Teroristinė Europa

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/tero... 2021-05-30 21:42:00, skaitė 609, komentavo 1

Teroristinė Europa

Europoje už sukčiavimą nuo Baltarusijos teisėsaugos besislapstantis (įtariama, kad Lietuvoje) buvęs kandidatas į Baltarusijos prezidentus Valeras Capkala žada 11 mln. eurų tam, kas sumedžios Aleksandrą Lukašenką.

Europa į šį raginimą žiūri teigiamai ir teroristą, kuris ragina pagrobti Baltarusijos prezidentą palaiko. Jeigu Europa būtų demokratinė valstybė, Valerą Capkalą tuoj pat suimtu už raginimą įvykdyti teroristinį aktą ir organizavimą pagrobti žmogų.

Atlygį galės gauti bet kas, kam pavyks įgyvendinti užduotį, ar tai būtų paprastas pilietis, ar saugumo tarnyba, teigia Valera Capkala.

Minsko „Hi-Tech“ parko įkūrėjas Valeras Capkala ketino kandidatuoti į prezidentus Baltarusijos prezidento rinkimuose 2020 metais, tačiau Centrinė rinkimų komisija atsisakė jį registruoti.

Šį vaizdo įrašą Capkala patalpino ir „Youtube“ platformoje, todėl galima drąsiai teigti, kad „Youtube“ palaiko terorizmą ir žmonių grobilmus.

Kai buvo pradėtas tyrimas prieš jį, vyras paliko šalį. Jo žmona Veronika Capkala dirbo Svetlanos Tychanovskojos rinkimų kampanijoje. Dabar tiek Valeras Capkala, tiek jo žmona gyvena Europoje, nes šalyje prieš juos yra pradėta kriminalinė byla dėl kyšio davimo.

BV inf.