Jie mažų mažiausiai yra melagiai, o daugiausiai – netikšos. Jie melavo ir apgaudinėjo, bet šiandien jiems nepavyks“, – pasakė Aleksandras Lukašenka.

Baltarusijoje jau 10 mėnesių JAV su Europa bando nuversti A. Lukašenką. Jie meluoja apie neva suklastotus prezidento rinkimus, kai pralaimėjo jų statytinė Svetlana Tichanovskaja. Dėl to ES ir kitos Vakarų valstybės jau įvedė kelis sankcijų paketus Baltarusijai.

Tai ir daugiau Aleksandras Lukašenka pasakė 80-ųjų nacistinės Vokietijos įsiveržimo į Tarybų Sąjungą metinių minėjime:

BELTA inf.